Görüş Bildir
Haberler
Hepimizi Ekrana Kilitleyen 'Squid Game'in Oyuncularının Gerçek Hayattaki Hallerini Görünce Çok Şaşıracaksınız

Hepimizi Ekrana Kilitleyen 'Squid Game'in Oyuncularının Gerçek Hayattaki Hallerini Görünce Çok Şaşıracaksınız

luna
04.10.2021 - 13:27

Netflix'te yayınlanan Güney Kore yapımı 'Squid Game', son zamanların en popüler dizilerinden biri. Şaşırtıcı senaryosuyla ilgi çeken dizide rolleriyle övgü toplayan oyuncuların gerçek hayattaki hallerini ve 'Squid Game'den önceki kariyerlerini merak edenleri içeriğimize alalım. 👇

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/ishabassi/sq...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lee Jung-jae

1. Lee Jung-jae

Lee Jung-jae, dizide kumar bağımlılığı olan ve oyunlara borçlarını ödeyebilmek için katılan 456 numaralı oyuncu Seong Gi-hun karakterini canlandırıyor. Hem aktör hem de model olan Lee, oldukça başarılı bir kariyere sahip. 'City Of The Rising Sun', 'Oh Brothers', 'The Housemaid' ve 'The Thieves' gibi yapımlarda yer aldı. Ayrıca, kendisi Seul'de lüks İtalyan restoranları, bir emlak geliştirme şirketi ve bir eğlence şirketi dahil olmak üzere birçok işletmenin de sahibi.

2. Park Hae-soo

2. Park Hae-soo

Park Hae-soo, başarılı bir kariyere sahipken zimmetine para geçirdiği için başı derde giren 218 numaralı oyuncu Cho Sang-woo'yu canlandırıyor. Kariyerine müzikallerde başlayan Park, sonrasında dizilerde de rol almaya başladı. Kendisi ünlü dizi 'Prison Book'taki rolüyle ün kazandı. Aynı zamanda, 'Time To Hunt' ve 'Racket Boys' gibi Netflix yapımlarında da yer aldı.

3. Jung Ho-yeon

3. Jung Ho-yeon

67 numaralı oyuncu Kang Sae-byeok, dizide Kuzey Kore'den Güney Kore'ye gelen, ailesini yeniden görebilmek ve kardeşine bakabilmek için oyunlara katılan bir karakter. Kang Sae-byeok karakterini ünlü yıldız Jung Ho-yeon canlandırıyor. Güzelliğiyle kendine hayran bırakan Jung, ünlü bir model. Modelliğe 16 yaşında başlayan Jung, o zamandan beri Vogue Korea, Naylon Korea, British Vogue gibi dergilerin çekimlerinde yer aldı. 'Squid Game', Jung'un ilk oyunculuk deneyimi olmasına rağmen oyunculuğu izleyenler tarafından oldukça beğenildi.

4. Oh Yeong-su

4. Oh Yeong-su

Oh Yeong-su beyin tümörü olan ve yarışmalara 1 numaralı oyuncu olarak katılan Oh Il-nam'ı canlandırıyor. Kendisinin 'God Of War', 'Chocolate' ve 'Spring, Summer, Fall, Winter...And Spring' gibi yapımlarda yol aldığı biliniyor.

5. Heo Sung-tae

5. Heo Sung-tae

Heo, çok büyük bir borcu olan ve gangster olan 101 numaralı oyuncu Jang Deok-su'yu canlandırıyor. Heo, kariyerine oldukça ilginç bir şekilde başlamış. Bir televizyon programının seçmelerinde sarhoşken kaydolmuş. O zamandan beri de 'The Age of Shadows', 'The Fortress', 'Your Honor' ve 'Beyond Evil' dahil olmak üzere birçok dizi ve filmde rol aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Anupam Tripathi

6. Anupam Tripathi

Ailesi zor durumda olduğu için oyunlara katılan 199 numaralı oyuncu Pakistanlı Abdul Ali'yi canlandırıyor. Tripathi, 2010 yılında Güney Kore'de üniversitede okumaya başlamadan önce Hindistan'da şan dersleri ve oyunculuk eğitimi aldı. Kariyerine üniversitenin 3. yılında çeşitli yapımlarda rol alarak başladı. 'Ode To My Father' ve 'Space Sweepers' gibi yapımlarda yer aldı.

