Görüş Bildir
Haberler
İkinci Sezonu Gelen 'Kulüp' Zirvede: Netflix Türkiye'de Geçen Hafta En Çok İzlenen Dizi ve Filmler

İkinci Sezonu Gelen 'Kulüp' Zirvede: Netflix Türkiye'de Geçen Hafta En Çok İzlenen Dizi ve Filmler

claude cahun
26.09.2023 - 12:49

Netflix Türkiye'de ekrana gelen dizi ve filmlerden en çok izlenenlerde yine dengeler değişti. İkinci sezonuyla ekrana gelen 'Kulüp' listede ilk sıraya yerleşti. Birinciliği elden bırakmayan 'Çakallarla Dans 6' ise iki haftadır filmler listesindeki sırasını kaptırmıyor.

Netflix Türkiye platformunda en çok izlenen dizi ve filmlere dair detayları merak ediyorsanız, sizi içeriğimize ışınlıyoruz;

Not: Dizilerde birden fazla defa listeye girenlerin IMDb puanı ve künye bilgileri tekrara düşmemek adına verilmedi. Sadece konudan bahsedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce diziler!

10. Virgin River (5. sezon)

10. Virgin River (5. sezon)
  • IMDb: 7.4

Özet: 2019 yılında gösterime giren Virgin River dizisi 5. sezonuyla Netflix Türkiye'nin en çok izlenen dizileri arasına girdi. 5. sezonda sakin hayat arayışında olan Melinda, Kaliforniya'da bir kasabaya yerleşiyor. Beklentisinin tersine kasaba hayatı Melinda için hiç de kolay olmuyor. 

Oyuncular: Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence

Yaratıcı: Sue Tenney

9. Thursday's Widows (mini dizi)

9. Thursday's Widows (mini dizi)
  • IMDb: 6.5

Özet: Romandan uyarlama 6 bölümlük bu mini dizide 3 kadın ve 3 erkeğin gelenekselleşmiş perşembe günleri buluşmaları üzerinden ilerliyor. Erkekler buluşup domino oynarken kadınlar bir araya gelip sohbet ediyor. En son gerçekleşen buluşma 3 adamın ölümüyle sonuçlanıyor ve olaylar beklenmedik sonuçlar doğuruyor.

Oyuncular: Sofía Sisniega, Irene Azuela, Omar Chaparro

Yönetmen: Humberto Hinojosa Ozcariz

8. Who is Erin Carter? (mini dizi)

8. Who is Erin Carter? (mini dizi)
  • IMDb: 6.5

Özet: Barselona kentinde huzur dolu bir hayat süren Erin Carter'ın, süpermarkette gerçekleşen silahlı bir soygun, geçmişe dair sırlarını su yüzüne çıkarır. Bu sırların açığa çıkmasıyla birlikte, kahramanımızın hayatı tamamen değişir.

Oyuncular: Evin Ahmad, Sean Teale, Denise Gough

Yaratıcı: Jack Lothian

7. Terzi (2. sezon)

7. Terzi (2. sezon)
  • IMDb: 6.2

Özet: Esvet ve Dimitri'nin evliliği Peyami'yi oldukça derinden etkiler. Annesinin izini sürme yolunda somut adımlar atmaya başlayan Peyami, gizemli bir kadın olan Cemre'yle dert ortağı olur. Bu ortaklık, Cemre'nin Peyami'yi annesinin sırlarına doğru bir yolculuğa çıkarmasına kadar götürür.

OyuncularÇağatay Ulusoy, Salih Bademci, Şifanur Gül

Yaratıcı: Onur Güvenatam

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ragnarok (3.sezon)

6. Ragnarok (3.sezon)
  • IMDb: 7.4

Özet: İzleyenlerin heyecanla beklediği Ragnarok, 3. sezonuyla sürükleyici hikayesine devam ediyor. İskandinav mitolojisiyle harmanlanmış bu dizide, Magne, tanrı olma yolunda ilerlerken, beklenen büyük savaşa hazır durumda mı?

Oyuncular: David Stakston, Jonas Strand Gravli, Herman Tømmeraas

Yaratıcı: Emilie Lebech Kaae,  Adam Price

5. Burning Body (mini dizi)

5. Burning Body (mini dizi)
  • IMDb: 6.7

Özet: Sürükleyici bir gizemle heyecan yaratan Burning Body mini dizisinde; Barselona'da görev yapan bir polis memurunun arabası, polis içindeyken ateşe verilir. Medya da dahil olmak üzere bütün gözler polis memurunun kız arkadaşı ve sevgilisine odaklanır ancak Barselona emniyeti etrafında dönen sırlar hikayeyi başka bir noktaya taşıyacaktır.

Oyuncular: Úrsula Corberó, Quim Gutiérrez, José Manuel Poga

Yaratıcı: Laura Sarmiento Pallarés

4. Kulüp (1. sezon)

4. Kulüp (1. sezon)
  • IMDb: 7.8

Özet: Sıkıntılı bir geçmişe sahip Matilda, 1955'te ünlü bir gece kulübünde çalışmaya başlar. Eski mahkum Matilda, varlığından yeni haberdar olduğu kızı Raşel'i Pera'nın sorunlu kişilerinden korumaya çalışır. Tüm bu yaşananlar sırasındaysa Matilda, yeni çalışmaya başladığı gece kulübüne büyük değişimler yaşatır.

Oyuncular: Gökçe Bahadir, Asude Kalebek, Salih Bademci

Yaratıcı : Zeynep Günay Tan

3. One Piece (1. sezon)

3. One Piece (1. sezon)
  • IMDb: 8.5

Özet: Çok sevilen manga serisinden uyarlanan One Piece dizisi, hasır şapkalı Monkey D. Luffy'nin 'One Piece'i' bularak korsanların kralı olma tutkusu üzerinden ilerliyor. Herkes tarafından beğenilen One Piece'in birinci sezonunda Luffy, kendine, en az onun kadar yetenekli tayfalar toplar ve birlikte heyecan dolu maceralara adım atarlar.

Oyuncular: Iñaki Godoy, Emily Rudd, Mackenyu

Yaratıcı: Steven Maeda, Matt Owens

2. Dear Child (mini dizi)

2. Dear Child (mini dizi)
  • IMDb: 7.4

Özet: Alman yapımı psikolojik-gerilim türündeki Dear Child mini dizisinde; Lena isimli bir kadın, Hannah ve Jonathan adlı iki çocukla beraber bir evde hapsedilmiş durumdadır. Bir gün Lena, bu dehşet dolu evden kaçmayı başarır ancak olaylar sanılanın aksine bambaşkadır.

Oyuncular: Birge Schade, Christian Beermann, Kim Riedle

Yaratıcı: Isabel Kleefeld, Julian Pörksen

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kulüp (2. sezon)

1. Kulüp (2. sezon)

Özet: 1. sezonuyla ses getiren Kulüp dizisi, ikinci sezonunun yayınlanmasıyla listenin başına yerleşti. İkinci sezonu, 60'ların İstanbul şehrindeki sosyal hayatın ve eğlence kültürünün yaşadığı değişime odaklanıyor. 'Kulüp' üzerinde gerçekleşen baskılar, Çelebi ve Matilda'nın büyük bir direnişe sürüklenmesine neden olur. Acaba, verdikleri mücadelenin tek sebebi Kulüp'ü ayakta tutmak mıdır?

Şimdi de filmler!

10. Ehrengard: The Art of Seduction

10. Ehrengard: The Art of Seduction
  • IMDb: 5.8

Özet: Danimarka yapımı drama filmi Ehrengard, Babenhausen Krallığı'nda geçiyor. Krallığın düşesi, oğluna bir eş bulması için aşk uzmanı Cazotte'yi görevlendirir. Cazotte, düşeşin oğlu için uygun bir prenses arayışına girer ve içine kapanık prense aşkın inceliklerini öğretmeye çalışır.

Oyuncular: Alice Bier Zanden, Emil Aron Dorph, Kit Eichler

Yönetmen: Bille August

9. Dr. Seuss' The Grinch

9. Dr. Seuss' The Grinch
  • IMDb: 6.4

Özet: Sevimli yaratık Grinch, Who köyünden ayrılmasıyla köpeği Max'la beraber nihayet sakin bir hayata kavuşur. Ancak Grinch'in tek kabusu gerçekleşir ve kendini noel kutlamalarına düşkün Who halkının büyük coşkusu içinde bulur.

Oyuncular: Benedict Cumberbatch, Cameron Seely, Rashida Jones

Yönetmen: Yarrow Cheney, Scott Mosier

8. Once Upon a Crime

8. Once Upon a Crime
  • IMDb: 5.1

Özet: Kırmızı Başlıklı Kız, Sindirella'yla beraber bir kraliyet balosuna dahil olur. Ancak baloda, gece yarısı olmadan çözülmesi gereken bir gizem oluşur. Kırmızı Başlıklı Kız için artık tek bir soru işareti vardır: Bu gizem çözülebilecek midir?

Oyuncular: Kanna Hashimoto, Yûko Araki, Takanori Iwata

Yönetmen: Yûichi Fukuda

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Jack Reacher: Never Go Back

7. Jack Reacher: Never Go Back
  • IMDb: 6.1

Özet: Aksiyon dolu Amerikan yapımı Jack Reacher, yeni filmiyle Netflix Türkiye en çok izlenenler listesine dahil oldu. Filmde, 16 yıl önce işlenen bir cinayetin şüphelisi olarak suçlanan Reacher, kendini temize çıkarmak için mücadele etmek zorunda kalır. Türlü zorlukların üstesinden gelmesini bilen Reacher, acaba bu kez kendini aklayabilecek midir?

Oyuncular: Tom Cruise, Cobie Smulders, Aldis Hodge

Yönetmen: Edward Zwick

6. Jack Reacher

6. Jack Reacher
  • IMDb: 7.0

Özet: Reacher, tıpkı bir dedektif gibi suçluların kim olduğunu bulma konusunda uzman, eski bir asker askerdir. Reacher'ın kim olduğunu çok iyi bilen bir adam, beş kişiyi öldürmekle suçlanır. Reacher'dan suçlama konusunda yardım isteyen bu adam suçlu mudur, yoksa kumpasa mı getirilmiştir?

Oyuncular: Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins

Yönetmen: Christopher McQuarrie

5. Choose Love

5. Choose Love
  • IMDb: 5.1

ÖzetNetflix, son dönemlerde interaktif yapımlarıyla da ön plana çıkmaya başladı. Hikayesine bizim yön verdiğimiz Choose Love filminde, Cami'nin aşk hayatına odaklanıyoruz. Cami, evliliğe uzak olmadığı bir ilişkisinde yalnızlık hissine kapılır ve kendini yeni ilişkilerin ortasında bulur. Kuracağı bu ilişkilerse izleyicinin kararlarıyla netlik kazanacaktır.

Oyuncular: Laura Marano, Avan Jogia, Scott Michael Foster

Yönetmen: Stuart McDonald

4. Love at First Sight

4. Love at First Sight
  • IMDb: 6.9

Özet: New York - Londra uçuşu sırasında tanışan Oliver ve Hadley ikilisi birbirlerinden çok etkilenirler ancak uçak indiğinde ayrı düşerler. Her ne kadar tekrar karşılaşmak kalabalık ve büyük bir şehirde oldukça zor gibi görünse de aşkın olasılık gücü onları bir araya getirecek midir?

Oyuncular: Haley Lu Richardson, Ben Hardy, Rob Delaney

Yönetmen: Vanessa Caswill

3. Fifth Shades Freed

3. Fifth Shades Freed
  • IMDb: 4.5

Özet: Sıkıntılı ve dalgalı ilişkileri olan Anastasia ve Chris çifti, tüm yaşanan olumsuzluklara rağmen evlenerek mutlu bir sona adım atarlar. Ancak bu mutluluk onlar için kısa sürer. Anastasia'nın eski patronu Jack ve Chris'in geçmişinden kalan Elena, bu mutlu çiftin peşini bırakmaz.

Oyuncular: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson

Yönetmen: James Foley

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Gizemli Ada: Mençuna

2. Gizemli Ada: Mençuna
  • IMDb: 5.3

Özet: Başarılı bir oyun tasarımcısı olan Doruk, medyanın ve bir takım bilirkişilerin: 'Oyunlar bağımlılık yapıyor.' eleştirilerine karşı gelir. Doruk, aslında çocukların hayatı oyun oynayarak da öğrenebileceğini kanıtlamak ister ve on kişilik bir ekip kurarak benzersiz bir oyun tasarlama kararı alır. 

Oyuncular: Ömer Emre, Derin Gezgin, Masal Günay 

Yönetmen: Bora Onur

1. Çakallarla Dans 6

1. Çakallarla Dans 6
  • IMDb: 5.5

Özet: Beğenilerek izlenen Çakallarla Dans serisinin altıncı filmi, düğüne davet edilen ekibin, Yunanistan'ın Kos Adası'nda yaşadıkları birbirinden komik maceraları konu ediyor.

Oyuncular: Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar

Yönetmen: Murat Şeker

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın