Görüş Bildir
Haberler
Hayat Zaferlerle Dolu! Rüyada Tavşan Görmek Ne Anlama Gelir?

Hayat Zaferlerle Dolu! Rüyada Tavşan Görmek Ne Anlama Gelir?

Kaan Aykut
08.08.2018 - 15:34

Rüyada tavşan görmek hayatta kazanılacak olan zaferlere, iş hayatındaki güzel adımlara ve mutluluğa işaret eder. Rüyasında tavşan gören şahsın özel hayatı da hep yolunda gidecek demektir. Rüyada görülen tavşan aynı zamanda kadınla ifade edilir ve kız arkadaş, sevgili, nişanlı ya da eş olarak değerlendirilir. Rüyada beyaz bir tavşan görmek muhafazakar, hoşgörülü, güler yüzlü ve yumuşak huylu bir kadına delalet eder.

Rüyada tavşan görmenin daha ayrıntılı incelemesi için buyurun içeriğimize.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rüyada tavşan yakalamak

1. Rüyada tavşan yakalamak

Bir kişi rüyasında tavşan yakaladığını veya avladığını görürse bu kişinin iyi kalpli, hoş bir kişiyle mutlu bir izdivaç gerçekleştireceğine işaret eder.

2. Rüyada tavşan yemek

2. Rüyada tavşan yemek

Rüyada tavşan yemek, tavşan satmak ya da tavşan satın almak bir tek şekilde tabir edilir. Rüya sahibinin küçük, önemsiz ve çabucak iyileşebileceği bir sağlık sorunu yaşayacağı anlamına gelir.

3. Rüyada sevimli tavşan görmek

3. Rüyada sevimli tavşan görmek

Rüyada çok şirin, güzel ve zeki bir tavşan görmek arkadaşa ya da bir tanıdığa işaret eder.

4. Rüyada tavşan sevdiğini görmek

4. Rüyada tavşan sevdiğini görmek

Rüyada tavşanın kafasını okşadığını ya da onu kucağına alarak sevdiğini gören kişi bir tanıdığına, yakınına, arkadaşına ya da akrabasına bir konuda destek olacak ve yapmak istediği şeyi gerçekleştirebilmesi için ona arka çıkacak demektir.

5. Rüyada evde tavşan beslediğini görmek

5. Rüyada evde tavşan beslediğini görmek

Evli ve çocuklu kişiler için, kontrol etmekte, söz geçirmekte zorlandıkları evlatlarının ergenlik dönemlerinde kişiyi zorlayacaklarına yorumlanır. Evinde birden fazla tavşan beslediğini gören kişilerin en az iki çocuğu olacak demektir. Aşırı hareketli bir hayatın kişiyi çok fazla yoracağına, her şeye yetişmek isteyen rüya sahibinin programsız hareket etmesi halinde sonucun hayal kırıklığı olacağını tabir eder.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
36
17
16
13
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın