Görüş Bildir
Haberler
Hangi The Empress Dizisi Karakterisin?

Hangi The Empress Dizisi Karakterisin?

Eda Hakim
22.04.2023 - 14:22

Avusturya İmparatoriçesi Elisabeth'in hayatını konu alan 2022 yapımı Alman tarihi drama The Empress dizisinde hangi karakter olduğunu hazırladığımız bu testi çözerek öğrenebilirsin. 

Hadi testi çöz ve eğlenmene bak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Kendi çıkarların için sevdiklerinle aranı bozar mısın?

4. Kral/ Kraliçe olsaydın nasıl biri olurdun?

5. Peki, senin Hogwarts Binan aşağıdakilerde hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki renklerden birini seçer misin?

7. Çok değer verdiğin ve sevdiğin birine, en önemli sırrını anlatır mısın?

8. Liderlik ruhuna sahip olduğunu düşünüyor musun?

9. Aşağıdaki Muhteşem Yüzyıl dizisi karakterlerinden birini seçer misin?

10. En büyük korkun aşağıdakilerden hangisi olabilir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elisabeth von Wittelsbach!

Belirlenmiş kurallara karşı çıkan ve sürekli baş kaldıran bir yapıya sahipsin. Çevrendekilerden seni ayıran en önemli özelliğin asla sıradan biri olmaman. Herkesin sevdiği şeyleri sevmiyorsun, sana klasik geliyor. Sürekli mücadele ediyorsun ve zorluklarla nasıl başa çıkman gerektiğin hakkında hep ikilimde kalıyorsun. Geçmişte yaptığın hataları düşününce içinden keşke böyle yapmasaydım diyorsun ama günün sonunda bu hataların seni nasıl olgunlaştırdığını anlayabiliyorsun. Kendi isteklerine ve tarzına göre bir yaşam biçimi benimsemişsin. Sınır tanımıyorsun ve sınırlarını her daim zorluyorsun. Bu özelliğin etrafındaki insanların pek hoşuna gitmiyor ama bunu hiç umursamıyorsun. Değer verdiğin insanların fikirlerini gerçekten önemsesen de her zaman kendi bildiğini okumayı tercih ediyorsun.

Franz Joseph!

Sevdiklerinin iyiliğini kendi iyiliğinden daha çok düşünüyorsun. Buna rağmen değer verdiğin insanlar tarafından birden çok kez ihanete uğramışsın. İnsanlara kolay kolay güvenmemeye çalışıyorsun ama bu kararında pek başarılı olamıyorsun. Liderlik ruhun ve bulunduğun ortamdaki otoriter kişiliğin seni sen yapan en temel özelliklerinden. İplerin senin elinde olmasını seviyorsun çünkü öbür türlü için asla rahat etmiyor. Bir işi hep kendi istediğin şekilde çözümlemen gerektiğine inanıyorsun. Çok dürüstsün ve sana karşı yalan söyleyen insanlarla da arana kolaylıkla mesafe koyabiliyorsun. Çoğu zaman mantığınla hareket ediyorsun ama savunmasız hissettiğin ve duygusal olarak boşlukta olduğun zamanlar hislerine yenik düşüp, buna bağlı kararlar verebiliyorsun.

Maximilian!

Başarı, güç ve statü senin için çok önemli. Hedeflerini gerçekleştirmek için kısa ve kestirme yolları seçiyorsun.  Hayatın hakkında aldığın kararlar ve yaptığın seçimler bazı vakitler senin için iyi sonuçlanmıyor olabilir. Büyük hedeflerin ve büyük isteklerin için çok çabalaman gerektiğinin farkındasın. Çok aceleci ve fevri hareketlerde bulunan bir kişiliğe sahip olduğun için de sürekli yanlış adımlarda bulunuyorsun. Sana karşı iyi yaklaşan insanlara sen de aynı şekilde yaklaşıyorsun. Yapılan kötülüğü asla unutmuyorsun ve çok kindar birisin. Yıllar geçse bile sana ve sevdiklerine karşı yapılmış herhangi bir kötülüğü veya yanlışı ilk gün yaşanmış gibi hatırlayabiliyorsun.

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
6
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Elisabeth von Wittelsbach!

Hanjimin

İlk Empress diye okuyunca diyorum niye postta başkaları var, empress ki sandım bsjjsj