Görüş Bildir
Haberler
Hakaret Davasında Deniz Çakır'a Beraat

Hakaret Davasında Deniz Çakır'a Beraat

Beşiktaş'taki bir kafede başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddiasıyla 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçlamasıyla hakkında dava açılan oyuncu Deniz Çakır, beraat etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada taraf avukatları hazır bulundu. Müşteki avukatları suçun unsurların oluştuğunu belirterek müvekkillerinin giyim , kuşamı nedeniyle davaya konu olan sözlere maruz kaldıklarını iddia ettiler. Müşteki avukatları mahkemeden Deniz Çakır'ın cezalandırılması talebinde bulundu.

"Şikayetler siyasi maksatlı"

"Şikayetler siyasi maksatlı"

Deniz Çakır'ın avukatı savunmasında , 'Tanıklar açık ve net olarak karşı tarafa iddia edildiği gibi sözcükler ve suçlamalarda bulunmadığını ifade etmiştir. Olay mahallindeki kişiler olayın fotoğraf çekimi üzerine başladığını söylemektedirler fakat telefonlar incelendiğinde herhangi bir delil bulunamamıştır. Yeterli delil yoktur. Olayın ardından 5 gün geçtikten sonra aynı sözlere maruz kaldığı iddia edilen Merve ve Sümeyye isimli tanıklar şikayetçi olmamışlardır, demek ki bu sözlerden rahatsız olmamışlardır. Şikayetçi olanların da şikayeti siyasi amaçlıdır. Müvekkilimin beraatine karar verilmesini talep ederim' dedi.

Mahkeme suçun yasal unsurlarının oluşmadığı gerekçesiyle Deniz Çakır'ın beraatine karar verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
16
12
9
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın