Görüş Bildir
Haberler
Her İşinizi Halledebileceğiniz Fiyat Performans Notebook ve Tablet Tavsiyeleri

Her İşinizi Halledebileceğiniz Fiyat Performans Notebook ve Tablet Tavsiyeleri

miray soysal
23.11.2022 - 13:15 Son Güncelleme: 01.12.2022 - 22:20

İhtiyacına uygun olacak şekilde her işini halledebileceğin Notebook ve tabletlerden en iyi olanları fiyatlarıyla birlikte araştırdık, sana yardımcı olacak uygun modelleri listeledik. Önerdiğimiz ürünleri seveceğini umuyoruz! 

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir. “Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

İçerik 17.11.2022 tarihinde oluşturulmuştur, erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kolay taşınabilir tasarım!

1. Kolay taşınabilir tasarım!

Alacağın tabletin boyutu deneyimini net bir şekilde etkileyecektir bu yüzden boyutuyla ve tasarımıyla kolaylıkla kullanabileceğin bir öneriyle başlayalım!

Tablet tercihi yaparken dikkat edilmesi gereken bir kritik konu şarj meselesi. SAMSUNG Galaxy TAB A7' nin 15 w hızlı şarj özelliği var. Bu sayede prize bağlı kalmadan tabletinin keyfini çıkartabilirsin!

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Tableti yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve şunu net bir şekilde diyebilirim ki bir tabletten beklediğim her şeyi sağlarken boyutlarının küçük olması sebebiyle at çantaya gittiğin yerde kullan mantığı var. Gerçekten güzel ram ve hafızası benzerlerine oranla çok çok iyi ve kaliteli...'

Fiyatı: 2.149 TLÜrüne buradan ulaşabilirsin.

2. Galaxy Tab S6 Lite, gerektiğinde not almak ve diğer işlerinizi halletmek için her an yanınızda.

2. Galaxy Tab S6 Lite, gerektiğinde not almak ve diğer işlerinizi halletmek için her an yanınızda.

Öğrenciysen ya da işin gereği sık sık tablet kullanıyorsan, çevrim içi eğitimlerini ve derslerini destekleyici kaynaklara ulaşmak için harika bir tercih. Çünkü S Pen sayesinde işleri takip etmek çok kolay. 

10,4' büyüklüğündeki ekranı, Android’de sunulan One UI 2 arayüzü ve S Pen ile her an harekete hazır. Çizim yaparken, öğrenirken veya oyun oynarken her an yanında olacak bir tablet! 

Minimal şıklığı ile beraber modern  tasarımı sayesinde sana kolayca taşıyabilme olanağı da sunuyor. Bu modern tasarım, üç renk seçeneğiyle dikkatimizi oldukça çekti; Dağ Grisi, Gök Mavisi ve Gül Pembesi.

Bir kullanıcı yorumu şöyle:  S6 Lite gayet güzel sağlam ve dayanıklı ürün herkese tavsiye ederim.

Ürüne buradan ulaşabilirsin.

3. Zarif, ince ve şık!

3. Zarif, ince ve şık!

Nirvana C350, özel alaşımlı yapısı sayesinde plastik materyale sahip olmasına rağmen metal görünüm ve sağlamlık sunuyor. Özel tasarlanan metalik gümüş grisi rengi ise bizim hoşumuza çok gitti. Oldukça zevkli bir renk tercihi.

Yok gibi! Yanında taşıdığını bile hissettirmeyecek 1.3kg hafifliğe sahip. Yani gün içinde her yere bilgisayarını yanınızda taşıyabilmen için olabilecek en ince ve en hafif boyutlarda.

Üstelik fiyatı 5.299 TL. 

Tam fiyat performans ürünü🤩

Bir kullanıcı yorumu şöyle: BAŞARILI Ürün günlük kullanım için yeterli office işlerinizi internet üzerinden yapmanız gereken işlemleri başarıyla karşılıyor.Aynı zamanda film ve dizilerinizi izleyebilirsiniz

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsin.

4. Prize bağlı hayata son!

4. Prize bağlı hayata son!

Şarj başında bekleme devrine son çünkü artık asla şarjsız kalmayacaksın. HP Hızlı Şarj3 ve entegre hassas tıklama paneli ile daha uzun süre bağlantıda ve üretken kalabilirsin.

İnce ve hafif tasarımı sayesinde bilgisayarı istediğin her yere götürebilirsin. 15,6' mikro kenarlı ekranda canlı, titreşimsiz görüntüyü deneyimleyebilirsin. Günlük işlerin için güvenilir performans Intel® İşlemci,2 gelişmiş grafik kartı ve yüksek kapasiteli depolama alanı ile en yoğun günlerini kolayca atlatacaksın.

Fiyatı:13,299 TL

Ürüne buradan ulaşabilirsin.

Küçük bir dipnot: Klavye tuşları tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastik içermektedir. Çevre dostu sürdürülebilir tasarımları her zaman takdir ediyoruz!🤩

5. Asla dolmayacak depolama alanı!

5. Asla dolmayacak depolama alanı!

Hayatında hiç depolama alanından kaynaklı bir şeylerden feragat etmek zorunda kaldın mı? En sevdiğin oyunu ya da uygulamayı silmek gibi mesela... Her şeyden önce 'Depolama alanı doldu' bildirimine son verecek ürün önerimizle geldik i APPLE 9. Nesil iPad 256 GB. Evet yanlış okumadın. Artık bir şey yüklemek için kendinden fedakarlık yapmak zorunda değilsin.

Ürünü incelemek için buraya

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İstediğin her an yanında ve yardımına hazır!

6. İstediğin her an yanında ve yardımına hazır!

IdeaPad 3 6. Nesil (15, AMD) dizüstü bilgisayarla evden veya dilediğin yerden eğitim görebilirsin. Çok ince çerçeveleri ve 15,6” FHD canlı ekranı ile deneyimin tadını rahatça çıkaracaksın.

En sevdiğimiz özelliklerden birine geldik. Artık kameraya kağıt, bant vs yapıştırmaya son çünkü bu laptop web kamerası gizlilik kapağına sahip. Şimdi gizliliğinin üzerinde tam kontrole sahipsin.

Ürüne buradan ulaşabilirsin.

7. Sağlam ve kaliteli bir tablet arayanlara...

7. Sağlam ve kaliteli bir tablet arayanlara...

Kullanıcı yorumu şu şekilde:

 KALİTELİ iki oğluma aldım çok memnunuz. Ayrıca bir çok kez yere düştü sağlam yapısı ile hiçbir şey olmadı. İçerik olarak çok kaliteli

Bir diğer kullanıcı yorumu:

 Ürün çok güzel tam beklediğim gibi geldi, boyutu kullanımı gayet rahat, kargo hızı paketleme de güzel, teşekkürler Mediamarkt.

Ürünün fiyatı 2,499 TL Özelliklerini ve kalitesini göz önünde bulundurduğumuzda piyasadaki diğer ürünlere kıyasla oldukça uygun fiyatlı. Bizce mutlaka bir göz atmalısın.

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsin.

8. İhtiyacını yüksek düzeyde karşılayabilecek bir ürün!

8. İhtiyacını yüksek düzeyde karşılayabilecek bir ürün!

Zaman kazandıran hız ve yapay zeka ile güçlendirilmiş yazılımlarla yaptığın her şeyde hızlı ve kolay bir deneyim elde edebilirsin. Etkileyici içerik oluşturma, gelişmiş düzenleme ve rötuş özelliklerinden de üst düzeyde faydalanabilirsin.

11. Nesil Intel® Core™ işlemcileri sayesinde daha güçlü performans ve daha uzun pil ömrü sağladığının da altını çizelim. Pil ömrü önemli çünkü 😎

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

9. Uygun fiyata efsane performans!

9. Uygun fiyata efsane performans!

CASPER VIA S48 Tablet, , ergonomik dizaynları ve hafif tasarımları sayesinde çantada kolaylıkla taşınabiliyor. Fiyatına göre özellikleri baya iyi. Kesinlikle şans verilmesi gereken bir ürün bizce

CASPER VIA S48Bir kullanıcı yorumu: Fiyatına göre özellikleri iyi. Şarjı dayanıklı, kullanımı rahat.

Fiyatı:1,799 TL

Muadillerine göre inanılmaz uygun fiyatlı olan ürünü hemen satın almak için buradan

10. Uygun fiyata efsane özellikler!

10. Uygun fiyata efsane özellikler!

18W hızlı şarj desteğine sahip 7250 mAh bataryadan besleniyor. Akıllı Klavyesi var. Ön tarafında 8 Megapiksel, arka tarafında ise 13 Megapiksel çözünürlüğünde kamerası var. Bir tablete göre iyi bir çözünürlük. İnstaya foto bile çekilir bununla 🤔

Fiyatı:6,799 TL

Buradaki linkten inceleyip satın alabilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
5
4
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın