Görüş Bildir
Haberler
'Huysuz Virjin' Karakteriyle Tanınan Seyfi Dursunoğlu Hayatını Kaybetti

etiket 'Huysuz Virjin' Karakteriyle Tanınan Seyfi Dursunoğlu Hayatını Kaybetti

Yarattığı Huysuz Virjin karakteriyle Türkiye'yi yıllarca güldüren ve hazır cevaplığıyla tanınan Seyfi Dursunoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Dursunoğlu 87 yaşındaydı. 

5 gün önce mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye yatan Seyfi Dursunoğlu, solunum yetmezliği ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındı. 3 gün boyunca yoğun bakımda cihazlara bağlı olarak tedavi gören 'Huysuz Virjin' lakaplı Dursunoğlu, akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Seyfi Dursunoğlu kimdir?

Seyfi Dursunoğlu kimdir?

Seyfi Dursunoğlu, bilinen sahne adıyla Huysuz Virjin, Türk drag queen, şarkıcı ve sunucu. Seyfi Dursunoğlu'nun çocukluğu 5-6 yaşına kadar Trabzon’da, sonra da İstanbul’da çok mutaassıp bir ortamda geçti. Daha sonra babasının isteğiyle Heybeliada Askeri Deniz Lisesinde yatılı olarak okumaya başladı.

Yarım yüzyıllık sahne hayatı

Yarım yüzyıllık sahne hayatı

Ancak bir süre sonra bu okuldan ayrıldı ve Boğaziçi Lisesinden mezun oldu.İngiliz Filoloji’sinde başladığı üniversite öğrenimini maddi sıkıntılar nedeniyle yarım bıraktı.  SSK’da uzun yıllar memur olarak çalıştı ve 1970 yılında Huysuz Virjin karakteriyle sahne hayatına başlayıp memurluğu bıraktı. 

Önce küçük kulüplerde sahneye çıkmaya başladı; ama ünü ağızdan ağıza yayıldıkça daha büyük kulüplerden teklifler aldı. Sahneleri Türkiye’nin en büyük solistleriyle paylaştı.

İzlenme rekorları kırdı

İzlenme rekorları kırdı

Dursunoğlu önce TRT'de, daha sonra da açılan özel kanallarda programlar yaptı. Esprileri ve hazır cevaplığıyla halkın sevgisini kazanan Dursunoğlu'nun programları izlenme rekorları kırdı. 2012'de Show TV'de yayınlanan Huysuz'la Dans Eder misin? programını sundu. Aynı yıl Star TV'de yayınlanmaya başlayan, Benzemez Kimse Sana adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı. Programın final bölümüne son kez Huysuz Virjin olarak çıktı ve son kantosunu yaptı.

Türkiye'yi yıllarca kahkahalara boğan Dursunoğlu'nun ardından veda mesajları paylaşılıyor...

Türkiye'yi yıllarca kahkahalara boğan Dursunoğlu'nun ardından veda mesajları paylaşılıyor...

Seyfi Dursunoğlu'nun hayat hikayesini merak edenler için 📌

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Türkiye .... Seyfi Dursunoğlu... Huysuz Virjin.... değil..... Gelmiş geçmiş en iyi hiciv ustasını kaybetti.... ....... Şimdikiler Seyfi Dursunoğlu nun tırnağ... Devamını Gör

Ancient Guy

Ölüm tabiatın emri, elbette ölüp gidecekler, yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Ama insanı kahreden şey bu değerlerimizin yerine benzerlerinin gelmeyecek şekild... Devamını Gör

Savaş Karadağ

Rahmetli, ışıktan hızlı laf sokardı...