Görüş Bildir
Haberler
Çeyizinde Eksik Kalmasın! Bir Evin Olmazsa Olmaz 10 Küçük Ev Aleti

Çeyizinde Eksik Kalmasın! Bir Evin Olmazsa Olmaz 10 Küçük Ev Aleti

Ece Erdem
23.11.2022 - 13:15 Son Güncelleme: 30.11.2022 - 22:20

Evdeki ufak tefek bazı eksiklerin  bazen ihtiyacımız olduğu anlarda farkına varıyoruz. Yemek yapacağımızda rondonun, hızlıca kahve yapmamız gereken zamanlarda kahve makinesinin eksikliğini hissedebiliyoruz. Siz bu ürünlerin eksikliğini hissetmeden önce tamamlamak isterseniz, bu içerikte sizler için ihtiyacınız olacak küçük ev aletlerini derledik, umarım beğenirsiniz. 

Keyifli okumalar! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

Bu içerik 17.11.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bosch Toz Torbasız Elektrik Süpürgesi

1. Bosch Toz Torbasız Elektrik Süpürgesi

Özel olarak tasarlanmış yüksek hızlı dönen fırçası sayesinde, halılarınızda çok daha verimli temizlik sağlayacaksınız. 

Toz torbasız olması da bence ayrı bir avantaj, zaten artık toz torbası olayı da pek kalmadı. 

10 yıl motor garantisi varmış, şayet bozulursa gönlünüz rahat olsun! 

Ürünü hemen satın almak için buradaki linke tıklayın!

2. KORKMAZ Moderna Siyah Satin Kahve Makinesi

2. KORKMAZ Moderna Siyah Satin Kahve Makinesi

400w verimli enerji tüketimi sağlayan kahve makinesinin 5 fincanlık bir kapasitesi bulunuyor. Kahveniz hazır olduğunda ve su haznesinde su kalmadığında ise otomatik olarak kapanıyor. Taşma önleyici sensörü sayesinde ise aklınız kahvede kalmayacak!

Ürünü hemen satın almak için buradaki linke tıklayabilirsiniz.

3. GoldMaster PATPAT Mısır Patlatma Makinası

3. GoldMaster PATPAT Mısır Patlatma Makinası

Film gecelerinizin yıldızı olacak bir mısır patlatma makinesi ihtiyacınız varsa, bu ürün yağlı ve tuzlu mısır patlatma özelliğine de sahip! Ayrıca şeffaf kapağını kase olarak da kullanabiliyorsunuz, bulaşıkları minimuma indirgemek için çok iyi bir seçenek bence. 

Kestane, kabak çekirdeği, fındık gibi kuruyemişleri de kavurabileceğiniz mısır patlatma makinesini buradaki linkten hemen satın alabilirsiniz.

4. King Lena Su Isıtıcı

4. King Lena Su Isıtıcı

Plastik su ısıtıcılar yerine daha sağlıklı olan çelik bir su ısıtıcı arayışındaysanız bu ürün tam size göre! Ablamlar sürekli granül kahve tüketiyorlar, plastik bir su ısıtıcıdan bu ürüne geçiş yaptılar ve çok memnunlar. 

1.7 lt kapasitesi ile beklentileri fazlasıyla karşılamakla beraber paslanmaz yapısı ve kolay yıkanabilir filtresi ile çok ergonomik olan ürünü buradaki linkten hemen satın alabilirsiniz.

5. Arzum Gün Batımı Cam Hazneli Doğrayıcı

5. Arzum Gün Batımı Cam Hazneli Doğrayıcı

Çift taraflı paslanmaz çelik bıçağıyla her türlü sebze ve sert besinleri parçalayabilirsiniz. Sağlıklı gıdalar hazırlarken size cam haznesi eşlik edecek. Komşumuz da bu ürünü kullanıyor, soğan doğrarken suyunu çıkarmıyormuş, çok memnun olduğunu söylüyor. 

Sadece tek bir düğmeye basıp çalıştırabileceğiniz ürünü buradaki linkten satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. KORKMAZ Tostkolik Tost Makinesi

6. KORKMAZ Tostkolik Tost Makinesi

Kırmızı rengin büyük bir hayranı olarak bu tost makinesine aşık oldum! Hemencecik kahvaltı yapıp çıkmanız gereken zamanlarda siz hazırlanırken tostunuzu hazırlayacak olan makine ile ister leziz tostlar, isterseniz ızgara özelliğiyle et ya da balık hazırlamak mümkün.

Yağın kolay akmasını sağlayan özel ızgaralar ve 2 adet yağdanlığı da bulunuyormuş 

Hemen satın almak için buradaki linke tık tık!

7. Bosch Şarjlı Dik Süpürge

7. Bosch Şarjlı Dik Süpürge

Kutu içerisinden çıkan 2 adet batarya sayesinde 2 kat kullanım süresi sağlayan süpürgenin bataryaları power for all sisteminin bir parçası olup, Bosch yeşil ürün serisindeki bataryalarla uyumluymuş. 

Boşaltılabilir bir toz haznesine sahiptir. Ürünün toz haznesi kapasitesi 0.3 litredir. Bu sayede haznenin kısa sürede dolması gibi bir sorun yaşamadan ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Muadillerine göre inanılmaz uygun fiyatlı olan ürünü hemen satın almak için buradaki linke tıklayın.

8. Arzum Ar1140 Blanco 1500 W Mini Blender Set

8. Arzum Ar1140 Blanco 1500 W Mini Blender Set

Sebze ve meyveleri kolayca ezip, püre ve ayran yapmaya uygun 800 ml. kapasiteli özel ölçü kabına sahip olan ürünü kek yaparken, çorbalarınızı hazırlarken de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bir evde blender olmayınca insan ne yapacağını şaşırıyor bence, en iyi buluşlardan bir tanesi olduğunu düşünüyorum. 

En gerekli küçük ev aletlerinden biri olan blender setini buradaki linkten satın alabilirsiniz.

9. TEFAL BJ561D Magic Tea XL Çay Makinesi

9. TEFAL BJ561D Magic Tea XL Çay Makinesi

Tüm ailenizle çayınızın tadını çıkarın! Tefal Magic Tea XL Çay Makinesi Inox'da 1,2 L çaydanlık ve 1,8 L su ısıtıcısı bulunur. Yüksek kapasitesi sayesinde aileniz, misafirleriniz veya ofis arkadaşlarınız ile çayınızın tadını çıkarabilirsiniz. Sıcak tutma fonksiyonu ile tekrar tekrar çay demleme zahmetine son veren büyük kapasiteli çay makinesi, su ısıtıcısı olarak kullanılabilir ve dayanıklı paslanmaz çelik gövdesi ile uzun ömürlüdür.

Bizim evde de asla çay eksik olmaz, yıllardır severek kullandığımız ürünü herkese tavsiye ediyorum. 

Buradaki linkten satın alabilirsiniz.

10. Philips 5000 Series Dst5020/30 2400 W Buharlı Ütü

10. Philips 5000 Series Dst5020/30 2400 W Buharlı Ütü

Ütü yapmaktan nefret eden çoğu insan için ütü yapmayı kolaylaştıracak bir buharlı ütü seçtim. Şok buhar vererek inatçı kırışıklıklardan anında kurtulmanızı sağlayacak ürünün yumuşak tutma yeri sayesinde ütüyü daha rahat kavrayacaksınız. 

Hemen satın almak için buradaki linke tıklayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın