Görüş Bildir
Haberler
Eğlenceyi Her Yere Taşıyabilmeni Sağlayacak Taşınabilir Kablosuz Hoparlör Önerileri

Eğlenceyi Her Yere Taşıyabilmeni Sağlayacak Taşınabilir Kablosuz Hoparlör Önerileri

Ece Erdem
23.11.2022 - 13:13 Son Güncelleme: 30.11.2022 - 11:20

İnsanın dinlediği müzikler ruhunu o kadar etkiliyor ki, klasikleşen 'Müzik ruhun gıdasıdır.' lafını iyice benimsedim. Arkadaşlarınızla partilemeye giderken çantanıza atıp Serdar Ortaç-Karabiberim dinlemeyecekseniz hoparlörler neden varlar ki? Ya da efkarlandığınız bir masada son ses Bergen dinleyemeyecekseniz... 

Bu içerikte sizin için en iyi taşınabilir kablosuz hoparlörleri derledik, beğeneceğinizi düşünüyorum. 

Keyifli okumalar! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

Bu içerik 17.11.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Harman Kardon Go Play Mini Bluetooth Hoparlör

1. Harman Kardon Go Play Mini Bluetooth Hoparlör

Ürünün ikonik tasarımı, yüksek performanslı, tam özellikli, taşınabilir bluetooth hoparlördeki üstün işlevselliği bir araya getiriyor: Harman Kardon Go + Play Mini. Dört sürücüleriyle güçlendirilmiş, tam bir ses yelpazesiyle odanızı dolduruyor. Şarj edilebilir pil sayesinde, 8 saate kadar dinlemenin tadını çıkarabilir ve USB aracılığıyla akıllı telefonlarınızı ve tabletlerinizi şarj edebilirsiniz. 

Kaliteli ve ömürlük bir ürün arayanlar buradaki linkten satın alabilirler. 

Daha önce farklı markaların daha küçük hoparlörlerini kullanmış ve memnun kalmıştım. Ancak Harman Kardon'un bu ürünü ile diğerlerini mukayese bile edemezsiniz. En yüksek ses seviyesinde bile ses kalitesi muhteşem, berrak ve uğultu yok. Fiyat olarak pahallı gözükse de bence fiyat/performans açısından verdiğim parayı fazlası ile hak ediyor.

2. JBL Flip 6 Bluetooth Gri Hoparlör

2. JBL Flip 6 Bluetooth Gri Hoparlör

Çantanızdan eksik olmayacak ürü; mükemmel ses sunması için tasarlanmış, üstelik su geçirmez ve toz geçirmezdir, böylece her hava koşullarında istediğiniz yere götürebilirsiniz. 12 saatlik pil ömrüyle, müzik sizi nereye götürürse götürsün güneş batana veya doğana kadar parti yapabilirsiniz. Birden fazla uyumlu hoparlörü bağlamak için PartyBoost'u kullanabilirsiniz. 

Parti devam etmeli diyenler buradaki linke tıklayarak ürünü satın aldı bile!

3. Sony Srs-xe300 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

3. Sony Srs-xe300 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

Geleneksel bir hoparlör ünitesindeki dairesel diyaframın aksine, XE300'deki yeni geliştirilen X-Balanced Speaker Unit, yüksek kaliteli ses için daha fazla ses basıncı uygulayan dairesel olmayan bir diyaframa sahip olan ürün, daha iyi partiler için daha geniş bir ses alanı sunuyor. 

24 saatlik pil ömrüyle favori elektronik aletiniz olacak hoparlörü buradaki linkten hemen satın alın!

4. LG XBOOM Go PL5 Taşınabilir Bluetoothlu Hoparlör

4. LG XBOOM Go PL5 Taşınabilir Bluetoothlu Hoparlör

Kauçuk kaplamalı şık ve yuvarlak tasarımı tutması kolay olan ürün elinize rahatça sığacak. Yuvarlak woofer ışıklandırmaları ise yaşam alanınıza renkli bir hava katacak. Sound Boost özelliği ise ses gücünü artırarak ses alanını genişletir. Parti atmosferini yaşamak için düğmeye basmanız yeterli.

Linkini buraya bırakıyorum.

5. Grundig Hoparlör Jam BT Turuncu

5. Grundig Hoparlör Jam BT Turuncu

Grundig Bluetooth Speaker'ın sesi 3.5 W RMS çıkışı ile hem çok güçlü hem çok kaliteli. Ses kalitesinde bir değişime uğramadan yükselen sesi ile her seviyede mükemmel bir deneyim yaşayacaksınız. Şarjı da 30+ saat gidiyormuş. 

Tam bir fiyat performans ürünü olan hoparlörü buradaki linkten satın alın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. JBL Go 3 Bluetooth Pembe Hoparlör

6. JBL Go 3 Bluetooth Pembe Hoparlör

Sağlam yapısı ile uzun ömrü sayesinde müzik dinlemek istediğiniz her an sizlere eşlik etmeye devam edecek olan ürün, ultra kompakt yapısıyla JBL Go 3 tasarımı hoparlör alışverişinde ilk tercihlerinden biri oluyor. 

Sizler de uygun fiyatlı ve kaliteli ses donanımına sahip bir hoparlör satın almak isterseniz JBL Go 3 modelini tercih edebilirsiniz. 

Linkini buraya bıraktım.

7. LG Kablosuz Bluetooth Hoparlör

7. LG Kablosuz Bluetooth Hoparlör

Rengine aşık olduğum bu hoparlör bende de var, severek kullanıyorum. Özelliklerine yakından bakacak olursak:

  • Gerçek 360° ses- Konumdan bağımsız olarak her yerden eşit gelen çok yönlü ses kalitesi ve gücü

  • Daha güçlü ve net ses - Ses gücünü artıran, yeni ve birinci sınıf malzemeden yapılmış hoparlör üniteleri

  • Uyumlu 360° mod aydınlatma - En iyi ruh halini yaratan Ortam / Doğa / Parti ışığı modları

  • Estetik 360° tasarım - Her iç mekana uyum sağlar

  • 10 saatlik çalma süresi - Her yerde daha uzun süre müziğin keyfini çıkarın

Ben kamplara giderken götürüyordum, siz de hemen satın almak isterseniz buradaki linke tıklayarak edinebilirsiniz.

8. Anker D2323 Nebula MarsIı Pro Akıllı Taşınabilir WİFİ Kablosuz Projeksiyon Cihazı Ve Hoparlör

8. Anker D2323 Nebula MarsIı Pro Akıllı Taşınabilir WİFİ Kablosuz Projeksiyon Cihazı Ve Hoparlör

500 ANSI lümen parlaklık, HD görüntü, Android 7.1 ve yatay ve dikey ekran yerleşimi Mars II Pro'nun en önemli kişilerle her yerde keyfini çıkarabileceğiniz üstün bir sinema deneyimi yaşamanızı sağlarken sadece hoparlör özelliğini de kullanabiliyorsunuz. 

Pinterest'te gördüğümüz yere minder atıp duvara film yansıtmalı romantik ortamları oluşturmak için ideal olan ürünü buradaki linkten satın alabilirsiniz. 

Öncelikle MediaMarkt'a teşekkür ederim. Daha önce bir kaç ürün daha aldım. Kargolama konusunda gerçekten kusursuzlar.

Ürün ise fiyatının hakkını sonuna kadar veriyor. Keyifle kullanıyorum. Ben genelde HDMI ile bilgisayarımı bağlıyorum ama kendi uygulamaları da gayet yeterli. Wi-Fi güçlü. TV ile uğraşmadan, kablolarla uğraşmadan evinizde bir android tvniz oluyor.

9. Sony Srs-xb13 Extra Bass Kablosuz Hoparlör

9. Sony Srs-xb13 Extra Bass Kablosuz Hoparlör

Büyük sesli kompakt hoparlör. SRS-XB13, daha güçlü ritimler ve daha geniş ses yayılması için EXTRA BASS™ ve Ses Dağıtma İşlemcisi gibi olağanüstü ses özellikleri sunan, ayrıca çok yönlü kayışı, tam şarjla 16 saat pil ömrü, suya ve toza dayanıklı dış yapısıyla bu hoparlör, nereye giderseniz gidin yanınızda büyük bir ses götürmeniz için hazır.

Bass sesleri çok iyi alacağınız hoparlörü hemen buradan satın alın!

10. Nebula Apollo Akıllı Taşınabilir Wifi Kablosuz Pico Projeksiyon Cihazı Ve Hoparlör

10. Nebula Apollo Akıllı Taşınabilir Wifi Kablosuz Pico Projeksiyon Cihazı Ve Hoparlör

Nebula Projeksiyon özellikleri ve tasarımı ile son derece pratik bir kullanıma sahiptir. Teknik özellikleri sayesinde, istenilen tüm alanlarda görüntüleri yansıtabilir. Şarjlı ve taşınabilir olması sayesinde istenilen her yerde kullanılabilir. Minimal tasarımı, kolayca taşınmasına yardımcı olur. İkisi bir arada özelliği sayesinde ayrıca bir hoparlör ihtiyacını ortadan kaldırır. 

Yıllarca kullanabileceğiniz ürünü buradaki linke ekliyorum. 

Bir kullanıcı şöyle demiş: 

Standart projeksiyon cihazı bakıyordum gittiğim mağazadaki satış danışmanı arkadaşın yönlendirmesi ile ankerin modelini gördüm. Önce diğer tüketiciler gibi tereddütüm oldu lakin kullanmaya başlayınca ne kadar iyi bir urun olduğunu ve ne kadar hayatımı kolaylaştırdığını anladım. Bu ürünü almama vesile olan satış danışmanı arkadaşa Mediamarkt a ve Ankere teşekkür ederim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
1.Harald

nebula apollo inanılmaz bir ürün. hem ses olarak çok iyi hemde çözünürlük tatmin edici. özellikle kamplarda çok eğlenceli oluyor.