Görüş Bildir
Haberler
Hep Çok Eşliymiş! Çok Âşık Olsa da Eşini Aldattığını Söyleyen Mehmet Ali Erbil'in Evliliklerini İnceliyoruz

Hep Çok Eşliymiş! Çok Âşık Olsa da Eşini Aldattığını Söyleyen Mehmet Ali Erbil'in Evliliklerini İnceliyoruz

27.09.2022 - 00:16

Ekranların sevilen yüzü Mehmet Ali Erbil'i tanımayan yok. Oyunculuktan sunuculuğa kadar pek çok alanda kendini gösteren Erbil, sempatik tavırları ile halkın gönlünde taht kurmayı başaran biri. Uzun yıllardır ekranlarda olan enerjik sunucu, özel hayatı ile sık sık gündeme geldi. Özellikle yaptığı evlilikler, her zaman merak konusu oldu. İşte, Mehmet Ali Erbil'in kariyeri ve tüm evlilikleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mehmet Ali Erbil hayatımıza nasıl girdi?

Mehmet Ali Erbil hayatımıza nasıl girdi?

1957 yılında dünyaya gelen Mehmet Ali Erbil, 1970'te Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Yüksek Bölümünde yatılı olarak eğitim görmeye başladı. Daha 16 yaşındayken o dönemki hocası Cüneyt Gökçer, kendisini Küheylan oyununun başrolüne seçti. Mehmet Ali Erbil, devlet tiyatrosunda En İyi Tiyatrocu Ödülü'nü aldığı zaman henüz 17 yaşındaydı. Daha sonra kariyerine show man olarak devam etme kararı alan yetenekli tiyatrocu, ilk önce TRT'de yayınlanan Metronom isimli programda Derya Baykal ile sunuculuk yaptı. Ardından Kanal 6, Star TV, ATV, Show TV ve Kanal D'de hem dizi hem TV programlarında kendine yer buldu. Kariyerinde hızlıca yükselen ünlü isim, özel hayatıyla da gündemden düşmedi.

İlk eşi Muhsin Şehnaz Kamiloğlu'nu hatırlayanlar vardır muhakkak.

İlk eşi Muhsin Şehnaz Kamiloğlu'nu hatırlayanlar vardır muhakkak.

Listeye tabii ki Mehmet Ali Erbil'in ilk evliliği ile başlıyoruz. Daha o dönemlerde aslında Erbil'in, hayatı hızlı bir şekilde yaşayacağı belliymiş. Ünlü sunucu, 1980 yılında ilk evliliğini Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile yaptı. Erbil'in Kamiloğlu ile yaptığı bu evlilikten 1982 yılında ilk kızı Sezin dünyaya geldi. Ancak ikilinin evliliği beklendiği gibi ilerlemedi. Sezin'in doğumunun ardından eşinden boşanan Erbil, 1985 yılında Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile yeniden evlendi. Fakat çift, aynı yıl içinde tekrar boşandı. Geçtiğimiz günlerde Buket Aydın'ın programına konuk olan Mehmet Ali Erbil, bu evliliğiyle ilgili şok edici şu sözleri söyledi: 'Çok âşıktım bir eşime, gece rüyamda ayrıldığımızı görürdüm, kalkar ağlardım. Sonra öğlen gider aldatırdım.'

Erbil'in yedi yıllık eşi Nergis Kumbasar'ı tanımayan yoktur.

Erbil'in yedi yıllık eşi Nergis Kumbasar'ı tanımayan yoktur.

Mehmet Ali Erbil, en uzun evliliğini Nergis Kumbasar ile yaptı. Erbil ile Kumbasar, 1989 yılında dünyaevine girdi. Evlendikleri günden bu yana çift, hayatına uzun bir süre mutlu şekilde devam etti. 1995 yılında yani evliliklerinden altı sene sonra, çiftin Yasmin adını verdikleri kızı dünyaya geldi. İkili, kızlarının doğumunun üzerinden bir sene geçtikten sonra boşanma kararı aldı. Böylece 1996 yılında yedi yıllık evliliklerini sonlandırdı. Erbil ve Kumbasar ikilisinin hâlâ arkadaş olmaları ve sık sık görüşmeleri, pek çok kişi tarafından takdir ediliyor.

Aranızda Mehmet Ali Erbil'in en genç eşi Sedef Altuntaş'ı tanıyan var mı?

Aranızda Mehmet Ali Erbil'in en genç eşi Sedef Altuntaş'ı tanıyan var mı?

Mehmet Ali Erbil, o zamanlarda iki kere evlenip boşanmasına rağmen aşka inancını yitirmeyen biri. Daha sonra evlilikteki şansını kendinden oldukça genç olan bir kadın ile denedi. Mehmet Ali Erbil'in üçüncü eşi Sedef Altuntaş ile aralarında toplam 23 yaş vardı. O dönemlerde bu yaş farkı, magazin kulislerinde bir hayli konuşulmuştu. Hatta pek çok kişi, bu evliliğin uzun sürmeyeceğini düşünüyordu. Nitekim öyle de oldu. 2001 yılında birbirlerini çok severek evlendiklerini söyleyen Erbil ve Altuntaş ikilisinin mutluluğu sadece 1,5 sene devam etti. Çiftin boşanması, o dönemde her ne kadar konuşulsa da evlilikleri kadar olay olmadı.

Oysa Mali'nin Tuğba Coşkun ile mutluluğu bulacağı düşünülüyordu…

Oysa Mali'nin Tuğba Coşkun ile mutluluğu bulacağı düşünülüyordu…

Mehmet Ali Erbil, son evliliğini 2005 yılında güzel isim Tuğba Coşkun ile yaptı. Birbirine çok yakıştırılan ikilinin mutluluğu görülmeye değerdi. Mehmet Ali Erbil'in Tuğba Coşkun ile olan evliliği, ne yazık ki sadece altı yıl devam etti. Evlendikten bir süre sonra dargın barışık olarak yollarına devam eden çiftin, Ali Sadi adını verdikleri bir oğulları oldu. Ancak çocuk sahibi olmaları, ne yazık ki evliliklerini kurtarmaya yetmedi. 2011 yılında ayrılan çiftin, boşanması da bir hayli olaylı oldu. Bu evliliğin bitişinin sebebi ise Erbil'in Coşkun'u aldatmasıydı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki, Mehmet Ali Erbil'in kaç çocuğu var?

Peki, Mehmet Ali Erbil'in kaç çocuğu var?

Bir eşiyle iki defa olmak üzere, toplamda beş kez nikâh masasına oturan Erbil'in toplam çocuk sayısı da merak ediliyor. Ünlü şovmenin Sezin Erbil, Yasmin Erbil ve Ali Sadi Erbil olmak üzere toplamda üç çocuğu var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
9
3
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ece anay

ne gönüllerde taht kurması ! adamın beynine gitmeyen kan sadece şeyine. gidiyor, ayaklı testesteron gibi, dünyanın en gereksiz insanlarindan.. piyasadan sili... Devamını Gör

Söyledim gitti

Çocuk yapmak "evliliği kurtaran" bir şey değildir. Örneğini bir çok kez göstermiş.

h.ibrahim

çoluguna torunlarına bısey dedıgımız yokda,böle gavatları haber yapmasan ne kadar guzel olur moderatör arkadas,sizcede daha önemlı konularımız yokmu??