Görüş Bildir
Haberler
Her Şeye Rağmen Gerçek Aşk Kazanacak! Temmuz Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Her Şeye Rağmen Gerçek Aşk Kazanacak! Temmuz Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
01.07.2021 - 11:23 Son Güncelleme: 01.07.2021 - 16:38

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Temmuz ayına biraz gergin başlıyoruz, bizi sıkıştıran, yoran bir yerde de karar vermemiz için harekete geçiren güçlü bir Mars, Satürn ve Uranüs etkisi var. Bu kez sesimizi çıkarmadan, eyleme geçmeden olmuyor, öte yandan da çok dönüştürücü bir gökyüzü enerjisi bu. ⚡️

Ayın ortalarında ise Mars ve Venüs’ün kavuşması ve Venüs’ün bu ay 2 burç ziyaretiyle neredeyse hepimiz aşktan yana şanslıyız, gökyüzü her şeye rağmen gerçek aşka şans verecek!💕Ayrıca Merkür Retrosu da bitti, gölge fazını da ilk haftayla tamamlayacak, yani yarın yokmuşçasına aşık oluyoruz artık, izin çıktı gökyüzünden! 🎉

O zaman kemerleri bağlıyoruz, bu ay senin burcunu ne bekliyor anlatıyoruz! Gündem çok kalabalık, hadi koş!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önceliği Yükselen Burcuna Vermeyi Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kalbin boşsa tozunu al Koç, doluyor!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Temmuz ayının ilk haftasında yönetici burcun Mars bir sağa bir sola koşturuyor, sana da bir enerji, bir gerginlik veriyor bu açıkçası. Hatta daha aya adım attığımız gibi Mars – Satürn ile karşı karşıya gelecek, sonrasında da Uranüs’e kafa tutacak. Neyse ki yönetici burcun Mars’ın sana görünümü güzel, neticede o da bir Ateş burcu olan Aslan üzerinden yapıyor bunu. İlk hafta sosyal ortamında bazı değişiklikler olabilir, belki kendinle ilgili, gelecek planlarınla ilgili bazı sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Seni şaşırtsa da çok çabuk adapte olacaksın bu gelişmelere, sonrasında senin için fırsat da olabilir, hemen öfke kalkanını kaldırma. İlişkin varsa bu süreçte biraz ele dile hakim olmakta fayda var, durduk yere gemileri yakmadan önce bir düşün derim, ama şayet bitmesi gerektiği çoktan belli ise de artık yolunda durmayalım, gitsin, biz önümüze bakalım. İlişkisi olmayan bir Koç isen ama, ayın ortalarına doğru çok hoş haberlerim var, birazdan.

10 Temmuz’da Yengeç burcunda yani ev, yuva, aile hanende Neptün’den de Uranüs’ten de destekli bir yeni ayımız var, bu ayın “oh be” dedirten enerjisi bu yeni ay işte. Evinle ilgili bazı kararlar alabilirsin, mesela taşınabilirsin, ailenle ilgili güzel haberler alabilirsin, evli isen yuvanız kalabalıklaşabilir ;) Yaşam alanını hayal ettiğin bir hale getirmek için enerjiler destekli, bu evlilik kararı bile aldırır insana, öyle bir yeni ay :p 11 Temmuz’da Merkür de Yengeç burcuna geçerek zaten dile biraz aile, ev, yuva konularını pelesenk ettirmeye başlayabilir, gerçekten bir karara varabilirsin bu konularda.

Geldik güzel habere, 13 Temmuz’da Venüs ve Mars Aslan burcunda, hem de senin aşk, keyifler, hobiler, eğlence evinde kavuşuyor, bu aşıkların kavuşması sana çok yarayacak işte sevgili Koç, zira bu ikisi bir araya geldiğinde tutkular da coşar, hızla bir aşk başlar, şayet kalbin boşsa şöyle bir temizle üstünü, tozunu al, doluyor çünkü bu ay. İlişkin varsa zaten biz sizi aramayalım bu aralar :p 

22 Temmuz'da Güneş de Aslan burcuna geçiyor ve yine senin aşk hanene güneş gibi doğuyor, aynı zamanda burası eğlence evi de olduğu için biraz sosyalleşmek, hayattan keyif almak, gezmek tozmak, şöyle bir enerjiyi geri kazanmak için çok güzel bir dönem. Şayet evli bir Yükselen Koç isen bebek müjdesi de getirebilir bu geçiş.

22 Temmuz’da Venüs Başak burcuna geçerek senin iş, çalışma, günlük rutinler hanene keyif getiriyor, inanır mısın çalışmak bile zevk verebilir sana bu geçişle :) Çünkü maddi karşılıklarını alabileceksin, ufak tefek belki freelance işler ekleyebilirsin gün aralarına, iş arayışındaysan hele bu dönemi değerlendir, şans getirir Venüs. 

24 Temmuz’da Kova burcunda bir Dolunay’ımız var, sosyal çevre, gelecek planları, hayaller ile ilgili alanımız burası, haritamızın 11. Evi. Ayın başında buralarda biraz sert rüzgarlar esiyor demiştim, işte burada belki anlamsız bir gerginlik, bir sorun yaşamış isen bunun temel kaynağını bu dolunayla anlarsın. Ayrıca bir ideal, artık hayal olmaktan çıkıp gerçekliğe de adım atabilir, geleceği şekillendirmeye de bu dolunayla başlayabilirsin. Sonlanan arkadaşlık varsa da sonlansın bırak, belli ki vadesi dolmuştur.

29 Temmuz’da Mars Başak burcuna geçiyor, burada kendisinden önce bulunan Venüs’e eşlik ediyor ve bizi biraz çalıştırıyor, çünkü burası 6. Evimiz, yani iş güç, meslek, günlük çalışmalar ana konumuz. Ben benim haritamda 6. Evden Mars geçerken kendimi unutmuştum, o yüzden seni de uyarmak isterim, ama insana bir kudret de geliyor :p Sonuçları da güzel oluyor, zaten Venüs de burada, emeğin karşılığı gelir.

Evet sevgili Koç ve özellikle Yükselen Koç, gördüğün gibi Temmuz ayında da her günün gündemi başka, dolu dolu. Umarım güzel haberler aldığın, şahane başlangıçlar yaptığın yaza yakışır bir ay olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kariyerin değişiyor Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Şimdi önce bu aya başlarken biraz sakin ve sabırlı olmayı öğreneceğiz, çünkü ayın başında ikametini senin burcuna almış olan Uranüs ile Mars ve Satürn arasında biraz gerilimli açılar olacak, ilk hafta özelinde. Bu biraz seni yorabilir, özellikle kariyer ve ev yuva alanın arasında kalabilirsin, bazı şeylerin ısrarla değişmemesi canını sıkabilir, bir “tak” dedirtebilir sana, senin gibi sabırlı bir insanı bile çileden çıkarır bu insanlar! Ama biz onlara yine de öfkeli yüzümüzü göstermeyelim, gerek yok şimdi tatsızlık çıkmasın, çünkü geçici bir enerji bu, geçecek, önümüz yaz, çakalım bir yıllık izin, onlar düşünsün, boş ver. ilişki alanında da dilimizi tutmakta fayda var, özellikle evli bir Yükselen Boğa isek ve uzun zamandır konuşulmayan ama gizliden can sıkan durumlar varsa, onlar işte büyüyüp ipleri koparabilir. Öte yandan ilişkileri düzeltmek için bazen konuşmak gerekir, o anın tartışma konusu aslında bir sürü şeyi çözebilir de. Aynı şey kariyer alanında geçerli, enerjiyi kariyer - ev - ilişkiler alanından alacaksın, 3 gezegen var restleşen, hepsi bir yerinden çekiştiriyor. Bu dönem değişmesi gerekenin değiştiği, dönüşenin dönüştüğü, kalan sağlarla kadeh tokuşturduğumuz bir dönem. Aslında böyle dönemler iyidir, yükleri hafifletir, ufak çizikleri de iyileştirip eskisinden daha sağlam yapar.

10 Temmuz’da Yengeç burcunda bir yeni ayımız var, işte oh diyeceğimiz zaman. Bu bize yeni taze bir çevre getirebilir, yeni eğitime başlatabilir, öğrenci bir yükselen Boğa isen çok süper haberler yolda, şayet “ben iletişimin ta kendisiyim” dediğin bir mesleğin varsa yeni imzalar atabilirsin bu yeni ayla, adını daha çok duyabiliriz. Kendini ortaya koyabileceğin yeni başlangıçlar için güzel bir yeni ay bu. 11 Temmuz’da Merkür de Yengeç burcuna geçiyor, bu tür konuları daha çok konuşulur hale getirir, yakın çevreni de genişletebilir. Ayrıca kardeşlerin varsa onlarla ilgili de yeni, taze haberler alabilirsin.

13 Temmuz’da Aslan burcunda yani senin ev, yuva, aile alanında Venüs ve Mars kavuşuyor, şayet evli bir Boğa isen evliliğiniz adeta bir balayına dönecektir, tutkulu, enerjisi aşkı yüksek, keyifli hale gelebilir, sonrası romantik biten ufak tartışmalar da olabilir, hani tuz, biber olanından. Ayrıca toplumsal olarak da adını duyurabileceğin, kendini gösterebileceğin olanaklar sağlar sana. 22 Temmuz’da Güneş de Aslan burcuna geçerek odağını epey evine, ailene çeviriyor, problemler çözülüyor, sorunlar bitiyor, sükûnet geliyor, aynı zamanda ev ile ilgili konular varsa, taşınma, ne bileyim evlenme gibi :) onlar da önümüzdeki 1 ay gündemini meşgul edecek.

22 Temmuz’da Venüs Başak burcuna yani senin 5. Evine geliyor, aşk diyor, flört diyor, keyif diyor, ayın başında gerim gerim gerildik, haydi biraz sakinliyoruz artık diyor, desin de zaten yani hiç mi gülmesin yüzümüz? Kalbi boş bir Boğa isen bu geçişten güzel nemalanacaksın, hem sakin, hem güzel, hem keyifli, sana iyi gelecek birileriyle tanışman, flörtlere başlaman mümkün. Aynı zamanda sanatla uğraşan bir Boğa isen yepyeni bir hobi ile adını duyurabilir veya hobinden ciddi ciddi para kazanabilirsin. Sonuçta Venüs senin gezegenin ;)

24 Temmuz’da Kova burcunda yani 10. Evin olan kariyer evinde güzel bir dolunay var, bu dolunayla belki kariyerini bambaşka bir yola çevirebilirsin, unvanını değiştirebilirsin, belki bir kapıyı kapatıp yeni bir kapı açabilirsin. Uzun zamandır özellikle bir değişim peşindeysen, artık bir şeyler değişmeli diyorsan işte fırsat, bu dolunayla dönüşmesi gereken dönüşür, yeni fırsatlar da gelir. 

28 Temmuz’da Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle de hem ev hem de dolunayla birlikte değişmesi muhtemel kariyer konuları gündemini meşgul edebilir, belki yuvan için bir imza atmaya karar verebilirsin, iyice düşünüp doğru bir karar alabileceğin bir dönem.

 29 Temmuz’da Mars da aşk meşk evin olan Başak burcuna geçiyor, keyifli başlayan flörtlerin tutku dozu artabilir, yavaştan ilerliyorsa o işler biraz hız kazanabilir, iletişim trafiği artabilir, daha enerjik, daha bir libidolu günler kapıda sevgili Boğa’cığım :) Aynı zamanda bir hobin için daha fazla zaman ve emek harcamaya da başlayabilirsin bu geçişle.

Evet Sevgili Boğa ve özellikle Yükselen Boğa, gördüğün gibi yine sakin geçiremediğimiz bir Temmuz ayı var önümüzde :) Umarım çok güzel haberler aldığın, sana çok keyif veren bir ay olur.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Para kapılarını aralıyorsun İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Temmuz ayının ilk haftasında Mars – Satürn – Uranüs arasında açılar biraz gergin, ancak Kova’daki Satürn seni destekliyor bir yerde, belki biraz iletişim trafiğinde krizler yaşayıp kafaya takacak olsan da yeni bir eğitimle veya alacağın bazı haberlerle bilinçaltında birtakım dönüşümler yaşama ihtimalin de var, kendini daha farklı bir şekilde ifade edip görünürlüğünü artırman da mümkün, zaten iletişim senin işin yahu, sen bu etkiyi o kıvrak zekanla lehine çevirmeyi de başarırsın. 

10 Temmuz’da Yengeç burcunda bir yeni ayımız var, bu yepyeni maddi kaynaklar demek senin için, hem de Neptün ve Uranüs’ten destekli. Aniden gelebilecek bazı sürpriz maddi kaynakların olabilir bu yeni ayla, tabii kariyerini de etkileyebilir bu, birden farklı bir kariyere direksiyonunu çevirebilirsin, hayallerinin işi için belki yepyeni bir kapı da açılabilir sana. Şayet maddi kaynakları biraz coşturayım diye bir düşüncen varsa veya bir hayalin varsa, bunu gerçekleştirecek fırsatların olabilir bu yeni ayla sevgili İkizler. 11 Temmuz’da Merkür’ün de Yengeç burcuna geçmesiyle zaten para konuşmaya başlayacaksın, sana para getirecek imzalar atman mümkün, yeni insanlarla tanışman da. 

13 Temmuz’da iletişim evinde yani senin kendi evinde Venüs ve Mars kavuşuyorlar, bunun sana olumlu bir etkisi de olacaktır. Özellikle yükselenin 15 – 24 derece arasındaysa veya Haziran doğumlu bir İkizler burcuysan sana destekli aşk fırsatları getirir hem de çok yakın çevrenden, kardeşin, kuzenin, komşun, yakın akrabaların sana birilerini tanıştırabilir, bu senaryoda bu düğün gibi oluyor, malum düğün sezonu :) Bir yakınının düğününde birileriyle tanışman mümkün mesela :) Öte yandan bu kendini öne çıkarmak için de güzel bir dönem, iletişimin çok dikkat çekici olabilir, ikna gücün artabilir bu etkiyle. 22 Temmuz’da Güneş de iletişim evini aydınlatacak, baya konuşmalarınla kendini öne çıkarman, dikkat çekmen mümkün sevgili İkizler, ayrıca bu kısa yolculuklar için de avantajlı, biraz nefes alalım zaten değil mi? 

22 Temmuz’da Venüs Başak burcuna yani senin ev, yuva, aile hanene geçiyor, evde huzur, keyif zamanı biraz. Evini güzelleştirebilirsin, ailenle birlikte vakit geçirebilirsin, keyifli huzurlu bir tatil olabilir, güzel haberler gelebilir, evin bereketi artabilir, hanece beklediğiniz paralar gelebilir bu geçişle. 

24 Temmuz’da Kova burcunda bir dolunayımız var, şayet öğrenci bir İkizler isen akademik konular, üniversite eğitimi gibi temalarda bazı neticeler duyabilirsin. Belki yurt dışında eğitim kapısı açılabilir senin için. Şayet çalışan bir İkizler isen işini daha geniş alanlara yayman mümkün, ruhsal olarak da senin için sorun olan, belki içini sıkan konulardan arınman, rahatlaman, içinde bazı hesaplaşmaları bitirmen mümkün. 

28 Temmuz’da Merkür Aslan burcuna geçerek gündemini biraz varsa kardeşlerinin üzerine taşıyabilir, onlarla ilgili haberler olabilir ya da senin hayatında olup onları etkileyecek gelişmeler yaşayabilirsin sevgili İkizler. Ayrıca almayı düşündüğün eğitimler, sertifika programları varsa bu dönem çok güzel, daha sonrasında seni parlatacak eğitimler olur bunlar. Aynı zamanda bu geçiş de kısa kısa yolculuklara çıkarabilir seni, biraz geziyor musun ne bu ay? :)

29 Temmuz’da Mars Başak burcuna geçerek yine ev konularını hareketlendiriyor, evde trafiğin arttığı, temponun yükseldiği bir süreç yaşayabilirsin. Belki uzun zamandır yapmayı düşündüğün bir tadilat gündeme gelebilir, evini taşıyabilirsin, ev içerisinde enerjiyi yükseltecek haberler, konular gündeme gelebilir, ev kazalarına da biraz dikkat bu süreçte.

Evet Sevgili İkizler ve özellikle Yükselen İkizler, gördüğün gibi Temmuz ayımızın da epey gündemi yoğun, umarım çok güzel haberler aldığın, şahane bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Tam sırası, yenile kendini Yengeç!

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Temmuz ayının ilk haftasında 3 büyükler kozlarını paylaşıyor, Mars Satürn ve Uranüs ipleri oraya buraya çekiştirirken sen de para kaynaklarına gözünü çeviriyorsun sevgili Yengeç, “acaba gerçekten idealimde olan işten mi para kazanıyorum, benim kariyer yolum bu mu, dönüştürmenin zamanı gelmedi mi, benim gelecek planlarım nasıl ilerleyecek” diye kafanın içinde bazı senaryolar dönebilir. Çünkü bu 3 büyükler biraz isyan enerjisi verir, he isyan kötü müdür, bazı durumlarda değildir, özellikle de çakılıp kaldığımızı düşündüğümüz, bizi sıkıştırsa da eyleme geçemediğimiz zamanlarda bir şimşek çaktırabilir, yönümüzü değiştirebilir. Burada öfkeyle kalkmadan, gerçekten sorgulayarak gelecek planlarımızı, kariyerimizi, para kazanma yöntemlerimizi değiştirebiliriz işte sevgili Yengeç, ilk hafta sana bunları soracak biraz, çünkü Mars kadar Venüs de senin haritanda şu an para evinde, o da özgürlük istiyor.

Böyle değişim, neler yapsam diye düşünürken bir de bakıyoruz ki sevgili Yengeç, 10 Temmuz’da senin burcunda bir de yeni ay gerçekleşiyor! İşte bu yeni ayla değişmesi gerekenleri, özellikle kendinle ilgili, ilişki, kariyer, ev, yuva ne varsa hayatında değiştirmek istediğin, onları değiştirebileceğin, hem Neptün’den hem Uranüs’ten destekli bir yeni ay bu, sana çok güzel fırsatlar getirebilir. Şayet gerçekten sıkıştığını hissediyorsan bu seni yenileyecek enerjiye kendini bırak derim, hayal ettiğin gibi bir sen yaratmak için çok güzel fırsatları olan bir yeni ay olacak bu. Zaten hemen arkasından 11 Temmuz’da Merkür de Yengeç burcuna geçerek senin iletişimini, kendi ifade edişini ortaya çıkaracak, aklına yepyeni fikirler getirecek, zihnini yenileyecek, seni dönüştürecek. Bu etkiyi değerlendir sevgili Yengeç.

13 Temmuz’da Venüs ve Mars senin para evinde kavuşuyor, hem çaba hem sonuç aynı anda gelecektir burada, para kazanmak için belki daha fazla çalışacaksın ama emeğinin de karşılığını alacaksın. 22 Temmuz’da Güneş’in de Aslan burcuna geçmesiyle bu konudaki çabaların daha da görünür olabilir, bu güneş seni de parlatır. 

Yine 22 Temmuz’da Venüs Başak burcuna geçerek yakın çevrene senden güzel haberler gitmesini sağlayacağı gibi, çevrenden de sana güzel haberler getirebilir. Belki yaptığın görüşmeler sana para kaynakları olarak dönebilir, çevrende iletişiminle çok dikkat çekerek kendini parlatabilirsin, tatlı dilinle, iş bitiriciliğinle göz önünde olabilirsin, zaten senin o şeytan tüylü sevecenliğine kim dayanabilir yahu :)

24 Temmuz’da Kova burcunda bir dolunayımız var, işte para konularının artık neticeye bağlandığı dolunay bu. Dışarıdan elde ettiğin gelirlerinle ilgili görünür bir netlik, belirsiz konuların sonuca bağlanması ve maddi kaynakların epey gündeminde olacak bu dolunayla, aynı zamanda elbette kariyer alanında da tesiri var, bu Temmuz ayında biz bambaşka bir Yengeç göreceğiz galiba, ne dersin? Zira 28 Temmuz’da Merkür’ün de Aslan burcuna geçmesiyle baya para konuşmaya başlayacaksın, ucunda seni madden mutlu edecek sözleşmelere imza atabilirsin, yeni para kaynakları için görüşmeler yapabilirsin, yolun açık olsun Napolyon!

29 Temmuz’da Mars iletişimini hızlandırmak ve seni Ağustos ayında bol bol konuşturup seyahat ettirmek adına Başak burcuna geçiyor, hem çalışacak hem de birçok insanla tanışacaksın, Temmuz’u hızlı kapatıyorsun yani sevgili Yengeç.

Gördüğün gibi sevgili Yengeç ve özellikle Yükselen Yengeç, Temmuz ayı dolu dolu, umarım kendini yenilediğin, şahane haberler aldığın güzel bir ay olur senin için!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Hazır mısın? Senin dönemin başlıyor Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Temmuz ayına daha girer girmez hali hazırda burcunda ağırladığın Mars, karşıt evin Kova’da yer alan Satürn ve Uranüs ile zorlu bir savaşa giriyor, şimdi önce ne yapıyoruz, sakin oluyoruz :') Temmuz ayının ilk haftası hem ilişkiler hem kariyer alanında seni zorlayacak, sabrını tetikleyecek olaylar getirebilir sana, ama hemen söyleyeyim geçici bir tesir bu. Aynı zamanda fırsatlı da, çünkü bazen çok sıkışmış oluruz, adım atmamız gerekir ama hani atamayız ya o adımı bir türlü, işte bu açı o açı, diyor ki adım at, korkma. Öfkeyle kalkıp zararla da oturma, sen sonunun iyi olacağından emin ol, bu sana güzel değişim fırsatları da getirebilecek bir açı aynı zamanda. Venüs de benzer bir yolla seni sınayacak, olmaz dediğin ilişkiyi oldurabilirsin, cepte gördüğünü kaçırabilirsin de. Dengeler bu ilk haftada biraz oynak, ama sonrası için de güzel gündemler getirecek.

10 Temmuz’da bilinçaltın, geride bıraktıkların, belki düşünmek istemediklerin, aslında sana huzursuzluk veren, canını yakan konular Yengeç burcunda gerçekleşecek yeni ay ile sana bir yenilenme enerjisi getirecek.  Ruhunu sıkan ama anlamlandıramadığın enerjilerin ne olduğunu daha iyi anlayacak ve iyileşeceksin de. Bu yeni ay Neptün ve Uranüs’ten destekli, seni çıkmazda hissettiren konular özellikle para, kariyer özelindeyse bu yeni ayla şifası da geliyor, umut veren, seni yenileyecek güzel enerjisi olan bir yeni ay bu, sakinlik verecek sana. 11 Temmuz’da Merkür de bu alana yani senin 12. Evin olan bilinçaltı, rüyalar, kendine sakladıkların alanında seyahate başlayacak ve biraz kendinle konuşup, kendini anlamanı da sağlayacak sevgili Aslan. Aynı zamanda buradan geçen Merkür, yeni ayın da tesiriyle senden saklanan, arkandan konuşulan konuları da sana uçurur, haberci sonuçta işi bu, gizli düşmanların boşa saklanmasınlar yani.

Şimdi gelelim sana vereceğim en müthiş habere sevgili Aslan, burcunda Venüs ve Mars aşıklarını kavuşturuyorsun, buralar duman, buralar yangın yeri, buralar alev sevgili Aslan! Şayet uzun zamandır şöyle bir heyecanlandıracak, tutkulu, ayakları yerden kesecek bir aşk arıyordu isen geldi, kapında. Bu aynı zamanda senin de cazibeni üçle çarpacak bir etki, gören tutulacak sana bu hafta. Zaten hem Güneş hem de Yükselen Aslan olarak girdiğin ortamda belli edersin kendini, düşün bu onun daha da fazlası :) Gerçekten aşk, ilişkiler konusunda güzel bir etki. Var olan ilişkinin de enerjisi, tutkusu bu açı ile artar, hızla ilişkinizin pozisyonu daha ileriye taşınabilir, çok ani kararlar verebilirsin. Bir miktar güç savaşları da olabilir ilişkide ama artık o da tuzu biberi, o senin rakibin değil sevgilin unutma, tadını çıkar bu güzel dönemin. Zaten senin dönemin de hemen arkasından başlıyor, 22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna geçiyor, şayet güneşi Aslan olarak okuyorsan sana şimdiden çok mutlu seneler dilerim, umarım mükemmel bir yaş olur senin için! Güneş’in Aslan’a geçmesiyle de ister güneş burcu ister yükselen Aslan olarak okuyor ol, senin dönemin başladı. Kendini çok daha iyi hissedeceğin, ön plana çıkabileceğin, parlatabileceğin, çok güzel bir dönem geldi. Zaten Güneş senin gezegenin, burada olmaktan da mutlu, seni de mutlu edecektir bu süreçte.

Yine aynı günlerde yani 22 Temmuz’da Venüs Başak burcuna yani senin 2. Evin olan para, pul, maddi kaynaklar evine giriş yapıyor, bol bol para konuşacaksın belli oldu :) Bu geçişle sana daha çok para kazandıracak yeni fırsatlar yakalayabilirsin, cüzdanını daha çok doldurabilirsin, bir mülk edinebilirsin, iş, kariyer alanında da değişiklikler bekliyorsan bu dönem görüşmelerin çok artabilir, muhtemelen de parası sana kararı verdirecek olan olur :) 

24 Temmuz’da 7. Evin olan ilişkiler evinde çok güzel bir dolunay var, bu sana artık ilişki konusunda nihai kararları verdirir sevgili Aslan. Şayet ilişkin yoksa bu dönem bekarlığa nokta dönemi olabilir senin için, geliyor sanki gümbür gümbür aşk! Öte yandan çok sürüncemede kalmış, böyle var mı yok mu belli değil, hayalet sevgilim tadında bir ilişki belirsizliğin varsa da son noktayı koyup yoluna devam edebilirsin bu dolunayla, bu kadar güzel enerjiler sendeyken dükkanın önünü kapatmasın zaten.

28 Temmuz’da Merkür de senin burcuna giriyor ve en çok seni konuşmaya başlıyoruz sevgili Aslan, ay en sevdiğin! :) Senden çok güzel haberler gidebilir çevrene, sana çok güzel haberler gelebilir, çok ön planda olup iletişime geçebilirsin, daha iddialı, daha cesur cümlelerle ikna kabiliyetini artırabilirsin, zihnin de biraz kendinle meşgul olacaktır, belki değişiklikler yapabilirsin kendinle ilgili.

29 Temmuz’da Mars’ın artık senin burcunu terk etmesiyle biraz soluklanacaksın, çünkü geçtiğimiz 1 ayı muhtemelen fazla enerjik, zaman zaman gergin, bir mücadele halinde geçirdin, şimdi artık mücadele alanın para. Belki eskisinden daha çok çalışabilirsin, daha çok para kazanabilirsin, beklenmedik ani gelişen fırsatlar çıkabilir karşına, kariyerle alakalı da yeni, ani ama güzel fırsatlar olabilir, ama daha çok bunu Ağustos ayında hissedersin, çünkü ay bitti! :’)

Gördüğün gibi sevgili Aslan ve özellikle Yükselen Aslan, baya parlak, enerjisi yüksek bir ay seni bekliyor! Tekrardan doğum gününü kutlarım, mutlu yaşlar!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Hayallerine adım atıyorsun Başak!

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Bu aya adım atar atmaz yaramaz çocuk Mars, Satürn ve Uranüs’le sürtüşecek, biraz gergin enerjiler olacak. Öncelikle kendini iş yerinde ya da günlük yaptığın işlerde biraz engellenmiş, öfkeli hissetmen mümkün, ancak geçici bir enerji bu. Sana başka bir pencere de açabilir bu açı, belki bilinçaltındaki asıl ihtiyaçlarını fark edebilirsin, ruhsal olarak daha sağlıklı olman için ne yapman gerektiğini fark edebilirsin. Ayrıca sadece ruhsal değil fiziksel olarak da sağlığın önemli olacak bu hafta, kendini dinle, hem bilinçaltını hem de bedenini dinle, sana seninle ilgili işaretler verecektir. Öte yandan kendinle ilgili değersizlik hissine düşmen, sanki çevren sana yeterince değerli hissettirmiyor gibi düşünmen de mümkün, biraz kendini önemse bu ayın başlarında.

10 Temmuz’da Yengeç burcunda yani sosyal çevren, arkadaşların, gelecek planların, kariyer hedeflerin ve kendini konumlandırmak istediğin asıl ideallerinle ilgili evinde çok güzel bir yeni ay yaşayacaksın. Yepyeni bir çevreye girebilirsin, bu sana aşk da getirebilir, yepyeni bir gelecek planı da olabilir, bununla ilgili çok güzel bir fırsat doğabilir. 7. Evindeki Neptün’den çok güzel bir destek var bu yeni aya, bu hayallerinin aşkı, hayallerinin işi, belki hep hayal ettiğin bir eğitim, yani gelecekle ilgili kendini görmek istediğin yer her ne ise bununla ilgili güzel gelişmelere gebe bir yeni ay bu sevgili Başak. Hemen arkasından 11 Temmuz’da Merkür’ün de bu alana geçmesiyle bunlar dillenecek de, belki sen anlatacaksın, belki yeni tanıştığın insanlar sana bazı faydalar sağlayacak. Oldukça güzel bir dönem.

13 Temmuz’da Venüs ve Mars senin 12. Evinde yani şu gizli saklı olan, görünmeyen, bilinçaltına, perde arkasına sakladığın alanda gizlice buluşacaklar :) Bu ani ama henüz kimseye söylenmeyen gizli kapaklı bir aşk getirebilir sana sevgili Başak ve yükselen Başak’çığım, tutkusu yoğun, enerjisi yoğun bir aşk olabilir bu. Ancak :) Burası gizli bir ev, yani perde arkasında yaşananların sonrasında seni üzecek bir hikayeye dönüşmemesi için dikkatli davran, tutkuya çok da kapılmadan hareket et, gözünü aç yani :) Bu platonik bir sevda da olabilir, biraz sabredersen şayet gün yüzüne çıkacaktır ama, çünkü 22’sinde Güneş bu alana girerek gizli kapaklı bir şey koymayacak, her şeyi görünür kılacak. Bu öte yandan bilinçaltında da bir aydınlanma sağlar sana, kendinde fark etmediğin birçok konuyu fark edebilirsin. Gizli gizli arkandan iş çevirenler de güneşin ışığından kaçamayacak bu kez.

22 Temmuz’da senin aşk hikayelerin başlıyor ayrıca, zira Venüs Başak burcuna geçiyor, gizli başlayanları artık göz önüne alabilirsin :) Kendini daha cazibeli, daha iyi hissedebilirsin, aşk getirebilir, para getirebilir, Venüs bu yani eli boş geçmeyecek tabii ki :) Senede 1 kere geliyor ziyarete, bu dönemi değerlendir sevgili Başak’çığım. Gez, eğlen, keyif yap, kendine bak, flört et, yaza yakışır bunların hepsi.

24 Temmuz’da Kova burcunda bir dolunay var, bu dolunay senin iş ortamınla, ofisinle, çalışmıyorsan günlük rutinlerinle ve sağlığınla alakalı bir evde. Bu temalarda ortada sürüncemede kalmış, bir türlü netleşmeyen, tadını kaçıran bir konu varsa bu dolunayla netliğe kavuşacaktır. Ayrıca sağlık alanında da uzun zamandır ihmal ettiğin bir konu varsa kendini hatırlatabilir bu dolunayla, o kısma da dikkat etmeni öneririm.

28 Temmuz’da Merkür Aslan burcuna geçiyor ve Ağustos ayı da dahil olmak üzere seni biraz kendi içinde hesaplaşmaya itiyor sevgili Başak. Rüyalarından, bilinçaltından mesajlar alabilirsin, bazı sırlar öğrenebilirsin aynı zamanda. Kendini dinlediğin, bazı şeylerin asıl nedenini daha iyi anladığın bir süreç olacak bu geçiş senin için.

29 Temmuz’da Mars da Venüs gibi senin burcuna geçiyor. Mars Başak burcunu zaten çok sever, çünkü çalışkandır, pratiktir, tam Mars’lık bir burç olduğu için de güzel çalışacaktır. Bu dönemde tempon çok artabilir, ne zaman nerede olacağın belli olmayabilir, ayrıca da bir cazibe de gelir yani Mars çünkü bu :) Sağlığınla ilgili oldukça güzel, spora başlamak, bol hareketle enerjiyi atmak için de harika. Yalnız burada Mars biraz sakarlık getirebilir, acelecilik yaparken başını gözünü yarma, dikkat :’)

Evet Sevgili Başak ve özellikle Yükselen Başak, gördüğün gibi yine temposu yüksek bir ay geçiriyoruz. Umarım güzel haberler aldığın, çok mutlu bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Sosyal çevrende ışıl ışıl parlıyorsun Terazi!

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Temmuz ayının ilk günlerinde Mars, Uranüs ve Satürn biraz kapışıyor, bu biraz özgürlük mücadelesi, yaşananlara isyan tadında bir başlangıç. Senin için sanki yapmak istediklerinle gerçekte olanlar arasında bir engellenmişlik, gelecek hayallerinin önünde bir kısıt, kendinde bir mücadele edecek gücü bulamama enerjisi olarak gösteriyor kendini. Ancak işin içinde Uranüs de var, bu anilik, ani sürprizler, beklenmedik bir olayla aslında sana çıkış kapısı da gösterebilir. Belki adım atmadığın için kendini hapsolmuş hissediyorsun, işte Uranüs sana o adımı attırabilir bu ayın başında sevgili Terazi, gelecek planların veya aşk ilişkilerinle ilgili bazı ani kararlar verebilirsin. Sadece tavsiyem bu kararların motivasyonu öfke olmasın, istek olsun, arzu olsun, kendin için at yani adımlarını. 

10 Temmuz’da Yengeç burcunda yani senin kariyer evinde bir yeni ay var, yeni ay yeni başlangıç demektir, hem de bu yeni ay Neptün ve Uranüs destekli bir yeni ay, hayallerinin kariyerini yapman için destekli. Özellikle halihazırda yaptığın iş sana istediğin motivasyonu vermiyorsa ya da seni biraz kurban hissettiriyorsa bu yeni ayla farkına varıp ani bir kararla rotanı yepyeni bir kariyere çevirebilirsin. Bu değişiklik sana ummadığın sürpriz maddi kaynaklar da getirebilir bu arada, güzel bir fırsat, yenilenme dönemi. Hepimizin yenilenmeye ihtiyacı var, bunu değerlendirebilirsin sevgili Terazi. Zaten hemen ardından yani 11 Temmuz’dan itibaren Merkür de kariyer hanende seyahate başlayacak. Bu yeni bir sözleşme yaptırabilir sana, yeni kararlar da verdirebilir. Güzel bir geçiş.

13 Temmuz’da Aslan burcunda aşıklar kavuşması var, bu ayın en beklenen olayı da bu Venüs Mars kavuşumu zaten :) Bu senin sosyal çevrende gerçekleşiyor, yani arkadaşların arasından ya da dahil olduğun bir topluluktan şimşek gibi bir aşk yakalayabilirsin sevgili Terazi! Bu aynı zamanda tutkuyla bağlanacağın yepyeni bir gelecek planı da getirebilir sana, sosyal çevrende ışıl ışıl parlamanı, dikkat çekmeni de sağlar. Sürpriz ve ani fırsatlar da getirebilir, çok güzel tesirleri var bu kavuşumun sana. Hemen arkasından 22’sinde de Güneş Aslan burcuna geçerek seni çevrende parlatmaya devam edecek, geleceğinle ilgili güzel gelişmelerin, güzel planların olabilir, daha çok sosyalleşip hayattan keyif alabilirsin bu geçişle. 

22 Temmuz’da Venüs Başak burcuna geçiyor ve senin bilinçaltında bazı hareketlenmeler yapıyor sevgili Terazi. Rüyaların artabilir, bazı bilinçaltına attığın düşüncelerin ayaklanıp sana “biz buradayız” diyebilir, içindeki sanatçıyı uyandırabilir :) Aynı zamanda gizli olan bazı şeyleri öğrenebilirsin bu geçişle. Bir de tabii sana gizliden yanık olanları fark edebilirsin, hani şu gizli gizli stalk yapanlar kendilerini belli edebilir, sen de gizli aşklara, belki platonik sevdalara tutulabilirsin tabii, burası gizli alan sonuçta ve Venüs gizli bir yere girdiyse boş geçmez :) 

24 Temmuz’da Kova burcunda bir Dolunay var sevgili Terazi, sana olumlu bir etkisi var bu Dolunay’ın, zira en sevdiğimiz evlerden biri olan 5. Evde yani aşk, meşk, flörtler, hobiler, çocuklarımız bu evin konuları arasında. Ebeveyn bir Terazi isen çocuklarınla ilgili bir gündemin olabilir, senin bir çocuk gündemin de olabilir :) Aynı zamanda sürüncemedeki flörtümsü bir durumun adını koyabilirsiniz veya sana gerçek yüzünü gösterir, nokta da koyabilirsiniz. Sonuçta dolunaylar netleşme dönemleridir, ak kara ortaya çıkar bu dolunayla.

28 Temmuz’da Merkür Aslan burcuna geçerek sana Temmuz ortalarında başlayan gündeminle ilgili haberler getirebilir, geleceğini şekillendirecek yeni bir eğitim, belki kısa bir seyahat, sosyal çevrenden seni keyiflendirecek haberler getirebilir. 

29 Temmuz’da Mars Başak burcuna geçerek özellikle önümüzdeki ay bilinçaltını bulandıracak sevgili Terazi. Bu geçişte biraz öfkeni durdurulmuş, tepkilerini istediğin gibi veremiyormuş gibi hissedebilirsin. Kendini bedenen daha düşük ama zihnini, düşüncelerini fazla yoğun, enerjik hissedebilirsin. Uyku problemleri de yaşaman mümkün bu geçişte, bunun için olabildiğince zihnini sakinleştirecek aktivitelere odaklan, meditasyon olur, yoga olur, biraz zihninin enerjisini farklı yerlere kanalize edebilirsin.

Evet sevgili Terazi ve özellikle Yükselen Terazi, gördüğümüz gibi yine temposu yoğun bir ay bizi bekliyor. Umarım çok güzel haberler aldığın, şahane bir ay olur senin için!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kariyerine yön ver Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Aya daha adımımızı attığımız gibi yönetici burcun Mars, Satürn ve Uranüs’le çekişmeli bir mücadeleye girecek sevgili Akrep, bu durum seni de biraz yorabilir. Hem ilişkilerin hem de kariyer alanında seni sıkıştıran, yoran, üzen konular artık bir değişim enerjisiyle seni eyleme geçmeye zorlayacak. Şayet bir adım atmak istiyor ama konfor alanından çıkamadığın için bir türlü eyleme geçemiyorsan işte Uranüs sana o adımı attıracak gelişmeler çıkarabilir karşına. Bu açılanma biraz seni sinirlendirebilir de, ancak geçici, 1 haftalık bir etki. Tavsiyem öfkene değil mantığına ve sağduyuna kulak vermen, yaşadıklarını neden yaşadığının, altındaki sebebin ne olduğunun farkına varman. Bazen değişmesi gereken değişir ve gökyüzü şayet biz adım atmıyorsak attırır :) Sonrası senin için olması gereken, doğru olan olacak o yüzden öfkene değil, sezgilerine kulak ver. 

10 Temmuz’da sana kendini çok iyi hissettirecek, ruhsal olarak sana iyi gelecek çok güzel bir yeni ay var Yengeç burcunda. Bu yeni bir şeylere başlamak için çok güzel bir fırsat, bu yeni bir eğitim olabilir, yeni bir kariyer planı olabilir, bu Neptün ve Uranüs’ten de destekli bir yeni ay, aşk ve ilişkiler alanında da sana ani, hayal gibi, güzel bir başlangıç yaptırabilir. Aynı zamanda ufkunu genişletecek ve seni çok geliştirecek güzel haberler ve yenilikler de yolda, seni çok destekleyen bir yeni ay bu. Hemen arkasından Merkür de Yengeç burcuna geçerek zihnini de bu konulara yönlendiriyor, yeni haberler, yeni görüşmeler belki sürpriz bir imza attırabilir sana Merkür Yengeç geçişi de. 

13 Temmuz’da Aslan burcunda yani senin kariyer ve toplumsal alan evinde yönetici gezegenin Mars, sevdiceği Venüs’le kavuşacak. Bu sana çok güzel kariyer fırsatları getirebilir, hem de aniden, çok hızlı gelişen sürprizli konuların gündemde, maddi olarak da güzel fırsatlar getirecektir. Aynı zamanda toplum önünde görünür olduğun yer burası, cazibeli ve çekici bir imajla adından söz ettirebilirsin bu açılanmada. Daha görünür olduğun, adını duyurabildiğin güzel bir dönem. 22 Temmuz’da Güneş’in de Aslan burcuna geçmesiyle ciddi ciddi kariyer konuların gündemini meşgul edecek gibi görünüyor sevgili Akrep ve özellikle Yükselen Akrep. Daha çok parlayacak, daha ön plana çıkacaksın.

Yine 22 Temmuz’da Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle göz önündeki parlamaların artık sosyal çevrene de yansıyor sevgili Akrep, daha çok eğlenecek, sosyalleşecek ve belki de arkadaş çevren veya içinde bulunduğun ortamlardan bir aşk bile filizlendireceksin. Güzel haberler ve sürpriz gelişmeler de yaşayabilirsin yine sosyal çevren vasıtasıyla.

24 Temmuz’da ev, yuva alanında bir Kova Dolunayı var sevgili Akrep, bu tam karşısındaki ev olan kariyer evini de etkileyecektir. Dolunaylar nihayete erdirir, netleştirir, sonuçlandırır, görünür yapar. Belki de ayın başında kendini sıkışmış hissetsen de bu sana harika bir karar aldıracak ve sana yepyeni bir fırsat çıkartacak olabilir. Aileni ilgilendiren bir karar ya da bir durum gerçekleşebilir, beklenen bir durumun nihayete ermesi, aynı şekilde kariyerini de etkileyecek ve beklediğin bazı gelişmelerin olması mümkün, belki de yepyeni bir kariyer yolu da çizebilirsin kendine. 28 Temmuz’da Merkür’ün de Aslan burcuna geçmesiyle kariyer alanıyla ilgili belki imzalar, yeni kararlar, yeni görüşmeler yapabilirsin. Bu ay kariyerin oldukça önde görünüyor.

29 Temmuz’da Mars Başak burcuna geçiyor ve arkadaş çevrende bazı yüksek tempolu olaylara mahal veren durumlar yaşatıyor sana sevgili Akrep. Bazı arkadaşlarınla ipler gerilebilir, hızlı, ani gelişmeler yaşayabilirsin sosyal alanında. Geleceğin için, ideallerin için bazı mücadelelere girebilirsin, yeni girişimlerde de bulunabilirsin, belki bazı planlarını gerçekleştirmek için biraz hızlanabilirsin de. Ağustos bu anlamda daha da hızlı geçer.

Evet Sevgili Akrep ve özellikle Yükselen Akrep, gördüğün gibi Temmuz ayı da epey dolu gündemlere sahip. Umarım çok güzel başlangıçlar yaptığın harika bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Seni böyle görmeyi özlemiştik Yay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Temmuz ayına adım attığımız gibi Mars’ın agresif tartışmalarına şahit olacağız sevgili Yay, tatlar 1 hafta kadar kaçık olacak, Mars, Satürn ve Uranüs arasındaki gergin açılar senin iletişimine yansıyabilir, varsa kardeşlerinle ilgili sürpriz durumlar, gerginlikler yaşayabilirsin. Aynı zamanda günlük motivasyonunu bozacak haberler de gelebilir kulağına, ancak bu etkiler geçici, gergin enerjiye kendini kaptırma çünkü Mars’ın sana desteği de var, belki kendini çok sıkışmış hissettiğin bir düşünceden kurtulabilirsin de. Öte yandan sürpriz bir gelişmeyle özellikle iş ortamında aniden farklı ve sana fayda sağlayacak gündemlerin de olabilir, ani gelişen durumlar seni sıkıştığın mengeneden kurtarabilir de. Öfkene değil sağduyuna güven, şaşıracağın haberler aslında sana yepyeni kapılar ve ufuklar da açabilir, fırsatlar çıkarabilir.

10 Temmuz’da para haneni hareketlendirecek, sana yeni para kaynakları getirecek bir Yeni Ay var, oldukça şanslı. Özellikle aileden beklediğin veya evli isen eşinin maddi kaynaklarına bir yenisinin eklendiği, beklemediğin bir yerden maddi olanak getirecek haberler duyman mümkün, böyle bir dönemde oldukça şanslı ve güzel bir etki açıkçası. Hemen arkasından Merkür de bu alana giriş yapıyor ve bu yeni ayla birlikte beklediğin bazı maddi temalı haberleri kulağına getiriyor. Ayrıca bu kariyer alanında da şanslı bir dönem, belki atacağın bir adım veya bir yenilik, maddi kaynaklarına bir sıfır daha ekleyebilir ;) 

13 Temmuz’da özellikle Ateş burçlarının dört gözle beklediği çok süper bir kavuşum var sevgili Yay, sana da baya yarayacak, Venüs ve Mars Aslan burcunda kavuşacak! Bu hem uzak diyarlardan, belki senden daha farklı kültürlerden tanışacağın bir sevgili getirebilir sana hem de ruhsal enerjini fazlasıyla yükseltir, çok iyi hissettirir. Daha iyimser bir enerjiyle, geleceğe dair daha umutlu olabileceğin güzel haberler alabilirsin bu kavuşumla, kendini daha çok sahnede hissedebilirsin, kendine daha çok güvenebilirsin. Seni çok pozitif etkileyecek. 22 Temmuz’da Güneş’in de Aslan burcuna geçmesiyle Venüs ve Mars’ın şans dağıttığı temalar baya görünür olmaya başlıyor sevgili Yay ve Yükselen Yay, bu sana şayet öğrenci bir Yay isen veya akademisyen isen görünür olabileceğin, kendini ortaya koyabileceğin bir fırsat getirir. Yazıp çizdiğin çalışmaların varsa yayınlamak için de çok güzel dönemler, sosyal medya gibi kendini daha geniş kitlelere duyurabileceğin işlerin varsa hiç durma, bu dönem tam bu işler için harika. 

Yine 22 Temmuz tarihinde Venüs Başak burcuna geçerek sana kariyer alanında çok güzel şanslar getirebilir, zarafetin ve cazibenle çok dikkat çekebilirsin, beklediğin güzel haberleri alabilirsin yine bu dönemde, aynı zamanda maddi anlamda da güzel şanslar var bu geçişle. Çok pozitif hissettiğin, çok da iyi hissettiğin bir dönem, özlemiştik seni böyle görmeyi be Yay, şükür geliyor neşen yerine!

24 Temmuz’da Kova burcunda yani seni ay başında bazı kararlara iten, şaşırtıcı haberler aldığın temalarda, belki kardeşlerin veya çok yakın çevrenle ilgili ya da direk aklından geçen fikirleri bir rayına oturtup netleştirdiğin bir dolunay var. Bu dolunayla birlikte özellikle kendinle ilgili zihninde uçuşan düşüncelere bir ayar verebilir ve net fikirler belirleyebilirsin, bazı kararlar alabilirsin. İletişim kurduğun veya bir süredir gündemini oluşturan, sürekli konuştuğun bazı konularla ilgili de bir netlik, çözülme belirecektir.

28 Temmuz’da Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle birlikte ay ortasında seni heyecanlandıran gelişmelerle ilgili haberler alman mümkün. Bu sana yeni ve ufuk açıcı bir eğitim de getirir, imza da attırır, yeni bir iletişim kanalı da yaratır. Kendini daha çok ifade edebileceğin, bazı kararların hakkında çok konuşup konuşulacağın ve daha çok insanı kendinden haberdar edeceğin bir süreç, oldukça keyifli. Sürüncemede kalmış hukuki mevzuların varsa şans da senden yana.

29 Temmuz’da Mars’ın Başak burcuna geçmesiyle Ağustos ayına da yayılacak bir kariyer gündemin var. Toplumsal yerinle veya pozisyonunla ilgili mücadelen olabilir, hakkını arayabilirsin. Kariyer konuların yavaş ilerliyorsa hız kazanabilir, daha çok çalışabilir ve tüm enerjini kariyerine odaklayabilirsin. Ailen, ebeveynlerinle ilgili de ani bazı gelişmeler olabilir.

Evet gördüğün gibi sevgili Yay ve özellikle Yükselen Yay, yine dolu dolu bir ayımız var önümüzde, enerjisi bir inen bir çıkan :) Umarım güzel haberler aldığın, şahane bir ay olur!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Çeyrekleri hazırlayalım Oğlak, bu ay ciddi ilişkiler kapıda!

Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Temmuz ayına adım attığımız gibi 3 agresif gezegenin kapışmasına şahit olacağız sevgili Oğlak, Mars, Satürn ve Uranüs arasında gergin mi gergin bir açı var, etkisini de Temmuz’un ilk haftasına yayacak. Bu senin maddi kaynakların açısından aniden gelişen bazı durumlar sebebiyle gerilmene sebep olabilir, ama geçici bir etki, çabuk toparlayacaksın. Aniden gelişen bazı durumlar güvenini sarsabilir, belki uzun zamandır kafanı kurcalayan para, kariyer konularında seni düzene sokmak isteyebilir. Beklediğin bazı paraların gecikmesi veya hesapta olmayan harcamalar çıkabilir, bir süre riskli yatırımlardan da uzak durmanı önereceğim. Öte yandan hiç beklemediğin bir hobin veya öylesine yaptığın ufak bir yatırım sana para kaynağı olarak da dönebilir, aklına yeni ve parlak bir para kaynağı da gelebilir, dikkatli davranırsan avantajlı da çıkabilirsin bu açılanmadan.

10 Temmuz’da ilişkiler evinde çok güzel, Neptün ve Uranüs destekli bir Yengeç yeni ayı var sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak! Bu yepyeni bir aşk, ilişki getirebilir sana ya da var olan ilişkini evlilik yoluna taşıyabilir, düğün dernek sezonu açıldı hazır, çeyrek alamayız belki de artık gramla idare edersin :p Ayrıca belki çok istediğin bir ortaklığa da imza atabilirsin bu yeni ayla, destekleri güzel bu yeni ayın sana. Hemen arkasında 11 Temmuz’da Merkür’ün de Yengeç burcuna geçmesiyle ciddi ciddi ilişki, evlilik veya ortakları kararları, bazı imzalar gündemde olabilir, var olan ilişkinde iletişim sorunları varsa bunlar da çok tatlı bir şekilde çözülür, birbirinizi daha iyi anlarsınız bu süreçte. 

13 Temmuz’da Aslan burcunda Venüs ve Mars kavuşuyor, bu sana beklemediğin yerlerden para kaynağı olarak gelebilir sevgili Oğlak, sürpriz kaynaklar çıkarabilir karşına. Öte yandan bu ikili bir araya gelince tutku, aşk farz olur, senin de 8. Evinde gerçekleşiyor bu kavuşum, varsa partnerinle arandaki buzlar ışık hızında eriyebilir bu açıyla :) 

22 Temmuz’da Güneş’in de Aslan burcuna geçmesiyle finans konularında gerçekten rahatlama yaşayacaksın, ayın başlarında seni sıkıştıran maddi konular, para mevzuları rahatlıyor bu geçişle, borçlarını kapatabilirsin, beklemediğin yerlerden ya da beklediğin ama hayırsız dostların yüzünden unuttuğun paralardan haber gelebilir :)) Bir oh diyoruz yani.

Yine aynı tarihte yani 22 Temmuz’da Venüs Başak burcuna geçerek sana hayattan biraz keyif aldıracak sevgili Oğlak, bu geçiş sana gerçekten iyi gelecek. Ayın başlarında seni geren, daha karamsar hissettiren kara bulutlar bu Venüs Başak geçişiyle dağılıyor, daha umutlu, daha iyimser olacaksın, ayrıca akademik kariyer planların veya yabancı kaynaklı bir işin varsa çok olumlu etkiler alırsın bu Venüs geçişi ile, uzak ve çok keyif verecek seyahatler de getirebilir bu geçiş, e biraz da nefes alalım zaten.

24 Temmuz’da Kova burcunda yani para, pul hanende güzel bir dolunay var. Bu hem maddi kaynaklar hem de kariyerinle alakalı güzel destekler getirir sana, bazı kararlar verebilirsin, kendini daha güvende hissetmek için alınması gereken kararları, yapılması gerekenleri daha net görebilirsin, kendini planlayabilirsin. Belki sahip olmak istediğin bir mülk veya menkul varsa bunun için şartlar da netleşir. Ne olursa olsun güvende hissetmeni sağlayacak bu dolunay sevgili Oğlak. 28 Temmuz’da Merkür’ün de Aslan geçişi bu konularda sana karar aldıracaktır, belki bazı imzalarla kaynaklarını genişletebilirsin Oğlak, biraz para konuşuyorsun yani :)

29 Temmuz’da, etkisini daha çok Ağustos ayında hissedeceğin bir Mars Başak geçişi var, bu enerjini pozitif anlamda çok yükseltecek bir geçiş. Ruhsal olarak daha aktif, daha canlı hissedebilirsin, sana iyi hissettirecek adımlar atmak için gerekli motivasyon ve cesareti bulabilirsin, daha pozitif ve heyecanlı bitiriyorsun bu ayı.

Evet sevgili Oğlak ve özellikle Yükselen Oğlak, gördüğün gibi bu ay da yine dopdolu bir gündemimiz var. Umarım şahane haberler aldığın, çok güzel bir ay olur senin için!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

İlişkiler gündeminden düşmeyecek Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Ayın ilk günleri hatta direk ilk günü :’) biraz gergin geçecek sevgili Kova, etkisini ilk haftasına da yayacak, çünkü deli Mars’ın kendinden daha deli Uranüs’le ve Lord Satürn’le biraz kavgası var ilk hafta. Bu da senin ilişkilerinle ve yuvanla ilgili bazı gerginliklerin, hesapta olmayan ani gelişmelerin olabileceğini işaret ediyor. Şayet ilişkisi olan bir Kova isen bu hafta ilişkini kendi içinde masaya yatıracaksın. Bu doğru mu, bana iyi geliyor mu, yoksa beni sıkıştırıyor mu, zorluyor mu buna bakacaksın bu ilk hafta. Neyin ne olduğunu aniden sarsarak sana hatırlatacak Uranüs de. Biraz güç mücadeleleri olabilir, ben – biz dengeleri biraz karışabilir, önce ne yapıyoruz, tabii ki sakin oluyoruz. Öfkeyle kalkıp gemileri yakmıyoruz, bir oturup düşünmekte, sağduyulu davranmakta fayda var. Öte yandan aniden beliren biri seni bu çıkmazdan kurtaradabilir, belki de kendini kapattığın bir yalnızlık var, aniden biri kapını çalıp bu sıkıştığın dünyadan seni çıkarabilir de. Uranüs bu bilemiyoruz, kendisi biraz sürprizli bir gezegen, sen kendinden bilirsin, senin gezegenin çünkü :)) 

10 Temmuz’da Yengeç burcunda bir yeni ayımız var, çalışma ortamın, günlük yaptığın işlerin, meşguliyetlerin arasına bir yenisi katılabilir bu yeni ayla, yeni bir uğraş edinebilirsin, işinle ilgili yeni bir haber alabilirsin, bu beklediğin bir terfi ya da yeni bir iş modeli olabilir seni heyecanlandıran. Belki de uzun zamandır yapmak istediğin bir şeyi günlük hayatına katmanın artık zamanı gelmiş olabilir sevgili Kova, hemen arkasından 11’inde Merkür’ün de Yengeç burcuna geçmesiyle iş güç konuların daha çok gündemini kurcalayacak, aklın fikrin işinde olacak, biraz günlerin de yoğun, hızlı geçebilir bu süreçte.

13 Temmuz’da Aslan burcunda ayın en çok beklenen kavuşumu gerçekleşiyor, hem de güzel haber, senin 7. Evinde sevgili Kova ve Yükselen Kova, gökyüzünün aşıkları Venüs ve Mars senin ilişkiler evinde kavuşuyorlar! Ayın başında kafanı karıştıran aşk, ilişki mevzuları üzerine gerçekten gül suyu dökülmüşçesine bir ferahlama, bir güzellik, bir hoşluk gelecek. Bu yepyeni, tazecik bir ilişki de getirebilir, hem de aniden karşına çıkabilir bu durum, var olan ilişkinin de enerjisini yükseltir, can suyunu ekler. Çok güzel etkileneceksin bu kavuşumdan. 22 Temmuz’da bu alana bir de Güneş geliyor, ışıl ışıl parlatıyor ilişki haneni. Burada dikkat etmen gereken sadece gerçekten seni mutlu edenin peşinde ol sevgili Kova. Sadece dürtülerinle, tutkularınla değil gerçekten değer gördüğün için, değer verdiğin için, tüm hücrelerinle hissettiğin için ilişkide ol, önemli olan sensin. Ne kendini unut ne de kaptır, her şeyin dengesi güzel, her şey dengede güzel.

Aynı günlerde Venüs Başak burcuna geçerek gerçekten ilişkindeki alma verme dengelerini sorgulatacak sana. Kendinden ne kadar kattın, sen ne kadar aldın bunları gözlemleyeceksin, daha derinden anlayacaksın kendini, ilişki içerisindeki kendini de daha iyi göreceksin, gerçekten paylaşımın ne demek olduğunu daha iyi anlayacaksın. Öte yandan buradaki Venüs para konularında da şans getirir, özellikle çalışıp da kazandığın değil de böyle hiç hesapta olmayan, dışarıdan elde ettiğin gelirler konusunda avantajlıdır. Ufak ufak birikim yapmak için güzel zamanlar.

24 Temmuz’da senin burcunda bir Dolunay var sevgili Kova, bu senin için tamamlanma demek, sonlanma demek, netliğe kavuşmak demek. Odağın daha çok kendin olacak, kendini tamamlamak isteyeceksin, dağılıp gittiğin konuları çözmek isteyeceksin, belki artık sana hizmet etmeyen bir huyunu, belki bir düşünceni, bir hissini fark edip bırakacaksın, dolunaylar bıraktırır, özellikle de işe yaramayanları. Kendin için elekten geçirme gibi düşünebilirsin bu dolunayı. 

28 Temmuz’da Merkür’ün yine karşıt burcuna geçmesiyle ilişkiler yeniden önem kazanıyor, kendini karşındakine daha iyi ifade ettiğin, hem dinlediğin hem anlattığın, belki sorunlara çözüm bulmak için daha uzlaşmacı davrandığın, yeri geldiğinde de söylemekten kaçındığın kendi düşüncelerini daha rahat daha özgür ifade ettiğin bir dönem olacak senin için. Bir ortaklık fikrin varsa bu dönem sana imza da attırır, yeni bir başlangıç da yaptırır.

29 Temmuz’da Mars Başak burcuna geçerek daha ağırlıklı olarak Ağustos boyunca seni ilişkilerinden elde ettiklerin, maddi kaynakların, para mevzularınla ilgili bir çaba, mücadele, enerjini akıttığın bir sürece götürecek. Paranı daha iyi yönetebilirsin, evliysen eşinin maddi kaynakları ile ilgili de bir mücadele söz konusu olabilir. Belki ufak bir operasyon gündemin varsa o da bu dönemde sonuçlanabilir.

Gördüğün gibi sevgili Kova ve özellikle Yükselen Kova, baya derin mevzular var bu ay :) Umarım şahane başlangıçların ve haberlerin olduğu çok güzel bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

Tazecik aşklar filizleniyor Balık!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık,

Temmuz ayının ilk haftasının enerjileri pek güzel değil sevgili Balık başından söyleyelim, sonrasında işler düzeliyor ama ilk hafta özellikle iş, ofis ilişkilerinde belki arkandan dönen bazı durumlar sebebiyle, belki öğrendiklerin yüzünden gergin olabileceğin bazı enerjiler mevcut. Uzun süreli bir etki değil ancak yaramaz çocuk Mars, Satürn ve Uranüs’e kafa tutarken senin çalışma arkadaşların ve yakın çevrenle ilgili bazı sorunların olabileceğine işaret etmekte. Biraz öfke, isyan yaratabilecek bir enerji ama tatlı dille, kendini de feda etmeden, vah bana hep bana oluyor böyle şeyler diyerek kendini kurban görmeden, sağduyuyla hareket edip dinleyerek bu dönemi geçirmeni öneririm sevgili Balık. Kendinle ilgili, fikirlerinle ilgili bazı uyanışlar yaşaman ve bunu sosyal hayatına yansıtman da mümkün, biraz olayları irdele, detayına bak, işaretleri gör, acaba kendini bazen bazı durumlara çok mahkum ediyor olabilir misin? Ses çıkarmadığın için çakılıp kalıyor olabilir misin? Mars sana özellikle haksızlık olduğunu düşündüğün konularda sesini çıkar, dişini göster diyecek, ama öfkeyle değil, mantıkla hareket edeceğiz. 

10 Temmuz’da Yengeç burcunda yani senin aşk, keyif, hobiler evinde çok güzel bir yeni ay var sevgili Balık, çok seveceksin bu yeni ayı. Burası zaten çok keyifli bir alan, yeni aylar da yenilikler, yeni başlangıçlar verir, burada yepyeni tazecik bir aşkın filizlenebileceğini işaret ediyor bu yeni ay. Aynı zamanda senin yaratıcı, sanatçı yönünü de ortaya çıkarabilir bu durum, ilgilendiğin bir hobin, yaratıcılığını kullandığın bir ilgi alanın varsa bunun üzerine eğilip kendini parlatabilirsin, hiç boş geçme bu yeni ayı. Zaten hemen arkasından Merkür de bu alana gelecek, bir bakmışsın bir yeteneğin sana bir iş kolu olarak dönmüş, hobin sana para getirmiş. 

13 Temmuz’da Aslan burcunda yani senin iş ortamını temsil eden alanda bir Venüs Mars kavuşumu var ki bu beraber çalıştığın kişilerden, çalışma arkadaşlarından aniden etkilenme ve bir aşka düşme ihtimalin olabileceğini gösteriyor :) o aşk buradan gelebilir yani, e-postalar, Zoom toplantıları havada uçuşurken bir bakmışsın durduk yere günaydın mesajı gelmiş :) Mars ve Venüs ani, tutkulu aşkların işaretçisi, açıkçası bu kavuştayı da epeydir bekliyoruz, biraz canlanalım bir neşe gelsin hayatımıza değil mi :) Öte yandan bu sürpriz ve hızlı iş görüşmeleri getirir, emeklerinin karşılığını maddi olarak alabileceğin bir döneme de işaret ediyor. Güzel, çok şanslı bir açı. Sadece enerjisi de yüksek olacağı için minik gerilimlere dikkat. 22 Temmuz’da Güneş de bu alana yani Aslan burcuna geleceği için özellikle iş ortamında ve günlük yaşamında daha ön planda, daha görünür olacağın bir dönem başlayacak. Belki fikirlerin, projelerin dikkat çekecek ve hiç beklemediğin iş teklifleri, yeni görüşmeler gündemine gelecek.

22 Temmuz’da Venüs Başak burcuna yani senin ilişkiler evine geçiyor sevgili Balık, e buraya gelen bir Venüs’ü eli boş mu gönderecektik :) Halihazırda başlamış bir ilişki varsa hızla ciddiyete doğru adım atar bu geçişle, ayrıca yepyeni ve baya da ciddi ilişki başlangıçları da olabilir, oldukça güzel etkileneceğin bir geçiş bu. Sadece ilişkide ben – biz dengesinin topuzunu çok kaçırmamaya dikkat et, çok fedakarlık, çok kendini adama ya da olduğundan daha farklı görme gibi tuzaklara düşme, açık açık analiz et, bak, kendini de gör yani ilişkinin içinde, unutma.

24 Temmuz’da Kova burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor, burası senin bilinçaltın, görmediğin alan, çabuk kaybolabildiğimiz yer. Biraz daha yalnız olmak, kendini dinlemek, inzivaya çekilmek isteyebilirsin bu dolunayda. Belki bir içsel hesaplaşma, sana yük olan bazı duyguların, adını koyamadığın hislerin çözüldüğü, netleştiği, kendinle ilgili bazı şeyleri anladığın bir dolunay bu. Aynı zamanda bazı sırlar da açığa çıkabilir, bu öğrendiklerin senin kendinle ilgili bazı kararlar almana da sebep olabilir, bu aslında güzel bir şey, dolunaylar bir şeyleri netleştirir çünkü ve hepimizin özellikle bu dönem kendimizi olduğu gibi anlamaya ihtiyacı var, bu anlamda güzel bir etki.

28 Temmuz’da Merkür iş, güç, günlük çalışmalar evine yani Aslan burcuna giriş yapıyor, bazı yeni iş anlaşmaları, kendi ofis ve çalışma durumunla ilgili bazı konuşmalar, yeni gündemler olabilir bu geçişle. 29 Temmuz’da Mars’ın Başak geçişiyle ile aklın, enerjin, mücadele alanın ilişkiler olacak yeniden. Sana biraz üst satırlarda dedim hatırlarsan, ilişkin içinde ben – biz dengesini korumaya çalış diye, işte biraz da Mars geçişinden ötürü, çünkü Mars bu alana geldiğinde ilişki içerisinde bir rekabet, bir mücadele, bir güç savaşı olabilir. Bu da senin tadını kaçırabilir, o yüzden kendine alan muhakkak yarat. Şayet bir ilişkin yoksa bu iş ortakların ya da sık iletişim içerisinde bulunduğun yakın çevre vasıtasıyla da kendinle yüzleşebileceğin bir dönem. 

Evet Sevgili Balık ve özellikle Yükselen Balık, gördüğün gibi yine dolu dolu bir Temmuz bizi bekliyor. Umarım çok güzel haberler aldığın şahane bir ay geçirirsin! 

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Ağustos'ta görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
149
82
22
18
12
11
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jjall

hadi inşallah şu Boğaların yüzü bi gülsün artık biz de garibanın yüzü gülürmüş diyelim be

Avatar Yangchen

Allahım akrep için kariyer dedi ağlamak istiyorum. İşi kapar kapmaz geliyorum buraya haberiniz olsun :))

napacan be

Bende :)

şeyma avşar

hep para dedın durdun aşk yok mu aşk