Görüş Bildir
Haberler
Hangi Hogwarts Binasına Yerleşmelisin?

Hangi Hogwarts Binasına Yerleşmelisin?

Nisanur Gölen
07.10.2023 - 11:03

Selamlar 😊 Hogwarts'ta olsaydın ve seçmen şapkayı taksaydın seni hangi binaya yerleştirirdi hiç düşündün mü? Biz düşündük.

Öyleyse seni hemen teste alalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Şimdi de yaşını seçer misin?

3. Hangi Hogwarts dersi seni heyecanlandırır?

4. En çok hangi süper güce sahip olmak isterdin?

5. Evcil hayvanını seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hogwarts'ta okusan kimle daha çok zaman geçirmek isterdin?

7. En sevdiğin öğretmen hangisi olurdu?

8. Peki Hogwarts'ta okusan en çok kimden nefret ederdin sence?

9. En büyük korkun nedir?

10. Son olarak bir büyü seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen Griffindora yerleşmelisin!

Eğer Hogwarts'ta bir ev seçmek zorunda kalsaydın, senin için en ideal seçenek kesinlikle Gryffindor olurdu. Dostluklarını ve arkadaşlarını önemseyen biri olarak, senin karakterin tam da Gryffindor'un değerlerine uyuyor.

Gryffindor, Hogwarts'ın dört evinden biri ve büyü dünyasının en cesur, en sadık ve en kahraman kişiliklerini barındırıyor. Sende tıpkı bu evdekiler gibi cesur, atak ve öne çıkan bir kişiliksin. Adeta bir kahramansın. 

Senin gibi cesur ve sadık biri için Gryffindor, mükemmel bir ev olurdu şüphesiz. Kimseyi yarı yolda bırakmayan, her zaman dostlarına ve değerlerine sadık kalan biri olarak, Gryffindor evinin kapıları sana her zaman açık olurdu.

Sen Slytherine yerleşmelisin!

Bir büyücü dünyasının en prestijli okullarından biri olan Hogwarts'ta, hangi binaya yerleşeceğini merak ediyor olmalısın. Görünüşe göre senin için en uygun yer, Salazar Slytherin'in kurduğu ve adını taşıyan Slytherin olacak. 

Slytherin, kara büyücüler yetiştirdiği ile ünlüdür. Ancak bu durum, buradan çıkan birçok değerli ve iyi büyücünün varlığını gölgelememeli. Slytherin, hırs, kurnazlık, liderlik, beceriklilik, kural tanımamazlık ve safkan büyücülük konularında öne çıkan öğrencilere ev sahipliği yapar. Bir büyücü olsan kesinlikle saf kan bir büyücü olurdun.

Senin de hırslı ve kural tanımaz bir kişiliğin olduğunu görüyoruz. Bu özelliklerin, Slytherin binasının öğrencilerinde sıkça rastlanan özellikler. Ayrıca, aklına koyduğun bir şeyi başarmak için elinden gelen her şeyi yapacak kadar kararlısın. Bu da senin Slytherin binasına uygun bir aday olduğunu gösteriyor. Dahası, becerikli bir kişi olman, bu binanın öğrencilerinin genellikle sahip olduğu bir başka özellik. Bu nedenle, Slytherin binası senin için en uygun yer gibi görünüyor.

Sen Hufflepufa yerleşmelisin!

Sen Hufflepuf binasına yerleşmelisin. Hogwarts Büyücülük ve Cadılık Okulu'nun dört büyülü bölümünden biri olan Hufflepuff, adını kurucusu Helga Hufflepuff'dan alıyor. Bu bina, öğrencilerine sadece büyü ve sihir öğretmekle kalmıyor, aynı zamanda çalışkanlık, eşitlik ve adalet gibi değerleri de kazandırıyor.

Hufflepuff'ın öğrencileri genellikle iyimser ve kendi halinde kişilerdir. Onlar, okulun diğer öğrencileri arasında sakin ve dost canlısı tavırlarıyla tanınırlar. Senin de bu karakter özelliklerine sahip olduğunu düşünüyoruz. Yufka yürekli ve iyimser bir insan olarak, Hufflepuff'ın sıcak ve hoşgörülü atmosferi, senin gibi biri için mükemmel bir uyum sağlayacaktır.

Ayrıca, senin için adaletin önemi de unutulmamalı. Hufflepuff, adaleti ve eşitliği ön planda tutan bir bina olduğu için, senin gibi adaleti her şeyden önemseyen biri için ideal bir seçim olabilir. Yardımseverliğin ve adaletin, Hufflepuff'ın öğrencileri arasında yaygın olan değerler olduğunu unutma. Bu yüzden, senin gibi yardımsever bir kişi için Hufflepuff, Hogwarts'ın en hoşgörülü ve dost canlısı bölümü olarak kesinlikle en uygun yer olacaktır.

Sen Ravenclawe yerleşmelisin!

Bir büyücü dünyası hayranı olarak, sana en çok yakışan binanın Ravenclaw olduğunu düşünüyoruz.  Ravenclaw'ın temel değerleri arasında akıl, bilgi ve erdem bulunuyor. Bu değerlerin, senin karakterinle de örtüştüğünü düşünüyoruz. Sende akla, bilgiye ve erdeme önem veriyorsun.

Seçmen şapka, Ravenclaw hakkında şunları söylüyor: ''Ravenclaw kısmetin belki, Oradakilerin hiç çıkmaz sesi, Mantıktır onlarca önemli olan, Öyle kurtulurlar tüm sorunlardan.'' Bu sözler, senin de hayatını şekillendiren değerlerle örtüşüyor gibi görünüyor.

Senin, hayatındaki her durumu analiz etme, olayları mantık süzgecinden geçirme ve her zaman en bilgece kararı verme eğilimin var. Bu özelliklerinle, Ravenclaw'ın en değerli öğrencilerinden biri olacağına inanıyoruz. İster büyü dünyasında, ister gerçek hayatta, senin zekan ve bilgelik arayışın her zaman seni öne çıkaracak.

Ayrıca diğer test içeriklerimiz için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
101
17
11
8
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın