Görüş Bildir
Haberler
Hangi Euphoria Karakterisin?

Hangi Euphoria Karakterisin?

dila balyurt
27.01.2022 - 18:30

Önce şu testi çözüyorsun sonra seni Euphoria lisesine yolluyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Aaaa burcunu sormazsak olmaz. Söyle bakalım burcun hangi grupta?

3. Çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

4. Seni diğerlerinden ayırdığını düşündüğün özelliğin nedir?

5. İlişkilerimde genellikle:

6. Bir partiye gidiyorsun. Hoşlandığın kişi de orada olacak. Giyeceğin kombin/görmek isteyeceğin bir kombin söyle bize.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Kendinde / Manitanda olsa bayılırdım dediğin bir makyaj seç bakalım.

8. Sadece tek bir rengi görebilseydin, hangi renk olmasını isterdin?

9. Son olarak bizi evine davet etsen göreceğimiz oda hangisi olurdu?

Sen Jules'sun!

Kıpır kıpır enerjin, içindeki iyilik perisi bize senin Jules olduğunu anlatıyor. Feminen, kendine güvenen, tatlı birisin anladığımız kadarıyla. Bazen yaşadığın çevreden çok sıkılsan da çevrende seni çok sevenler olduğunu unutmamalısın. O zaman platform topuklularını giy çünkü Euphoria da eksik var!

Sen Rue'sun!

Özel bir ruh olduğun kapıdan girdiğinde belli.Farklı bir havan var aynı Rue gibi! Konuşmadan bile insanların dikkatini çekmeyi beceriyorsun.Sevdiklerini kaybetme düşüncesi seni çok yoruyor.Fakat sevdiğin şeyleri çok çok sevip onsuz halde yaşayamayacak şekle gelmemelisin.Bizden söylemesi.

Sen Maddy'sin!

Duruşun, çevrendekilere korku salıyor, biraz göz korkutucusun. Bir şeyi istediğinde onu almadan bırakmıyorsun. Ama tüm bunları yaparken de söz alıcı görünüyorsun. Baskın feminenliğin, çekiciliğin ve akılalmaz kombinlerin ile yoksa sen de mi aklımızı alacaksın? Maddy'nin kayıp ikizi olarak pazartesi Euphoria'ya başlayabilirsin!

Sen Nate'sin!

Baskın kişiliğin, öne çıkan karizmanla çevrendekilerin sana pervane olmaması imkânsız! Dünya yansa umurunda olmaz hatta dünyaları yakan tavırların var. Bu tavırların çoğu zaman çevrendekileri korkutabiliyor, sevdiklerine gerekli özeni göstermeyi unutmamalısın.

Sen Kat'sin!

İçimde ne cevherler, ah bir bilseler der gibisin. Dışarıya çok belli etmiyorsun ama içinde fırtınalar kopuyor. Gizliden de olsa yönetmeyi seven, bunu tarzıyla da ortaya çıkaran birisin. Kendini keşfetmediysen de çok yakında olacağını hissedebiliyoruz! İçindeki fırtınaları görüyoruz ve hadi bastır kızım diyoruz!

Sen Lexi'sin!

Kendine has mizah anlayışın ile gönüllerde taht kuruyorsun.Sevimli bir kitap kurdu olmanda artısı.İçinden de dışından da öyle iyi kalpli birisin ki bunu anlamamak imkansız. Olay hissettiklerine gelince kaçmayı bırakmalısın.En azından bazı şeylerin sonunu görmelisin.Tanıştığımıza memnun olduk Lexi!

Sen Cassie'sin!

Dış görünüş olarak epey çekici olan birisin. Birinin sana bakıp, cazibene kapılmaması imkân dahilinde değil. Tek başına olmaktan bu kadar korkmamalısın. Korku sana hatalar yaptırabilir. Duygularınla harekete geçmek ise o kadar sen ki. Aşka inanmayıp, hem aşkı araman bize ne kadar Cassie olduğunu gösteriyor!

Sen Mckay'sin!

Hayat senin için kazanmak yada kaybetmekten ibaret.Ya başarılı olurum ya da olmam.Griliklerin insanı değilsin sen.Hayatında da bağlanıp tutunduğun şeyler var.Uğruna savaşmayı son raddeye kadar bırakmıyorsun.Ama bazen tökezlediğinde her şeyin biteceğini düşünüyorsun.Ayağa kalk ve mücadele etmeye devam et Mckay.

Sen Fezco'sun!

Adamım Fezco! Aramıza hoş geldin bir tane daha Fezco'ya ihtiyacımız vardı görünen o ki doldu! Bir şeyi söylediysen net yapıyorsun.Kimse sana ters yapamıyor.Ama tek hassas yanın sevdiklerin ,onların canı senin için çok önemli.Sana sevdiklerinle uzun ömürler diliyoruz!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
106
49
35
17
7
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

MADDY! Duruşun,çevrendekilere korku salıyor,biraz göz korkutucusun.Bir şeyi istediğinde onu almadan bırakmıyorsun.Ama tüm bunları yaparken de söz alıcı görün... Devamını Gör

cansu ersan

MADDY! MADDY! Duruşun,çevrendekilere korku salıyor,biraz göz korkutucusun.Bir şeyi istediğinde onu almadan bırakmıyorsun.Ama tüm bunları yaparken de söz alı... Devamını Gör

Özlem53

Dış görünüş olarak epey çekici olan birisin. Birinin sana bakıp, cazibene kapılmaması imkân dahilinde değil. Tek başına olmaktan bu kadar korkmamalısın. Kork... Devamını Gör