Görüş Bildir
Haberler
İçeriği İllüminati ile Bağdaştırılan 10 Hollywood Filmi

İçeriği İllüminati ile Bağdaştırılan 10 Hollywood Filmi

Ismail Köni
28.11.2014 - 16:46 Son Güncelleme: 01.06.2022 - 13:33

Örgütün çağımızda en etkin kullandığı güç medya deniyor. Düşününce fena fikir değil, sadece ülkemizde bile milyonlarca insan zaten birkaç saati geçmeyen azıcık boş vaktini de televizyon karşısında hipnotize olarak ve kendisine zerre kazanım sağlamayacak şeyler izleyerek geçiriyor. Böyle hazır kitle bulan adam da onları uyuşturmasın mı? Vermesin mi subliminal mesajı beynine beynine? Zaten her gördüğümüze hemen inanma hatta inanmaktan da öte sahiplenip savunma şeklinde ilkel bir beyin yapımız var, sorgulayacak da ne vaktimiz ne de enerjimiz. Geçelim mevzu bahis filmlere ;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sihirbazlar Çetesi | IMDB: 7.3

1. Sihirbazlar Çetesi | IMDB: 7.3

Sihirbazlar Çetesi, uluslararası oyuncu kadrosunun rol aldığı ve Fransız yönetmen Louis Leterrier'in yönettiği 2013 ABD yapımı suç, gerilim filmidir. Film eleştirmenlerden farklı yorumlar almasına rağmen, 31 Mayıs 2013 tarihinde vizyona girmiş [5] ve iyi bir gişe başarısı yakalamıştır.

2. Melekler Ve Şeytanlar | IMDB: 6.7

2. Melekler Ve Şeytanlar | IMDB: 6.7

Angels & Demons, Dan Brown'ın aynı adlı kitabından uyarlanan ve 15 Mayıs 2009 tarihinde gösterime giren macera filmidir. 2006 yapımı The Da Vinci Code filminin prequeli niteliğindedir. Çekimler Roma ve Los Angeles'taki Sony Stüdyolarında gerçekleşti. Tom Hanks Robert Langdon rolüyle, Ron Howard yönetmen olarak, Brian Grazer yapımcı olarak ve Akiva Goldsman senarist olarak geri döndü.

3. Eyes Wide Shut (Gözleri Tamamen Kapalı) | IMDB: 7.3

3. Eyes Wide Shut (Gözleri Tamamen Kapalı) | IMDB: 7.3

4. The Wanted | IMDB: 6.7

4. The Wanted | IMDB: 6.7

Rus yönetmen Bekmambetov’un son projesi Wanted’ta, McAvoy babasının kiralık katil olduğunu öğrenen ve onun izinden gitmeye karar veren heyecanlı bir genç olan Wes’i, Jolie ve Freeman ise oğlana mesleğin inceliklerini öğretecek olan Fox ve Sloan adlı deneyimli katilleri canlandırıyor.

Hayatında oldukça başarısız olan ve bu döngüyü kırmak isteyen Wes, Fox’u tanıdığı günden itibaren bakış açısını değiştirerek benliğinin içinde sinsi sinsi dolaşan kızgın ve öfkeli kurdu serbest bırakır. Eğitimli bir suikastçı olmaksa elbette kolay değildir.

Mark Millar’ın grafik romanından uyarlanan filmin, romandan oldukça farklı olduğu söyleniyor. Wanted’ın bir özelliği de, büyük ilgi toplayan Red One digital kameranın kullanıldığı ilk film olması.

5. Kaptan Amerika: Kış Askeri | IMDB: 7.9

5. Kaptan Amerika: Kış Askeri | IMDB: 7.9

Film yeni çıktı ancak bu kadar zaman içinde çıkan yorumlara göre bu listede kendine yer bulmayı hak ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Da Vinci Code | IMDB: 6.5

6. The Da Vinci Code | IMDB: 6.5

Da Vinci Şifresi (The Da Vinci Code), Dan Brown'un aynı adlı romanından uyarlanmış Hollywood yapımı sinema filmi. Başrollerde Tom Hanks, Audrey Tautou ve Jean Reno ve Sir Ian McKellen oynamıştır. Dan Brown'un Da Vinci Şifresi (kitap) romanı yayınlandığı dönemde tüm Hıristiyan alemini ayağa kaldırmış ve Vatikan'ı zor durumda bırakmıştı. Vatikan yönetimi, yazılanları saçma bulduğunu söylemiş ve yazar Dan Brown'a karşı cephe almıştı. Bütün bu yaşananlar, Hollywood için çok iyi bir malzeme oluşturuyordu. Hemen kolları sıvayan yapımcılar, yönetmen seçiminde hiç zorlanmadılar. Bu kişi Ron Howard'dı (zaten Ron Howard bu romanın film yapılmasını kendisi istemişti).

7. Malefiz | IMDB: 7.1

7. Malefiz | IMDB: 7.1

8. V For Vendetta | IMDB: 8.2

8. V For Vendetta | IMDB: 8.2

V for Vendetta, 2005 yılı ABD - Almanya ortak yapımı olup 2006'da gösterime giren film. Wachowski biraderlerin sinemaya uyarlayıp yapımcılığını üstlendiği filmi, daha önce Matrix üçlemesinde yardımcı yönetmenlik yapan James McTeigue yönetti. V for Vendetta, Alan Moore'un yazıp David Lloyd'un çizdiği aynı isimli çizgi romandanbeyaz perdeye uyarlandı.

Filmin başrollerini Hugo Weaving ('V') ve Natalie Portman ('Evey Hammond') paylaşır. Hikâye; geleceğin İngiltere'sinde (2020) geçmektedir.[1] Diktatör bir rejime bireysel bir başkaldırının nasıl toplumsal hale geldiğini gösterir. Ağustos 2006 itibarıyla V for Vendetta ABD'de 70,511,035 $ gişe yapmış; uluslararası olarak 60,900,000 $ hasılat ile toplam kazancı 131,411,035 $'a ulaşmıştır. Film ABD'de gösterime girdiği gün 8,742,504 $, ilk hafta 25,642,340 $ gelir elde etmiştir[2].

9. Sherlock Holmes | IMDB: 7.6

9. Sherlock Holmes | IMDB: 7.6

Arthur Conan Doyle tarafından 1854 yılında yaratılan ve dünyanın en çok bilinen kurgusal dedektifleri arasında yer alan Sherlock Holmes'den esinlenen film 2009'un Aralık ayında vizyona girdi. Yönetmenligini Guy Ritchie'nin yaptıgı filmin baş rollerinde Bafta ve Altın Küre sahibi Robert Downey Jr. ve ünlü ingiliz oyuncu Jude Law yer alıyor. 90 milyon dolar bütçeyle çekilen film gişelerde büyük ilgi görmüş ve 524 milyon dolar hasılat elde etmiştir. 2011 yılında devam filmi olan Sherlock Holmes: Gölge Oyunları vizyona girmistir.

10. Sihirbazın Çırağı | IMDB: 6.2

10. Sihirbazın Çırağı | IMDB: 6.2

Ve son.

Yalnız bir de illuminati ile hiç alakası olamayacağı halde yine de filmlerinde üçgen, tek göz, piramit vs. göstermekte olan bizim rezil yerli korku filmlerimiz var. Onlara özel bir içerik de hazırlanabilir imiş.  Son olarak 2Pac Diyor ki ; ''All Eyez On me''.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
154
47
35
25
19
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
@daghantanyeri

peki neden bagdastirilmis onu da soyleseydiniz bari.

İlker Şengül

Bu konuda en başarılısı ve önemlisi ''Eyes Wide Shut''

melekler ve şeytanlar'ın içeriği direkt illüminati zaten :D