Görüş Bildir
Haberler
İkimizin Sırrı "Alp" Aras Aydın Kimdir? Aras Aydın Kaç Yaşında ve Nereli?

İkimizin Sırrı "Alp" Aras Aydın Kimdir? Aras Aydın Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
08.08.2021 - 22:45

ATV'nin yeni dizisi ikimizin sırrı bu akşam ekranlarda izleyicisi ile buluştu. Bir anne ve kızının yaşam mücadelesini anlatan dizi konusuyla oldukça dikkat çekerken oyuncuları da oldukça araştırılıyor. Bu oyunculardan biri de dizinin başrol oyuncusu Alp Karahun karakterine hayat veren güzel oyuncu Aras Aydın. Peki Aras Aydın kimdir? Aras Aydın kaç yaşında ve nereli? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İkimizin Sırrı'nın Alp'i Aras Aydın Kimdir? Aras Aydın Kaç Yaşında?

İkimizin Sırrı'nın Alp'i Aras Aydın Kimdir? Aras Aydın Kaç Yaşında?

Aydın, 2 Temmuz 1989 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldi. Asıl adı Mehti Aras Aydın olan oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

2010 yılında yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı ve Bülent Emin Yarar'ın başrolde olduğu 'Öğretmen Kemal' adlı diziyle ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. 2012 yılında 'Şefkat Tepe' adlı dizide Teğmen Volkan rolünde oynadı. 2014 yılında 'Saklı Kalan' adlı dizide oynadı. 2014-2015 arasında 'Kiraz Mevsimi' adlı dizide 'Emre Yiğit' rolünde oynadı.

Aras Aydın Kariyer

Aras Aydın Kariyer

2015-2016 tarihleri arasında 'İnadına Aşk' adlı dizide 'Polat Barutçu' rolünde oynadı. 2016 yılında 'N’olur Ayrılalım' adlı dizide rol aldı. Aynı yıl 'Altınsoylar' adlı dizide 'Oğuz Bakır' rolünü canlandırdı. Ardından 'Oğlan Bizim Kız Bizim' adlı sinema filminde Melis Babadağ ile başrolü paylaştı.

31 Mart 2018 günü 'Masum Değiliz' dizisinde rol aldı. Aras Aydın davul, gitar ve piyano olmak üzere 3 farklı enstrüman çalabiliyor. Melis Birkan ile birliktelik yaşıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın