Görüş Bildir
Haberler
Hangisi Gerçek, Hangisi Yalan? Tüm Dünyada Geniş Kitlelerin İnandığı Komplo Teorileri

Hangisi Gerçek, Hangisi Yalan? Tüm Dünyada Geniş Kitlelerin İnandığı Komplo Teorileri

Kafalar yandı yine...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hitler ölmedi.

1. Hitler ölmedi.

Hitler'e dair pek çok teori olsa da en bilineni 2. Dünya Savaşı sonrası yenilince aslında intihar etmediği ve kaçırıldığıdır. Hatta FBI'da 1945 yılında hazırlanan bir raporda, Hitler'in evinin altında bir tünel bulunduğu ve Hitler'in buradan firar ettiği yazılıydı. Bir süre Arjantin'de kaldığı düşünülen Hitler'in daha sonra Amerika ya da Antarktika'da yaşamına devam ettiği düşünülüyor.

2. Prenses Diana öldürüldü.

2. Prenses Diana öldürüldü.

Prens Charles ile evlenip, kraliyet ailesine giren Prenses Diana, belki de hayatının en büyük hatasını yaptı! Medyanın büyük ilgisini çeken ve her yerde yakın takibe alınan Diana, yine magazin muhabirlerinin kendisini takip etmesi sonucu bir trafik kazasında ölüyor. Durum böyle olsa da komplo teorilerine göre Lady Diana'ya bir suikast düzenlendiği düşünülüyor. Diana ve şoförünün oracıkta ölürken, korumasının kurtulması ve ardından kayıplara karışması, bu düşünceyi kuvvetlendiriyor.

3. Ay'a hiç gidilmedi.

3. Ay'a hiç gidilmedi.

Sovyet Rusya ile ABD'nin uzay yarışını hemen herkes bilmektedir. Bu iki güçlü ülke, uzay konusunda kıyasıya bir rekabet içerisindedir. ABD'nin aya ayak basması ile yarışı kazandığı aşikardı, fakat çoğu insan buna asla inanmamaktadır. İddialara göre ABD, bu yarışta galibiyet alabilmek için 51. Bölge'de gizli bir çekim düzenlemiştir. Görüntülerde gölgelerin farklı yerlere düşmesi, hiç yıldız görünmemesi gibi gerekçelerle görüntülerin kurgu olduğuna inanılıyor. ABD hükümeti ise bu iddiaları kesinlikle reddediyor.

4. Dünyayı yöneten Reptilian ırkı.

4. Dünyayı yöneten Reptilian ırkı.

Ünlü komplo teorisyeni David Icke'ın 1999 yılında ortaya attığı bu teoriye göre dünyayı sürüngene benzeyen bir ırk olan reptilianlar yönetiyor. Icke, ABD başkanları, İngiltere kraliçesi ve dünyanın en zengin ailelerinin de birer reptilian olduğunu savunuyor.

5. Yapay tsunami ve depremler.

Dünya üzerinde meydana gelen yıkıcı deprem ve tsunamilerin, ABD'nin yapay doğal afetler projesi olarak adlandırdığı H.A.A.R.P tarafından gerçekleştirildiğine inanılmaktadır. Söz konusu proje dahilinde Marmara depremi, Endonezya depremi, Japonya depremi gibi depremler yer almaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hz. İsa evliydi.

6. Hz. İsa evliydi.

Dan Brown'un ünlü Da Vinci'nin Şifresi kitabına bakıldığı zaman Hz İsa'nın Magdalalı Meryem isminde bir kadın ile evli olduğu yazmaktadır. Bunu ise Leonardo Da Vinci'nin Son Akşam Yemeği adlı freskinde Hz. İsa'nın yanında oturan kişinin havarilerinden Paul değil de eşi Meryem olduğunu öne sürerek söylemiştir. Bu teori, Hristiyan dünyasını derinden sarstı.

7. 51. Bölge'nin varlığı.

7. 51. Bölge'nin varlığı.

1947 yılında Roswell kasabasına UFO düşmesi sonucu ölen uzaylıların Nevada Çölü üzerinde yer alan meşhur 51. Bölge'ye taşındığı her zaman en popüler iddialar arasında yer almaktadır. Öyle ki pek çok ABD başkanı 51. Bölge'nin varlığını reddetse de Barack Obama, 2013 yılında 51. Bölge'nin varlığını resmi olarak açıkladı. Bu da teorilerin doğru olduğuna işaret etti.

8. Nüfus azaltma projeleri.

8. Nüfus azaltma projeleri.

Dünya üzerinde yer alan pek çok virüsün bilim insanları tarafından oluşturulduğu ve yayıldığı söylenmektedir. Özellikle dünya nüfusunu azaltma amacı ile yapıldığı öne sürülen bu çalışmaların ilk olarak AIDS virüsü ile yayıldığı düşünülmektedir. Günümüzde ise Afrikalı çocuklara kısırlık aşıları yapıldığı öne sürülmektedir.

9. Olası zombi istilası.

9. Olası zombi istilası.

Günümüzde pek çok kişi ilerleyen yıllarda büyük bir zombi istilası olacağını öne sürmektedir. Bu teori o kadar güçlü ki çoğu insan zombi istilası sırasında sığınacak yer inşa ettirmektedir. Bu zombi saldırısının ise yine insan eli ile yapılacağı düşünülmektedir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
13
11
5
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?