Görüş Bildir
Haberler
Her An Bakımlı Görünmenizde Yardımcı Olacak Saç Düzleştirici Tavsiyeleri

Her An Bakımlı Görünmenizde Yardımcı Olacak Saç Düzleştirici Tavsiyeleri

Ece Erdem
29.11.2022 - 16:02 Son Güncelleme: 07.12.2022 - 11:09

Banyodan çıkınca saçınızı kurutmak ve sonra düzleştirmek bir işkence gibi geliyor olabilir. Hele saçlarınız kalın telliyse, kuruması da düzleştirmesi de çok uzun sürüyor. 

Bu içerikte saçlarınızı kuruturken kısa sürede düz saçlara sahip olmanızı sağlayacak saç düzleştiricilerini derledik, umarım beğenirsiniz.

Keyifli okumalar! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

Bu içerik 25.11.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

GRUNDIG HS 7082 İyonlu Saç Şekillendirici

GRUNDIG HS 7082 İyonlu Saç Şekillendirici

Yeni nesil iyon teknolojisine sahip düzleştirici, havadaki nemi alıp nano su iyonuna çevirerek saçlarınızdaki doğal nem dengesini koruyor. Güçlü performansıyla saçlarınızı hızlı ve pratik bir şekilde düzleştirerek iki kademeli ısı ayarıyla stilinize uygun seçimi yapabilirsiniz. 

659 TL'ye buradaki linkten satın alın.

BABYLISS AS773ELISS Hydro Fusion Döner Başlıklı Saç Şekillendirici

BABYLISS AS773ELISS Hydro Fusion Döner Başlıklı Saç Şekillendirici

Babyliss saç şekillendirici, narin fırçalama sunan ve döner başlıkları olan hava üflemeli bir fırçadır.

Güçlü, hızlı kurutma ve görünür yumuşatma ile şekillendirme sağlayan son teknoloji ürünün700 Watt lık performans sunan bir motor gücü vardır. Yumuşak ve esnek kıllardan oluşturulmuş 50 mm çift yöne dönebilen fırçası saçı yumuşatır ve şık fön sonuçları için saç uçlarını şekillendirir. 50 mm fırça başlık sıcak hava üfleme performansı ile mükemmel bir pürüzsüzlük ve benzersiz bir parlaklık sunar.

Ayrıca soğuk hava da üfleyebilme özelliği sayesinde saçınıza verdiğiniz şeklin sabitlenerek kalıcı olmasını da sağlayabilirsiniz.

1899 TL'ye satın almak için buradaki linke tık tık!

BABYLISS AS960E Beliss Air Brush 1000W Hava Üflemeli Saç Şekillendirici

BABYLISS AS960E Beliss Air Brush 1000W Hava Üflemeli Saç Şekillendirici

1000W hava üflemeli fırça, kurutmak, hacim kazandırmak, pürüzsüzleştirmek ve şekillendirmek için çeşitli aksesuarlara sahiptir. Tüm saç tip ve yapılarına uygun günlük kurutma ve fırçalamalarınız için ideal bir fırçadır. Fırçalama sırasında saçta oluşabilecek elektriklenmeyi engellemek ve parlaklığı artırmak için iyonlar yayar. 50 mm döner termal fırça saça hacim ve şekil kazandırır.

Ürünün güncel fiyatı 1999 TL, buradaki linkten satın alın.

PHILIPS BHA301/00 Saç Şekillendirici

PHILIPS BHA301/00 Saç Şekillendirici

Tek seferde kurutma ve şekillendirme: Philips Air Styler Essential, saçınıza bakım sunarken güzel ve doğal stiller oluşturmanıza imkan tanır. Hem uzun hem kısa saçlara uygun 3 aparatı ile kolay şekillendirmenin tadını çıkarabilirsiniz.

