Görüş Bildir
Haberler
İcat Edilmesi Hâlinde Kadınların Hayatına Mutluluk Katacak 11 Ürün

etiket İcat Edilmesi Hâlinde Kadınların Hayatına Mutluluk Katacak 11 Ürün

Öykü Parlak
16.02.2017 - 17:58

Kadınların hayatını zorlaştıran pek çok şey var. Bugün bu zorlayıcı faktörlerden somut olanları düşünüp, acaba her şey daha farklı olabilir mi diye sordum kendime ve aklıma bu ürünler geldi. Kim bilir belki de yardımsever bir bilim insanı, bunlardan birini icat eder?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jetgiller tarzı duş ve hazırlanma makinesi

Her sabah duş, makyaj, ne giyeceğine karar verme derken ömrümüz tükeniyor. Buna artık bir çözüm bulunsun. Eridik bittik biz artık!

2. Hafızamızdan istediğimiz kısımları silebilen hafıza temizleyici

Tecrübeler bizi biz yapan şeylerdir evet. Bugün olduğumuz kişiye dönüşmemizde, yaşantılarımızın payı çok büyük. Yine de düşününce, bazı insanları, bazı anıları kafamızdan silebilsek çok hoş olurdu. Sil eski sevgiliyi sil, hiç iz kalmasın!

3. Hiç kaçmayan ince çorap

Bu çorapları zaten kaçsın diye üretiyorlar, buna eminim artık. Daha giyerken bile çıt diye ince bir ses geliyor. Bir bakıyorsun kaçmış! E dur birazcık bari yarım saat giyseydim seni.

4. Kırılmayan, yıpranmayan tırnaklar

Tırnaklarını çok güzel ve biçimli uzatmışsındır. Hangi ojeyi sürsen yakışır, elin sanki dünyanın en güzel şeyi gibi gelir sana. Fakat o da ne, tam ayakkabının fermuarını çekerken ansızın bir acı hissedersin parmağında ve olan olmuştur. Tırnaklardan birisi, toparlanamayacak bir yerden kırılmıştır. Dünyan başına yıkılır...

5. Dibi gelmeyen saç boyası

Saç uzatmaya çalıştığımızda saçımız asla uzamaz. Her türlü bakım yağını kullanırız yine de inatla uzamaz ama ne hikmetse saçımızı boyattığımız zaman iki haftada dipleri gelir. Bu, bakım dünyasının gizli ve anlam verilemeyen kötü bir kuralıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendi kendine yıkanabilen yeşillikler

6. Kendi kendine yıkanabilen yeşillikler

'Yıkanmış sebzeler satılıyor' dediğinizi duyar gibiyim ama söylesenize kime güvenebiliriz ki bu konuda? Yıkanmış sebzeyi bile eve gelip tekrar tekrar yıkıyoruz. Buna bir çözüm bulunsun artık. Ispanakları yıkamaya üşenip bulaşık makinesine atan arkadaşım var benim!

7. Ayakları acıtmayan topuklu ayakkabı

Topuklu ayakkabı sevdalısı kadınların çoğu, aslında rahat olduğunu, alışınca hiç can yakmadığını söylese de, en büyük kabuslardan biri de bu topuklu ayakkabılar. Sanki ayağımızda ayakkabı değil de çivili tahta var, bu nasıl acıdır?

8. Özel günlerde çiçek almayı unutmayan erkek

Evet en önemli taleplerimizden biri bu ama belki de üretimi en zor ürün de bu. Erkeklere göre tüm özel günleri unutmamak çok zor ve üstün başarı isteyen bir yetenek. Bize göre ise altı üstü sevgililer günü, yıldönümü, doğumgünü, yeniyıl ve bazı özel günlerde alsa yeter. Çok mu zor beyler? Hayır değil.

9. Alınan ve verilen kiloya göre, genişleyip, esneyebilen kıyafet

Vücudumuz değişken. Sık sık kilo alıp verebiliyoruz. Her seferinde yeni kilomuza uygun bir gardrop oluşturmak elbette ki güzel bir fikir ancak milyoner olmadığımızı düşünürsek, bu bizim için bir seçenek değil. Şöyle bir elbise yapsanız da 50 kiloyken de 70 kiloyken de giyebilsek mesela, müthiş olmaz mı?

10. Kendi kendini yerleştirebilen bulaşıklar

Şimdi düşününce, bulaşığı elde yıkamakla, makineye atmak arasında fazlasıyla fark var. Kabul edelim ki bulaşık makinesi harika bir icat ama iş o temiz bulaşıkları makineden çıkarıp mutfak dolabına yerleştirmeye gelince cidden ruhumuz daralıyor. O iki tabak üç bardak, birden dağ gibi büyüyor gözümüzde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yedikçe zayıflatan besinler

Besin ama öyle avokado, kinoa gibi şeyler değil. Mesela öyle bir hamburger yapın ki kalori yapsın, ya da öyle bir çift lavaş et dürüm üretin ki, yediğimiz an bize kas olarak geri dönsün. Açız biz lütfen!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
244
117
55
43
11
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gökçe Çakmak

bulaşık makinesi, sebze yıkamak sadece kadının sorunu değildir cinsiyetçi paylaşımlar yapmayın!!

Faruk Naçar

boloşok mokonoso sobzo yokomo...

Ömer Sadi Osma

Sırf bu yüzden bir tane daha bulaşık makinesi aldım. Temizin içinden alıp kullanıyorum, kirliyi diğerine koyuyorum. Sonra diğerini çalıştırıyorum öbürüne koy... Devamını Gör

nttblck

Bunların hepsi hava cıva. İlk çağ medeniyetlerinden bu yana tüm kadınların dört gözle beklediği tek bir icat var; ağrısız ve tek seferde vücudunun istediği b... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

bilim dünyasının erkeklerin tekelinde olmasıyla dediğin konunun ne alakası var erkeklerin elinden gelecek bir şey olsaydı işi gücü bırakır kılı bıyığı olmaya... Devamını Gör