Görüş Bildir
Haberler
Her Biri Adeta Kapı Komşumuzmuş Gibi Hissettiren, The Sims Serisinin 13 İkonik Karakteri

Her Biri Adeta Kapı Komşumuzmuş Gibi Hissettiren, The Sims Serisinin 13 İkonik Karakteri

Bir neslin çocukluk ve ilk gençlik yıllarına damga vurmuş olan The Sims serisi hala yoluna emin adımlarla devam ediyor. Geride bıraktığı uzun ve başarılı yıllarda pek çok ikonik karakterle karşımıza çıkmış olan seriden aklımıza kazınan 13 karakter ve aileye gelin hep birlikte bir göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Don Lothario

1. Don Lothario

The Sims 2 ile seriye katılan Don Lotharia çapkınlık kelimesinin vücut bulmuş hali. Cassandra Goth ile bir gönül ilişkisi olmasına karşın gözü hala Pleasantview'in diğer kadınlarında olan Don Lothario'ya ne desek az zira serinin diğer oyunlarında gördük ki huylu huyundan pek de vazgeçmiyor.

2. Bella Goth

2. Bella Goth

Serinin demirbaş ailelerinden olan Goth'lardan Bella aynı zamanda oyunun en gizemli karakterlerinden. The Sims 3'te ortadan kaybolan,  oyun içinde 'Where is Bella' adında, ondan bahsettiği düşünülen kitapları olan karakter çoğumuz için bir komşudan farksız.

3. Mortimer Goth

Bella Goth'dan bahsedip cefakar aile babası Mortimer'ı es geçmek olmaz. Karısına aşık, çocukları için verebilecek bir aile babası olan Mortimer'ı sabaha kadar övsek yeridir. Hakkındır Mortimer!

4. Grim Reaper

4. Grim Reaper

The Sims'in felaketleri bile karikatürize bir biçimde oyuncuya yansıtan kendine has mizah anlayışı sonucunda ortaya çıkan karakterlerden olan Grim Reaper esasen bildiğimiz Azrail olsa da oyun içerisinde onunla ilişki kurabilir, çeşitli oyunlar oynayabilir ve birlikte takılabilirsiniz.

5. Lilith Pleasant

5. Lilith Pleasant

The Sims serisinin bu asi ergenini hangimiz unutabildi ki? Her haline tanıklık ettiğimiz karakterimiz adeta gözlerimizin önünde serpilip büyüdü desek yeridir. Mahallemizin asi kızı kardeşiyle de taban tabana zıt bir karaktere sahipti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bob Pancakes

6. Bob Pancakes

Yüzünden kolay kolay silinmeyen memnuniyetsiz ifadesi, üzerinden hiç çıkartmadığı sabahlığı ve tavırları ile Bob Pancakes hayatımıza The Sims 4 ile girmiş olsa da aklımızdan çıkmayan ikonik karakterler arasında kısa sürede sağlam bir yer edindi.

7. Michael Bachelor

7. Michael Bachelor

Bu düşük çözünürlüklü yakışıklıyı hatırladınız mı? İlk olarak The Sims 1'de bu hali ile tanıdığımız Michael Bachelor daha sonrasında karşımıza The Sims 3'te de çıktı. Oyun başlangıcında emrimize amade hazır ve nazır bulunan karakterlerden olan Michael çoğumuza oyunun temel mekaniklerini öğretmiştir.

8. Newbie Ailesi

8. Newbie Ailesi

Her şeyin çok daha kolay ve insanların daha mutlu olduğu 2000'li yılların başı. Bir çocuk olarak PC başına geçip The Sims'in ikonuna tıklamışsınız. Yeni başladığınız oyun sizi bir aileye yönlendiriyor. İşte o aile Newbie'lerin ta kendisi. Bob ve Betty, hakkınız ödenmez.

9. Mrs. Crumplebottom

9. Mrs. Crumplebottom

İlk olarak The Sims 2: Nightlife ile hayatımıza giren Mrs. Crumplebottom huysuz yaşlı imajının The Sims içerisinde vücut bulmuş hali. Mahallemizin hiçbir şeyden memnun olmayan, ''bizim zamanımızda böyle miydi'' diyen teyzesi yerine koyduğumuz karakteri aklımızdan silebilmemiz epey güç.

10. Bonehilda

10. Bonehilda

Sadakatin, özverinin ve adanmışlığın vücut bulmuş (daha doğrusu pek de bulamamış) hali olan Bonehilda her ne kadar gidip satın alabileceğiniz bir eşya kategorisinde olsa da The Sims oyuncularının kalbinde bundan çok daha büyük bir yere sahip. Evi çekip çeviren, çocuklarla ilgilenen, yeri geldiğinde ise hırsızlara dayak atan Bonehilda'nın hakkını kolay ödeyemeyiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Curious Ailesi

11. Curious Ailesi

The Sims 2'nin garipliklerle dolu bölgesi Strangetown'da ikamet eden bir grup gençten oluşan bu hane halkı kendilerini bilime ve çözülemeyen gizemlere adamış açık fikirli bireylerdi. İçlerinden biri uzaylılar tarafından kaçırılmış ve hamile olan hane üyeleri yıllar sonra bile aklımızda.

12. Smith Ailesi

12. Smith Ailesi

The Sims 2'nin bir diğer unutulmaz ailesi Olan Smith'ler de insan bir anne ve kız ile uzaylı bir baba ve ergen oğuldan oluşuyordu. Tartışmaya kapalı bir biçimde The Sims 2'nin en renkli ailesi olan Smith'ler daha sonra karşımıza çıkmamış olsalar da anılarımızda hala yaşıyorlar.

13. Caliente Ailesi

13. Caliente Ailesi

İlk olarak The Sims 2'de karşımıza çıkıp serinin sonraki oyunlarında da kendilerine yer bulan Caliente ailesi zaman içerisinde yeni bir aile üyesi kazandı, Dina ve Nina şehri birbirine kattı ancak bildiğimiz hallerinden hiç de bir şey kaybetmediler!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
11
6
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arzu Dinç

Mortimer mi sadık Caliente kardeşlerden biriyle ilişkisi vardı yanlış hatırlamıyorsam O Don herifiyle Casandrayı ayırıp da ressam abiyle evlendiren ben çünkü... Devamını Gör

sude teke

Nasıl yok ben ayartması en kolay o diye tüm simlerimin ilk onunla arasını yapıyorum ŞSMSLXAMQSLXAMQSŞ

Runkli Ladre

Lilith Pleasant hmmm hem de kızıl mesaj alındı

Mad Chemist

Bob ve Helen değil miydi ya ben mi yanlış hatırladım 🤔