Görüş Bildir
Haberler
Harry Potter Aleminde Yaşasan Hangi Asa Seni Seçerdi?

etiket Harry Potter Aleminde Yaşasan Hangi Asa Seni Seçerdi?

Ecivicivokke
15.01.2022 - 16:15

Hepimizin de bildiği gibi sihirbaz asayı seçmez, asa sihirbazı seçer. Asanın sihirbazı neden seçtiğinin sebebi her zaman açık değildir. Peki, Harry Potter aleminde yaşasan hangi asa seni seçerdi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle en sevdiğin büyünün hangisi olduğunu sorsak?

2. Eğer Hogwarts'ta okusan en başarılı olduğun ders hangisi olurdu sence?

3. Harry Potter'da en sevmediğin karakter hangisi?

4. Ne kadar hırslı biri olduğunu sorabilir miyiz?

5. Sence kurallar uymak için midir yoksa çiğnenmek için mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cesaretli biri olduğunu düşünüyor musun?

7. Kendin için tanımlayıcı bir özellik seçecek olsan hangisini seçerdin?

8. Çevrendekilere yardım etmeyi sever misin?

Harry Potter'ın asası!

Seni seçecek asa Harry Potter'ın asası! Sen Harry Potter kadar eşsiz ve seçilmiş birisin. Stresli anlarda hızlı ve mantıklı kararlar alabiliyorsun, liderlik özelliğin her zaman dikkatleri üzerine çekiyor. Oldukça mantıklı kararlar alarak büyük küçük her türlü grubu yönlendirebiliyorsun. Oldukça dürüst bir insansın, hiçbir konuda yalana başvurmuyorsun. Bir şeyi gördükten sonra hemen anlayıp uygulamaya geçirebiliyorsun.

Ron Weasly'nin asası!

Ron Weasly'nin asası!

Seni seçecek asa Ron Weasly'nin asası! Sen fazlasıyla arkadaş canlısı ve yardımsever birisin. Fazlasıyla komik birisin, etrafındaki insanları fazlasıyla eğlendiriyorsun. Sahip olduğun her şeyin değerini çok iyi biliyorsun. Ailenle ve arkadaşlarınla geçirdiğin vakitler senin için her şeyden daha değerli. Onların başına gelebilecek her türlü tehlikeden onları uzak tutmaya çalışıyorsun.

Hermione Granger'ın asası!

Seni seçecek asa Hermione Granger'ın asası! Sen Hermione kadar hırslı ve rekabetçi birisin. Başarılı olmak için her şeyi yapabilirsin, bu hayatta önünde hiçbir engel yok. Arkadaşlarınla vakit geçirmek sana çok iyi hissettiriyor. Çevrendekiler herhangi bir konuda başı sıkıştığında koşarak sana geliyor, çünkü senden daha iyi tavsiye alabilecekleri biri olduğunu düşünmüyorlar.

Draco Malfoy'un asası!

Seni seçecek asa Draco Malfoy'un asası! Senin için herkesle iletişim kurmak çok kolay değil. Çevrende çok fazla insan bulundurmuyor, seçici davranıyorsun. Az ve öz ama gerçek dostlarının etrafında olması daha fazla hoşuna gidiyor. Oldukça güçlü bir kişiliğe sahipsin, savaşamayacağın hiçbir zorluk yok.

Bu içerikler de ilgini çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
297
150
55
25
17
12
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın