Görüş Bildir
Haberler
Oldukça Garip Bir Şekilde Ortaya Atılmış Bu Komplo Teorileri Sizin de Aklınızı Karıştıracak!

Oldukça Garip Bir Şekilde Ortaya Atılmış Bu Komplo Teorileri Sizin de Aklınızı Karıştıracak!

Penny
30.03.2019 - 13:26

Dünyanın düz olması, illüminati, bazı ünlülerin aslında ölmediği gibi teorileri hepimiz duymuşuzdur. Her dönem dünyanın farklı yerlerinde insanlar birbirinden ilginç komplo teorileri ortaya atıyor. Birçoğu da ister istemez kafa karıştırıyor...

Kaynak: https://www.boredpanda.com/crazy-unbe...
İçeriğin Devamı Aşağıda

İnsanları eşcinsel yapmak için suya karıştırılan kimyasallar

İnsanları eşcinsel yapmak için suya karıştırılan kimyasallar

Komplo teorisyeni ve radyo sunucusu Alex Jones, inanılmaz teorileri ve kamuoyu açıklamalarıyla ünlüdür. Bir dönem, hükumetin sulara insanları eş cinsellere dönüştüren bir kimyasal madde koyduğunu iddia etti. Daha sonra “eş cinsel bombası” olarak da bilinen bu kimyasalın kurbağaları eş cinsel hale getirdiğini söyleyerek teorisini değiştirdi.

Avril Lavigne yerine geçen Melissa adlı klon

Avril Lavigne yerine geçen Melissa adlı klon

Bu, hakkında en çok kanıt gösterilen teorilerden biri. İddiaya göre Avril Lavigne 2003 yılında öldü ve onun yerini Mellisa adlı, ona çok benzeyen biri aldı. Hatta bunu Avril’ın plak şirketi ailesinden izin alarak yaptı. Buna kanıt olarak Avril’ın bir anda değişen tarzı, yüz hatları, iyileşen yara izleri ve farklılaşan sesi gösteriliyor.

Paul McCarty’nin yerine başkasının geçtiği iddiası

Paul McCarty’nin yerine başkasının geçtiği iddiası

“Paul Is Dead” teorisi olarak da bilinen teoriye göre Beatles’in bas gitaristi ve vokalisti 1969’da vefat etti ve onun yerine ona benzeyen biri geçti. Her şey, McCartney'nin bir trafik kazasında vefat ettiğine dair bir söylentiyle başladı ve daha sonra grubun, Paul'un öldüğü gerçeğini saklamaya çalıştığı iddiasıyla dedikodular büyüdü. Küçük bir teori gibi görünüyordu ama çeşitli gazetelerde birçok makalenin teması haline geldi. 1993 yılında grup, ‘Paul is Live (Paul Yaşıyor)’ isimli bir albüm çıkararak bu teoriyle dalga geçti.

Hükumetin yağdırdığı zehirli kar

Hükumetin yağdırdığı zehirli kar

Bu komplo teorisi ilk olarak Georgia’da ortaya atıldı, Atlanta'da beş cm kar yağdıktan sonra, insanlar karın ısıya karşı farklı bir tepki verdiğini gördü. Bu konuda çekilen videolarda insanlar karı çakmakla eritmeye çalışıyor ancak kar bildiğimiz biçimde erimiyordu. Pek çok insan, hükumetin kimyasalları yaymak için kar kullandığına inanmaya başladı. Kısa sürede bu görünüme çakmağın içindeki bütan adı verilen bir gazın sebep olduğu açıklandı.

Hillary Clinton'ın 11 Eylül’ü çağrıştıran seçim logosu

Hillary Clinton'ın 11 Eylül’ü çağrıştıran seçim logosu

Bazıları Hillary Clinton'ın 11 Eylül saldırısıyla  ilgisi olduğuna inanıyor. Çünkü onun kampanya logosu insanlara 11 Eylül'ü hatırlatıyor. Önce bir gazetede başlayan bu iddia giderek yayıldı. Buna inanan insanların sayısı giderek artıyordu. Clinton söylentiler üzerine, logonun yalnızca isminin baş harfini sembolize ettiğini belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanlı Nisan

Kanlı Nisan

Bazı insanlar, tuhaf bir şekilde, nisan ayı boyunca çok fazla trajedi yaşandığını fark ettiler. Bu insanlara göre, nisan aslında hükumetin kan kurban etme dönemi ve bu ay boyunca, hükumetler şeytan tanrısı Baal’a kurban verir. Birçok kötü olayın nisan ayının ortalarında aynı saatlerde meydana gelmesi CNN'in bile dikkatini çekti ve CNN bu tesadüfü sorgulayan bir makale yayınladı. Nisan ayının ortası aslında pek çok uygarlıkta da kurban dönemi oldu ve Baal kültüne göre uygarlıklar, güneş ve bereket tanrılarına ibadet etmek için insanları ve ateşi kurban ediyordu. Komplo teorisyenleri bu korkunç geleneğin hükumetler tarafından silahlarla, patlama ve ölümlerle devam ettirildiğini düşünüyor.

Stonehenge uzaylılar tarafından inşa edildi.

Stonehenge uzaylılar tarafından inşa edildi.

Bilim adamları herhangi bir mühendislik bilgisine sahip olmayan birinin 50 ton ağırlığındaki taşları nasıl hareket ettirebildiğine dair bir açıklama bulamazken, bazı insanlar cevabın oldukça basit olduğunu yalnızca  kabul etmeyi reddettiğimizi düşünüyor. Dünya dışı varlıklarla ilgili ilginç araştırmaları olan Erich von Däniken’a göre Stone Stonehenge, Mısır Piramitleri ve Paskalya Adası'nın Moai heykelleri gibi pek çok büyük antik yapı, uzaylılardan insanlığa aktarılan bilgi birikimi kullanılarak inşa edildi.

Prens Charles bir vampir mi?

Prens Charles bir vampir mi?

İnsanlar bu teoriye inanıyor gibi görünüyor, çünkü kayıtlara göre Prens Charles, Bram Stoker'in Drakula'sının ilham kaynağı olan Voyvoda III. Vlad'ın soyundan gelmiş olabilir. Romanya Turizm Ofisi bu konuda bir broşür de bastırmış. Prens’in kendisi de ‘Transilvanya benim kanımda’ diyerek bu konuda şakalar yapmış. Daha sonra 2017'de, bölgeyle olan bağlantıları ve Transilvanya'yı bir turizm merkezi olarak tanıtması nedeniyle kendisine “Transilvanya Prensi” unvanı verildi. Meseleyi daha da ciddileştiren, demir eksikliğinden kaynaklanan ve insanın cildini gün ışığına duyarlı kılan kraliyet ailelerinde yaygın olan Porfirya. Ancak, Prens Charles'ın Porfirya olduğuna dair bir kanıt yok.

Aslında ay yok!

Aslında ay yok!

Bu komplo teorisine göre ay yoktur ve o gördüğümüz dünyadaki herkesi kandırmak için yapılmış bir hologramdır. İnternette bunu kanıtlamaya çalışan bazı videolar var, ancak kanıtlar oldukça zayıf. Ayrıca neden birinin yüzyıllar boyunca böylesine büyük bir yalanı sürdürmekle ilgileneceği konusunda geçerli bir açıklama da yok.

Fantom zaman hipotezi

Fantom zaman hipotezi

Bu komplo teorisi ilk olarak 1991'de ortaya atıldı. Teoriye göre 297 yıllık bir tarih aslında hiç var olmadı. Bu komplonun mimarı Heribert Illig, Karolenj İmparatorluğu dönemini ve figürünü içeren, 614'ten 911'e kadar olan tüm olayların sahte olduğuna inanıyor. Illig'e göre, bu 297 yılın gerçekleştiğine inanmamasının temel nedenlerinden biri, o zamana ait arkeolojik kanıtların azlığı. Bu teoriye inanan pek çok insan olmasına rağmen tarihçiler Illig’in fikirlerini reddediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Barack Obama hava olaylarını kontrol edebiliyor!

Barack Obama hava olaylarını kontrol edebiliyor!

Sandy Kasırgası’ndan sonra, bazı gazeteler bu olayın Barack Obama tarafından tasarlandığı mesajını yayımlamaya başladı. Başkanın, kasırgayı oluşturmak için Yüksek Frekanslı Aktif 'Aurora'sal Araştırma Programı'nı kullandığına inanılıyordu. İddiaya göre bunu seçimleri kazanmak için yapmıştı. Komplo teorisyenleri ayrıca hükumetin elektromanyetik dalgalar kullanarak havayı değiştirmek için Alaska merkezli programı kullandığını da iddia ediyor.

Elvis Presley hala yaşıyor!

Elvis Presley hala yaşıyor!

Evet bunun gerçek olmasını pek çok kişi isterdi. Muhtemelen bu iddialar da onun öldüğünü kabul etmek istemeyen hayranları tarafından ortaya atıldı. Teori, bir hayranının Elvis'ten canlı ve iyi olduğunu söylediği bir telefon aldığını iddia etmesiyle popüler hale geldi. İnsanların şarkıcının vefat etmediğine inanmalarına yol açan diğer ipuçları ise, eksik tıbbi muayene raporu, imzasız vasiyetname ve tabutun içinde terlediği görülen ve muhtemelen bal mumundan yapılmış bir vücut.

Obama, Malcolm X'in Oğlu

Obama, Malcolm X'in Oğlu

Amerika’nın insan hakları aktivisti Malcolm X’in, eski ABD Başkanı Barack Obama’nın babası olabileceği kimin aklına gelirdi? Birçoğunuz muhtemelen bunun anlamsız olduğunu ve hiç kimsenin bu saçma teoriye inanmayacağını söyler. Kendisini meta-fizikçi, matematikçi ve eğitimci olarak tanıtan Dr. Phil Valentine'e göre, Obama ve Malcolm X’in benzerlikleri çok çarpıcı. Valentine'ın Barack Obama hakkındaki gerçeği açıkladığı 1 saatten uzun süren birden fazla videosu var.

Nijerya’nın Başkanı bir klon!

Nijerya’nın Başkanı bir klon!

Nijerya’nın Cumhurbaşkanı Muhammadu Buhari’nin yerine başkasının geçtiği iddiası aylardır internette dolaşıyor. Onun yerine Sudan’dan Jubril adında birinin geçtiğini düşünüyorlar. Bunun kanıtı olmamasına rağmen, bu teorileri ortaya atan birçok video binlerce kez izlendi. Bu komplo, muhtemelen Buhari'nin şubat ayında tekrar kazandığı cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili. Teori saçma gibi görünse de, başkan insanlara bununla ilgili bir açıklama yapma gereği duydu: “Gerçekten benim, sizi temin ederim. Yakında 76. doğum günümü kutlayacağım ve daha güçlü olacağım.” dedi.

Don Mclean'ın American Pie şarkısı

Don Mclean'ın American Pie şarkısı

Bazı insanlar “Güle güle, Miss American Pie” gibi sözleri olan ünlü şarkının aslında Amerika Birleşik Devletleri’ni Satanist Komünist Parti’nin ele geçirmesini anlattığına inanıyor. Şarkı sözlerini okursanız bu ifadenin gerçekten mantıklı olduğunu düşünebilirsiniz. Aslında bu şarkı için ortaya atılmış birçok teori var. Amerika'nın yıkılışı, Kennedy suikasti gibi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
29
22
13
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
peynirekmek

prens charles vampir değil göt.

kullan1c1ad1

şakalar gülmeceler felan diye başlık atsa daha iyiydi. anaaaa acaba diyecegim bi içerik yok.

mutsuzprenses

Bu "o aslında ölmedi, bir yerlerde sakin bir hayat sürüyor, yaşıyor" tarzı teoriler bana hep saçma gelmiştir. Ama nedense biri çıkıp "Evet aslında ölmedim ha... Devamını Gör