899 TL'ye buradaki linkten satın alabilirsiniz.

REMINGTON AS7051 Volume & Curl Airstyler Saç Şekillendirici

REMINGTON AS7051 Volume & Curl Airstyler Saç Şekillendirici

4'ü 1 arada bu şekillendirici kit ile ipeksi yumuşaklık, biraz hacim, dalgalanan büyük bukleler, süper-tarz sahibi dalgalar istediğiniz an hazır olacak

Şekillendiricinin 1000 watt motoru ile saçlarınızı sadece kurutmakla kalmayacak aynı zamanda tüm gün havalı saçlara sahip olacak şekilde, farklı şekiller de verebileceksiniz

Güncel fiyatı 749 TL, linkini buraya bıraktım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

REMINGTON AS8810 Keratin Protect 1000 W Hava Üflemeli Döner Şekillendirici

REMINGTON AS8810 Keratin Protect 1000 W Hava Üflemeli Döner Şekillendirici

Cihazın iki kademeli hız ve ısı ayarı mevcut. Bu ayarlamaları saç tipinize ve istediğiniz şekillere göre ayarlayarak istediğiniz sonuçlara sahip olabilirsiniz. Saçlarınız için doğru sıcaklığın uygulanması oluşabilecek yıpranmaların da önüne geçer. Bununla birlikte saçlarınızın uzun süre şeklini koruması için modelin soğuk üfleme özelliğini de kullanabilirsiniz. Sadece bir tuşa basarak soğuk üfleme özelliğini aktive edebilirsiniz. Ayrıca saç şekillendiricinin kolayca erişilebilen yön tuşuyla başlığın dönüş yönünü belirlemek de mümkün. Bu özellik sayesinde her kullanıcı kıvrımlarını istediği yöne doğru şekillendirebilir. 

1399 TL'ye buradaki linkten alın. 

Bir kullanıcı da şöyle demiş: 

Ürün mükemmel ötesi .. sizde benim gibi kullanınca anlayacaksınız emin olun saçlarım kuaförden çıkmış gibi oluyor hemde ev rahatlığında düşünün 1000 watt gücünde olduğundan üfleme özelliğinden dolayı saçımı hızlı bir şekilde kurutuyorum kurutma yapmayacaksam da üflemeli çift tarafa döner başlığından dolayı saçlarım şekil alıyor inat etmeden saçlarımda yanık kırık oluşmuyor saçlarım ince telli ve de hassas olduğundan çok memnun kaldım.. gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

REMINGTON AS8901 Hydraluxe Airstyler Saç Şekillendirici

REMINGTON AS8901 Hydraluxe Airstyler Saç Şekillendirici

Kişisel saç ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanan Hydraluxe Air şekillendirici, kişiselleştirilmiş ısı ayarlarına sahiptir. İstediğiniz stili elde etmek için 3 ısı ayarı ve 2 hız ayarı arasından seçim yapabilirsiniz. Remington Hydraluxe Air şekillendirici, kişiselleştirilmiş ısı ayarı ile kabarık ve asi saçları kolayca şekillendirir. Uzun, kısa, dalgalı, kalın ve ince telli saçlar olmak üzere tüm saç tipleri için farklı ısı ayarı bulunur.

897 TL'ye buradaki linkten satın alabilirsiniz.

PHILIPS BHA530/00 Saç Şekillendirici

PHILIPS BHA530/00 Saç Şekillendirici

Mükemmel sonuç veren birleştirilmiş üç ısı ve iki hız ayarının keyfini çıkarın. İlgili 3 ısı ayarıyla düşük ve yüksek hız ayarı arasında seçim yapabilirsiniz: Cool, Care ve High. Esnek ayarlar, hassas ve kişiye özel bir şekillendirme için bakım sıcaklığıyla güçlü bir hava akışı sağlar.

Güncel fiyatı 1999 TL, linkini buraya bıraktım.

ARZUM AR5063 Volume Pro Hava Üflemeli Şekillendirici Maşa

ARZUM AR5063 Volume Pro Hava Üflemeli Şekillendirici Maşa

2 kademeli ısı ayarı sayesinde saçınıza farklı modelleri kolaylıkla uygulayabilir ve soğuk hava üfleme özeliği ile şekillendirdiğiniz saç modelinizi sabitleyebilirsiniz. 

Sabitlemek için sıcak ayarında şekil verdikten sonra soğuk havayı açıp biraz beklemeniz yeterli.

Linkini buraya bırakıyorum, şu an 599 TL.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın