Görüş Bildir
Haberler
Hayatının Ne Zaman Değişeceğini Söylüyoruz!

Hayatının Ne Zaman Değişeceğini Söylüyoruz!

Bu test hayatının ne zaman değişeceğini söylüyor!

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Şimdi de yaşını!

3. Söyle bakalım hayatında çözemeyeceğin problemler olduğunu düşünüyor musun?

4. Sen neden hayatının değişmesini istiyorsun?

4. Sen neden hayatının değişmesini istiyorsun?

5. Diyelim ki bir karar vermen gerekiyor, burada öncelikli olarak neyi düşünürsün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Etrafındaki insanların bir özelliğinden şikayetçi olsaydın bu hangi özellik olurdu?

7. Sen bir şeyi elde etmek için neler yapabilirsin?

8. Geçmişte yaşadığın şeyleri ne olarak görüyorsun?

9. Peki her şey kötüye giderken sen genelde ne yapıyor olursun?

9. Peki her şey kötüye giderken sen genelde ne yapıyor olursun?

10. Son olarak hayatındaki küçük bir değişiklik seni nasıl hissettiriyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin hayatın bir şeyleri akışına bıraktığın zaman değişecek...

Senin hayatın bir şeyleri akışına bıraktığın zaman değişecek. Her şeyi kontrol edemediğin gibi yaşadığın her şeyi de önceden göremezsin. Bir şeyleri önceden fark etmen ya da en küçük bir şekilde anlaman o olayı yaşamanın önüne geçemez. Yaşanılan, biten veya şu an hala yaşamakta olduğun her şeyi içinde bir yerde tutuyorsun. Değişeceğini belki de hiç yaşanmamış olduğunu düşünüyorsun. Kabullenmek istemediğin her şey aklının bir köşesinde kalıyor... Geçmesini umduğun bu hisler için bir çaba göstermemek aslında bu hislere zamanla alışacağını gösteriyor. Sen bir şeyleri akışına bıraktığında ve unutmamak için çabalamayı bıraktığında her şey düzelecek. Koparman gereken bağlar belki de hayatından çıkartman gereken insanlar var. Bütün bunların bitmesi senin için yeni şeyler demek oluyor. Yani bazı şeylerin düzelmesini istiyorsan, aylardır içinde tuttuğun, düşündüğün her şeyi bir kenara bırakmalısın. Kontrol altında tutmaya çalıştığın her duygu her kişi sana gün geçtikçe zarar veriyor. Hayatını değiştirmeye hem duygularından hem de aklından, içinden silemediğin şeylerle başlamalısın. Her şeyi oluruna bıraktığın zaman hayatın düzelmiş olacak.

Senin hayatın önündeki engelleri temizlediğin zaman değişecek...

Senin hayatın önündeki engelleri temizlediğin zaman değişecek. Sana engel olan herkes ve her şeyden kurtulman gerekiyor. Adım atmanı engelleyen ve sürekli geçmişi düşünmene neden olan ne varsa bunlardan kurtulman gerekiyor.  Belki de bu engellerden en büyüğü sensin. Kendi önünde engel oluyorsun. Bazı şeylere cesaret edemiyor belki de bu nedenle hayatının değişmesine müsaade etmiyorsun. Kendin için bir şeyler yapmaya başladığın ve etrafındaki kişilerden daha çok kendini düşündüğün zaman daha farklı bir hayatın olacak. Kendini bir yere sıkıştırmışsın. Hem düşünceler hem yaşadıkların ile oradan çıkamıyorsun. Bir adım atmak belki de hayatının değişeceği düşüncesi bile seni korkutuyor. Bu korku, şu an çok daha iyi bir hayat yaşadığın için değil, şimdikinden daha kötü bir hayat yaşamaktan endişe duyduğun için... Kendi geleceğini silecek kadar olumsuz düşüncelere kapılmışsın. Eğer hayatının değişmesini istiyorsan, öncelikle senin önünde duran insanları değiştirmelisin. Bir şeyler başarabileceğine inanmayan veya sürekli eleştiren kişileri ve düşünceleri hayatından çıkarttığın zaman, hayatının değişmesi için adım atmış olacaksın.

Senin hayatın mantığını devreye soktuğun zaman değişecek...

Senin hayatın mantığını devreye soktuğun zaman değişecek. Bir şeyler için karar alırken çok fazla duygulara kapılıyor ve mantıklı düşünemiyorsun. Bu duygusal yapın da senin sık sık hata yapmana neden oluyor. Bir anlık istek ile bir işe başlamak, duygularını kontrol edemediğin için düşünmeden konuşman nedeniyle bazen yanlış anlaşılmalara veya kalp kırmalara neden olabiliyorsun. Hayatını istediğin gibi yaşamayı tercih eden birisin. Bu tercih sonucu da kendini diğer herkesten daha fazla düşünebilen ve kararlarını da arkasını düşünmeden alan biri oluyorsun. Bir yere kadar duyguların ile hareket ettiği hayatında, her şey giderek olumsuzlaşmış ve çıkmaza girmiş. Buradan sonra yapman gereken şey daha akılcı çözümler ve fikirler üretebilmek. Belki birinden ayırdım istemek belki de daha uzun süre eksilerini artılarını düşünmek... Hayatında daha sağlam adım atmak ve geriye baktığında pişman olmamak için mantığını devreye sokmalısın. Senin hayatının değişmesi tamamen senden geçiyor. Birinden hayatını değiştirmesini beklemek yerine, verdiğin kararlar ile bunu sen yapabilirsin.

Senin hayatın hislerini ön plana çıkardığın zaman değişecek...

Senin hayatının değişmesi hislerini ön plana çıkardığın zaman olacak. Kendine çok fazla sınırlar çiziyor ve bu sınırların dışına da asla çıkmıyorsun. Ne hissettiğin değil hayatında neyin doğru olduğunu önemsiyorsun. Bu doğruları istiyor musun yoksa zorunda mısın emin değilsin. Kendini zorunlu hissederek attığın her adım daha sonradan pişmanlık duymana neden oluyor. Birilerinin üzülmemesi kırılmaması için yaptığın her şeyden sen kırılarak çıkıyorsun. Şimdi düşündüğünde çok geçmiş olmasaydı belki de farklı kararlar alır ve ona göre hayatını devam ettirirdin. Bir şeyler için geç kaldığını düşünmüyorsun ama geriye dönecek veya tekrar bir şeylere adıma tabak cesaret bulamıyorsun kendinde. Hayatını daha rahat daha huzurlu ve daha az stresli yaşamak istiyorsan, düşüncelerini ve hislerini devreye sokman gerekiyor. Kendini bazı düşünceler içinde hapsetmek yerine kendi isteklerin doğrultusunda hareket ettiğinde bir şeyler değişmeye başlayacak. Sen hayatının gerçekten değişmesini istiyorsan önceliğinin ne olduğunu anlaman gerekiyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
19
12
9
7
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın