Görüş Bildir
Haberler
Hastanede Skandal: Personelin Bilgisayardan Açtığı Cinsel İçerikli Görüntü, Hasta Ekranına Yansıdı!

etiket Hastanede Skandal: Personelin Bilgisayardan Açtığı Cinsel İçerikli Görüntü, Hasta Ekranına Yansıdı!

Emre Ordu
27.02.2019 - 17:41 Son Güncelleme: 28.02.2019 - 08:47

Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde bir laboratuvar personelinin bilgisayardan açtığı cinsel içerikli görüntü, hasta bilgilendirme ekranına yansıdı. Şikayet üzerine gözaltına alınan personel hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığı, teknisyenin açığa alındığı belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın aktardığına göre, olay, 17 Ocak Perşembe günü, İzmit'teki Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servis ünitesi içerisindeki laboratuvar bölümünde meydana geldi. Laboratuvarda görevli bir teknisyenin kullandığı bilgisayardan açtığı cinsel içerikli görüntü, bekleme salonunda bulunan hasta bilgilendirme ekranına yansıdı.

Gözaltına alındı

Gözaltına alındı

Görüntüleri fark eden hasta ve hasta yakınları, cep telefonlarıyla kaydettikten sonra konuyla ilgili polise şikayette bulundu. Şikayet üzerine, ismi öğrenilemeyen laboratuvar teknisyeni gözaltına alındı.

"Sayfa otomatik açıldı"

"Sayfa otomatik açıldı"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Saraybahçe Polis Merkezi'ne götürülen laboratuvar teknisyeni, ifadesinde, bilgisayarda film izlemek için internet sitesine bağlanmak istediği sırada sayfanın otomatik açıldığını iddia etti. Teknisyenin polis ve savcılıktaki ifadelerinin ardından Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından da hakkında soruşturma başlatıldığı ve açığa alındığı öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1147
167
149
64
64
62
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
esocan

e bekleyenler sıkılsın mı ? Hizmet işte..

cristiano

İş yerinde normal film bile izleyemezsin, git tahlilleri yetiştir. Belki kanser hastası birinin ömrünü çalıyorsun!

Mehmet Emre Doğan

Ulan özrü kabahatinden büyük. Sayfa otomatik açılmış :D Devlet o internet bağlantısı için her ay servis sağlayıcılara ne kadar para ödüyor, üzerine bir de bi... Devamını Gör