Görüş Bildir
Haberler
Hangi Milletin İnsanı Seni Çekici Buluyor?

etiket Hangi Milletin İnsanı Seni Çekici Buluyor?

Lousia
15.06.2018 - 01:14 Son Güncelleme: 20.06.2018 - 12:52

Bu testimize verdiğin yanıtlara göre hangi milletin insanına çekici geldiğini söylüyoruz. Belki de büyük bir aşk yaşarsınız kim bilir? Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenmekle başlayalım.

2. Yorucu bir günün ardından eve döndüğünde içeceğin şey ne olur?

3. En çok hoşuna giden manzara hangisi oldu?

4. Çevrendeki insanlar seni hangi kelimeyle tanımlar?

5. İlişkilerinde kıskanç olan taraf kim olur genelde?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yapmaktan en çok keyif aldığın aktivite hangisi peki?

7. Sana göre insanlığın en büyük sorunu ne olabilir?

8. Son olarak, ilişkilerinde sorunları çözme şeklin nasıldır?

Rus İnsanı!

Rus İnsanı!

Verdiğin yanıtlara göre seni Rus insanı çekici buluyor! Valla testin her sorusunda ne kadar özgüveni yüksek ve cool biri olduğunu bizlere gösterdin. Bu yönünle bir Rus'a çekici gelmen kaçınılmaz. Çünkü Ruslar da, karizmatik, özgüvenli ve sakin insanlardır. Tıpkı senin gibi... O yüzden testin sonucunun böyle olmasına inan hiç şaşırmadık. Belki, büyük bir aşk yaşayacağın kişi bir Rus olur, kim bilir? Sen her türlü bu soğukkanlı yanın ile her derdin altından kalkacaksın, onu biliyoruz. İlişkin ne kadar zor olursa olsun! :)

Norveç İnsanı!

Norveç İnsanı!

Verdiğin yanıtlara göre seni Norveç insanı çekici buluyor! Senin en ayırt edici özelliğin hiçbir zaman ödün vermediğin kaliten. Ne yaparsan yap, hangi işe girersen gir o işte illaki bir kalite kokar. Çünkü ince ayrıntıların insanısın, etrafında kılı kırk yarmak deyimi seninle özdeşleştirilmiştir. Araştırmacısın, çok okuyor, az konuşuyor, ve çokça dinliyorsun. İnsanlarla arana mesafe koyduğunu söylemekse elzem, sen öyle hemen samimi olamıyorsun neylersin işte. İnsanları anlama konusundaki çaban gerçekten takdiri hak ediyor. Seninle olan birinin ilişkisinde bir sorunu olmayacağını garanti edebiliriz!

Yeni Zelanda İnsanı!

Yeni Zelanda İnsanı!

Verdiğin yanıtlara göre seni Yeni Zelanda insanı çekici buluyor. Dünyaya bakış açına hayran kaldık açıkçası. Şu dünya üstünde senin kadar saf/temiz, iyi niyetlisi var mı, merak konusu doğrusu. Altın gibi bir kalbin var ve seni tanıyan der ki 'ülen bu adam/kadın hiç mi kötülükle karşılaşmadı?' Öyle bir meleklikten bahsediyoruz. Yani bir kanatların eksik. İnsanların görüşlerine saygılısın, sadece insanlara değil, doğaya ve hayvanlara da. Seninle ilişki yaşayan insan kendini dünyanın en şanslısı hissedecek, sen kendin olmaktan vazgeçme yeter. Kalbin hiç kırılmasın!

İtalya İnsanı!

İtalya İnsanı!

Verdiğin yanıta göre seni İtalya insanı çekici buluyor! Hayatı yaşamayı çok iyi bilen birisin sen her şeyden önce. Karizmatiksin, insanları nasıl mutlu edeceğini biliyorsun. Bu dünya üzerine gelmiş en rahat insansın, çok net! Gamsızlıkta bir dünya markasısın yani, daha ne denilebilir ki. Yanında nükleer patlama olsa 'burası sıcak mı oldu ne?' dersin, o derece. Valla aslında en iyisini sen yapıyorsun, çünkü bu hayat cidden kafayı bir şeylere takacak kadar uzun değil; hem kafayı bir şeylere takanların kafayı taktıkları şey önemli bir şey olsa bari. Ancak içinde kafayı bir şeye taktı mı, o işi mutlaka başaracak bir ruh hastası da yatıyor diyelim de, herkes ayık olsun!

Barbados İnsanı!

Barbados İnsanı!

Verdiğin yanıtlara göre seni Barbados insanı çekici buluyor! Bu ne şimdi, dediğinin farkındayım ama o kadar kendine has bir tarzın var ki, sana sunacağımız sonuç da farklı olmalıydı. :) Ne yaparsan yap, hangi işe girersen gir, diğerleriyle aranda hep bir fark kalır. İlişkilerinde de hep böyledir. Seni hayatına alan, ilişkiniz bitse bile seni kolayca unutamaz. Ayrıca hiçbir şeyden nefret etmezsin, rutinden-sıradanlıktan nefret ettiğin kadar. Zaten arasına karbon kağıdı geçirilmiş tavırları, tarzları, insanları gördüğün zaman kusasın geliyor. İşte tüm bu sebeplerle senin kişiliğine en uygun memleket de Barbados oldu bize göre. Bizim için de gidip görmeye ne dersin?

Brezilya İnsanı!

Brezilya İnsanı!

Verdiğin yanıtlara göre seni Brezilya insanı çekici buluyor! Öncelikle şunu belirtelim, sen altın gibi parlıyorsun. Birisi bir ortama girdiğinde ilk seni fark eder. ''Neden acaba?'' dediğini duyar gibiyim. Tavırların, kızgınlığın, neşen hep dikkat çekiyor da o yüzden. Böyle olması için ise asla zorlamıyorsun, tamamen kendiliğinden bu hareketlerin. Zaten zorlasan çok itici olursun, ki iticilik sana fersahlarca uzak. Neşelisin ayrıca, öyle ki cenaze evini anında Roman düğününe çevirirsin beş dakikada. Sana gülmek yakışıyor, o ne şüphe! Ama üzüldüğünde de yoğun bir şekilde üzülen birisin. Duyguların insanısın kısacası, tıpkı bir Brezilyalı gibi. :)

Hindistan İnsanı!

Hindistan İnsanı!

Verdiğin yanıtlara göre seni Hindistan insanı çekici buluyor! Derinlikli bir insanla karşı karşıyayız galiba. Evet, senin bir dışarıdan bir görünen yüzün var ki, aslında gayet sıradan ve alışılagelmiş. Fakat derinlerinde acayip acayip şeyler var. Bu yönünle pek bu dünyanın insanı olmadığını söylesek yeridir. Zaten seni tanıyanlar, 'daha önce senin gibi biriyle tanışmadım' diye sürekli belirtiyor. Ayrıca sen görünenle değil, görünenin arkasındakiyle ilgilenen birisin. Bir yandan da duygularını yoğun yaşarsın, sevdiğinde tam seversin. Seninle aşk yaşamak güzel olur diye düşünüyoruz. :)

Fransa İnsanı!

Fransa İnsanı!

Verdiğin yanıtlara göre seni Fransız insanı çekici buluyor! Sen eğitime ve bilgiye çok önem veren birisin. İnsanların kendilerini geliştirmeleri, senin için oldukça önemli bir şey. Bir ortamda konuşamadığın birini hayatına almayı pek de istemiyorsun. İnsanlar seni bu yüzden kibirli bulabilir ama sen prensipli birisin. Prensipli ve özgüvenli... Seninle oturup sohbet etmek, bir şeyler içmek, karşı tarafı gerçekten çok mutlu ediyor. Bunu söylemek istedik. Sen hayatı nasıl yaşayacağını biliyorsun, aşkı da öyle. Tıpkı Fransız insanı gibi. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
699
357
220
139
63
51
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?