Görüş Bildir
Haberler
Ekran Kalitesiyle Sizi Olduğunuz Yerden Alıp Başka Diyarlara Götürecek Akıllı Tv Önerileri

Ekran Kalitesiyle Sizi Olduğunuz Yerden Alıp Başka Diyarlara Götürecek Akıllı Tv Önerileri

miray soysal
23.11.2022 - 13:15 Son Güncelleme: 26.11.2022 - 09:08

Şüphesiz ki televizyonlarımız hayatımızın vazgeçilmezlerinden biri bu yüzden evimizin baş köşesinde her zaman yeri var.  Çünkü evde bulunduğumuz müddetçe neredeyse günümüzün çoğunu onun karşısında geçiriyoruz. Bu yüzden gerek görüntü kalitesiyle, gerekse modern ve şık duruşuyla seni alıp başka diyarlara götürecek akıllı tv önerilerini derledik!

Keyifli okumalar!

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir. “Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

İçerik 17.11.2022 tarihinde oluşturulmuştur, erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Daha zengin ve gerçek renkleri deneyimleyin!

1. Daha zengin ve gerçek renkleri deneyimleyin!

Akşamları dışarıdan geldiğimizde televizyonu açıp güzel bir film seyretmek hepimizin en çok tercih ettiği şeyler arasında. Özellikle sen de bizim gibi film tutkunuysan bu önerimize bayılacaksın. Çünkü LG QNED, evinin konforunda sana nefes kesen sinematik deneyim sunuyor. Al patlamış mısırını bu deneyimin keyfini çıkar!

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsin.

Küçük bir dipnot: LG QNED'in ambalajı, geri dönüştürülebilir bir kutu kullanılarak yeniden tasarlanmış yani ekolojik ve doğa dostu🤩 Oldukça takdir edilesi.

2. Parlak ve kalıcı renkler!

2. Parlak ve kalıcı renkler!

Bu televizyonumuzun pek bir özelliği var ama en önemli özelliklerinden biri akıllara durgunluk veren ince profili. Duvarınla kesintisiz bir şekilde bütünleşerek daha önce hiç karşılaşmadığın şık ve modern bir tasarım deneyimi sunuyor. 

Bitti mi? Bitmedi!

Sahip olduğu Quantum Dot özelliği ile ışığı tüm parlaklık seviyelerinde gerçekçiliği koruyan, nefes kesen renklere dönüştürüyor.. Bir milyar renk tonu! Düşünebiliyor musun? Yani bundan sonra film ya da dizi izlemekle kalmayacaksın, birebir içinde yaşayacaksın! 

Fiyatı 19,099 TL

Ürüne buradan ulaşabilirsin.

3. Arkanıza yaslanın ve heyecan verici bir izleme deneyiminin keyfini çıkarın!

3. Arkanıza yaslanın ve heyecan verici bir izleme deneyiminin keyfini çıkarın!

Görülmemiş netlikte bir 4K1 sinyaliyle, izlediğin her şey gerçekçi renkler ve kontrastla 4K çözünürlüğe daha yakın. Ne harika bir özellik ama daha devamı da var...

TRILUMINOS PRO™ algoritması içerdiği için gerçek dünyada gördüklerine daha yakın renklerde görebilirsin. Yani sanki bir televizyondan izliyormuş gibi değil de adeta filmi yaşıyormuş gibi...

Aslında pek anlatmaya gerek yok. Aşağıdaki kullanıcı deneyimi bile yeter!

Kusursuza yakın Yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz. Sony kalitesi şaşırtmadı. Ne ölü pixel ne çerçeve sorunu yok. Kusursuz görüntü kalitesi yanında surraund seste harika. Netflix, Prime, Youtube ve Disney channela sesli bağlantı ve google tv de çok kullanışlı. Çok memnunuz. Öneririm.

Ürün için buraya tık tık!

4. Yemek yaparken eğlenceli zamanlar geçir!

4. Yemek yaparken eğlenceli zamanlar geçir!

Artık hemen hemen her evde bir mutfak televizyonu var çünkü gün içinde yemek yaparken epeyce bir vakit harcıyoruz. Bu yüzden yemek hazırlarken aynı zamanda mutfakta eğlenceli zamanlar geçirmeni sağlayacak o televizyon önerimizle geldik! 

Boyutu dar alanlar ve küçük mutfaklar için ideal. Full HD (1080P) çözünürlüğü var yani HD'den daha net ve keskin. Bu özelliği sayesinde her hafta merakla izlediğin diziden daha çok keyif alacaksın.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Beğendim. İnceleyerek aldım. Hem smart hem android özellikleri ile parasını hak ediyor. Tavsiye ederim.

Peki, hazır mısın fiyatını duymaya? Çünkü bu fiyata televizyon mu olur dedirtecek türden.. 4,529 TL Evet yanlış okumadın!

Muadillerine göre inanılmaz uygun fiyatlı olan ürünü hemen satın almak için buradan

5. Mutfağa uygun televizyonlardan devam edelim...

5. Mutfağa uygun televizyonlardan devam edelim...

Mutfaklar genel olarak çok büyük alanlardan oluşmuyor bu yüzden boş alanı büyük bir televizyonla kaplayıp kullanım alanını daraltmanın hiç gereği yok. Tam da bunun gibi 32 inç bir televizyon ihtiyacını rahatça karşılayacaktır.

Yemek yaparken ellerimiz genellikle ıslak ya da kirli oluyor. Kim o an elini yıkayacak da kumandayı eline alacak? İşte tam o an da  Akıllı Sesli Kontrol özelliği devreye giriyor. İstediğin an LG UHD TV'yi sadece sesin ile kolayca kontrol edebilirsin. 

Fiyatı ise beni al dedirten cinsten 7,699 TL

Buradaki linkten satın alabilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Philips Smart TV' ile keyifli kullanım!

6. Philips Smart TV' ile keyifli kullanım!

Zengin renkler, harika ayrıntılar... İnce, siyah parlak çerçevesi ve ince ayakları sayesinde şık ve zarif bir duruş💗

Son derece net görüntü ve ses ile bu Full HD Philips TV, kendinizi hareketin içindeymiş gibi hissetmenizi sağlayacak! 

Kullanıcı yorumu: TEK KELİME İLE HARİKA! Bir televizyondan daha fazlası inanın, görüntü kalitesi çok güzel tavsiye ederim.

Fiyatı :6,839 TL

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

7. Büyüleyici bir deneyim!

7. Büyüleyici bir deneyim!

Özelliklerine göre oldukça uygun fiyatlı bir televizyon Grundig. Magic Fidelity, özelliği sayesinde yarattığı 3 boyutlu ses efektiyle odayı dolduruyormuş hissi veriyor ve çevreleme etkisi yaratıyor. Bu güçlü çevresel ses sunumu senin izleme deneyimini arttırmakla kalmayıp, arşa çıkartıyor. Bu televizyonla sen ne filmler izlersin şimdiii

 Özellikle görüntü kalitesi mükemmel, tasarımı harika, hızı gayet iyi, sesi ve ses kalitesi çok iyi. İçinde her özellik mevcut. Alan kişi asla pişman olmaz ve çok memnun kalır. Bunu içten söylüyorum.

Fiyatı: 11,299 TL

Ürünü buradaki linkten satın alabilirsin.

8. Renkler, görüntü kalitesi, her şeyiyle harika bir televizyon!

8. Renkler, görüntü kalitesi, her şeyiyle harika bir televizyon!

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz!👇

Bir kullanıcı yorumu: Çok memnunuz. Tavsiye üzerine almıştık, yanıltmadı. Renkler, görüntü, kalitesi, android olması, her şeyiyle harika bir televizyon. Gerçek görüntüye en yakın görüntüyü bu televizyonda bulduk, oyuncuları sanki tiyatro sahnesinde ve yakından izliyor gibi hissettiriyor, yandan izlediğinizde de görüntü aynı netlikte, yandan izlerken ki netliği gösteren bir fotoğraf ekliyorum. Sıfır sorun, beklentinin çok üzerinde performans. İyi ki almışız.

Ürünü incelemek için buraya

9. Gerçek hayattaki gibi canlı görüntüler!

9. Gerçek hayattaki gibi canlı görüntüler!

Renklerin tüm tonlarını güçlü 4K işlemci ile görün! Net ve keskin görüntü performansı sana sürükleyici bir izleme deneyimi yaşatacak. Hassas tonlara sahip renkleri ve PurColor özelliği ile film izlerken neredeyse filmin içindeymişsiniz gibi hissedeceksin. 

Hemen 10,899 TL ye almak için buradan linke tık!

10. Cezbeden kalite

10. Cezbeden kalite

Bu TCL markasına ait televizyon 50 inç yani salon için oldukça ideal boyutta. Görüntü kalitesiyle, tasarımıyla tam bir fiyat performans ürünü!

Fiyatı: 11,499 TL

KAÇIRMAYIN! Bu fiyata bir daha zor bulunur görüntü mükemmel ses harika alınabilecek Q led tv valla kaçırmayın...

Evet kullanıcı yorumunu okudun. Bizce de kaçırma!

Ürünü satın almak için buraya tıklayabilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ardens

Bu kadar para vereceginize gidin onvo alin hi level alin yazik valla