7. Kim Joo-ryoung

7. Kim Joo-ryoung

Oyunlara neden katıldığını dizide öğrenemediğimiz 212 numaralı oyuncu Han Mi-nyo karakterini başarılı oyuncu Kim Joo-ryoung canlandırıyor. Yirmi yılı aşkın bir kariyere sahip olan Kim, hem dizi hem de filmlerde yer alarak büyük başarı elde etti. 'Plum Blossom' ve 'Recalled and Kingmaker: The Change of Destiny' gibi yapımlarda yer aldı.

8. Wi Ha-joon

8. Wi Ha-joon

Wi, dizide kayıp kardeşine ne olduğunu bulmak için oyuna gizlice giren polis memuru Hwang Jun-Ho'yu canlandırıyor. Şu anda Instagram'da 4.2 milyon takipçisi olan Wi, Kore'de giderek ünlenen bir oyuncu ve model. İlk başrolünü 'Gonjiam: Haunted Asylum'da oynamadan önce 2012'de bir kısa filmde rol aldı. Ayrıca, 'Something In The Rain', 'Romance Is A Bonus Book' ve '18 Again' gibi ünlü Kore dizilerinde rol aldı.

9. Gong Yoo

9. Gong Yoo

Gong Yoo, dizide insanlarla metroda bir oyun oynayarak Squid Game'e katılmalarını sağlayan bir karakteri canlandırıyor. Kendisi 'Squid Game'in en çok tanınan oyuncularından biri. Yoo, dünya çapında üne sahip olan zombi filmi 'Train To Busan'da yer aldı. Bunun yanı sıra, 'Coffee Prince' ve 'Guardian: The Great and Lonely God' gibi büyük başarı elde eden Kore dizilerinde de oynadı.

10. Lee Byung-hun

10. Lee Byung-hun

Lee, dizide oyunlarda gardiyanların başındaki yönetici rolünde oynuyor. Ünlü oyuncu, hem Kore hem de Amerikan film endüstrisinde çalıştı. 'Joint Security Area', 'Masquerade', 'Inside Men and Master', 'G.I. Joe' serisi, RED ve 'The Magnificent Seven' gibi tanınan yapımlarda oynadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Lee Yoo-mi

11. Lee Yoo-mi

Lee, dizide 240 numaralı oyuncu Ji-yeong'u oynuyor. Dizideki bazı rol arkadaşları gibi, Lee de kariyerinde yükselmekte olan genç bir yıldız. 'Squid Game'den önce 'The Yellow Sea' ve 'Hostage: Missing Celebrity' yapımlarında yer aldığı biliniyor.

12. Lee Jung-jun

12. Lee Jung-jun

Lee, üçüncü bölümde maskesi düşen gardiyan rolünü üstelendi. Kendisi dizide çok kısa süre görünse de rolü izleyenler tarafından beğeni topladı. Kairos' ve 'Class Of Lies' dizilerinden sonra 'Squid Game', Lee Jung-jun'un yer aldığı 3. yapım.

Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

İlginizi çekebilecek diğer içeriklere buradan ulaşabilirsiniz. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
43
6
5
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
albusseverus

Ben bunların çoğunu sokakta görsem asla tanıyamam..Hala hepsi birbirine benziyor gibi geliyor..

ortalık karışık

1 yıl izlesen hepsini ayırırsın

SO_FAR_SO_GOOD

neyine şaşırmamız gerkiyordu?

Selinay Şahintaş

bunları nasıl birbirine benzetebiliyorsunuz hala? iki üç tane daha kore dizisi izleseniz ayırt edersiniz.