Görüş Bildir
Haberler
Senin İçin 2022'nin En Uğurlu Ayı Hangisi Olacak?

Senin İçin 2022'nin En Uğurlu Ayı Hangisi Olacak?

Penny
07.01.2022 - 11:56

Acısıyla tatlısıyla koskoca bir yılı geride bırakıyoruz. Önümüzde yepyeni bir yıl var. Bu yıl bizi neler bekliyor bilmiyoruz ama senin için hangi ayın son derece güzel geçeceğini söyleyebiliriz. Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenebilir miyiz?

2. Peki yılbaşın nasıl geçti?

2. Peki yılbaşın nasıl geçti?

3. Koca bir yılı geride bıraktık. Geçtiğimiz yaz tatil yapabildin mi?

3. Koca bir yılı geride bıraktık. Geçtiğimiz yaz tatil yapabildin mi?

4. Peki geçtiğimiz 2 yılda seni en çok etkileyen hangisiydi?

5. Sen daha çok gece insanı mısın gündüz insanı mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yepyeni bir yıl başlıyor. Peki 2022 denince aklına daha çok hangi renk geliyor?

7. Son olarak o meşhur soruyu da soralım. Yeni yıldan umutlu musun?

7. Son olarak o meşhur soruyu da soralım. Yeni yıldan umutlu musun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

OCAK!

OCAK!

Senin için 2022'nin en uğurlu ayı Ocak olacak. Senin için güzel günlerin sinyali zaten geçtiğimiz aylarda gelmeye başlamış ve senin dönemin başlıyor. Geçtiğimiz yıl aldığın bütün yeni yıl kararlarını uygulamaya başlayabileceksin. Peki senin bu yıl için planların var mı? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

NİSAN!

NİSAN!

Senin için 2022'nin en uğurlu ayı Nisan olacak. Baharın enerjisini hiç olmadığı kadar derin hissedeceksin. Yaşam enerjin hiç ummadığın kadar yüksek olacak. Bu da içsel huzuru beraberinde getirecek. Peki senin bu yıl için planların var mı? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

HAZİRAN!

HAZİRAN!

Senin için 2022'nin en uğurlu ayı Haziran olacak. İş ya da okul yaşamında bu yılki hedeflerine Haziran ayında ulaşacaksın. Bu yüzde üstünden çok büyük bir yük atacaksın ve huzur dolu bir yaz yaşayacaksın. Bunun için bir süre daha dişini sıkman gerekiyor. Peki senin bu yıl için planların var mı? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

AĞUSTOS!

AĞUSTOS!

Senin için 2022'nin en uğurlu ayı Ağustos olacak. Yaşadığın sıkıntılar bir süre daha devam etse de yazın gelmesiyle enerjin de yerine gelecek. Yüksek enerjinle şansı da hayatına çekeceksin. Peki senin bu yıl için planların var mı? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

EYLÜL!

EYLÜL!

Sana 2022'de en uğurlu gelecek olan ay 2022 olacak. Son iki senedir yaşadığımız sıkıntılar senin için bir süre daha devam edecek gibi görünüyor ama yıl sonuna gelmeden rahatlığa kavuşacaksın. Bir süre daha sabır. 🙏

ARALIK!

ARALIK!

Senin için 2022'nin en uğurlu ayı Aralık olacak. 'E artık o 2023 oluyor.' diyebilirsin ama merak etme Aralık ayı gelmeden güzel şeyler olmaya çoktan başlamış olacak. Peki senin bu yıl için planların var mı? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
104
35
12
12
11
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Neyzen

ya bi s

nisanda bir kızım olacak,🥰😍

Mint Afton

çok mutlu oldum🥰