Görüş Bildir
Haberler
Haftalık Finansal Astroloji Yorumu: 30 Ocak-3 Şubat Haftası Para Durumunuzu Neler Bekliyor?

Haftalık Finansal Astroloji Yorumu: 30 Ocak-3 Şubat Haftası Para Durumunuzu Neler Bekliyor?

astroekonomist
30.01.2023 - 07:35 Son Güncelleme: 30.01.2023 - 20:59

27 Ocak itibarıyla Venüs Balık burcuna geçti. 20 Şubat'a kadar burada olacak. Bu dönem ne mi olacak? En şanslı olanlar tabi ki Balık'lar olacak. Ancak karma da çalışacak evren tüm iyilileri ödüllendirecek. 'Geldi bahar ayları gevşer gönül yayları' şeklinde bir aşk rüzgarı da esecek, herkes nasibine düşeni alacak. Çoğu burç için kârlı, kazançlı, bol girişimli bir dönem başlıyor. Son günlerde kendini kötü hisseden kim varsa şifalanmaya başlayacak. Koç burcuna geçmeden Venüs bir balık misali bir miktar hayallere de daldırabilir siz yine de gerçekleri göz ardı etmeyin. Önce yükselen olmak üzere burcunuza etkisini de bu hafta sizi para konularında neler bekliyor öğrenmek için buyurun👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç ve Yükselen Koçlar♈

Koç ve Yükselen Koçlar♈

Hep daha iyisini istesen de şu aralar piyasalar karışık sevgili Koç ve yükselen Koç, biraz daha tutumlu olmakta fayda var. Merak etme 2023 senin için bol kazançlı geçecek ancak senin için ne kadar zor olsa da biraz daha sabır. Yatırımları çeşitlendirmek iyidir ancak daldan dala atlamak bazen riskleri artırır, unutma! Ancak o beklediğin ilahi dokunuş da çok yakında.

Boğa ve Yükselen Boğa ♉

Boğa ve Yükselen Boğa ♉

Borsa'dan sinirlerin bozuk olabilir geçen yıldan bu yana ettiğin karlardan zara değil mi bu? Yalnız değilsin. Bu yıl para sana yine gelecek, sen zaten tutmayı biliyorsun. Biraz az mı yesen acaba? Bu hafta belki de kenara çekilip biraz beklemeli ve gözlemlemelisin.

İkizler ve Yükselen İkizler ♊

İkizler ve Yükselen İkizler ♊

Şu sıralar sıkışmış hissetsen de sen neleri genişletmedin ki? Kariyer senin göbek adın değilse bile göbeğini kesilmesine az kaldı. Yeniden doğmuş gibi olacaksın ama bu hafta biraz daha sakin kalmaya özen göstermelisin. Yakında tüm taşlar yerine oturduğunda sen yine değişiklik arayacaksın nasılsa. Bir de gözün hep başkalarının ne yaptığında olmasın.

Yengeç ve Yükselen Yengeç ♋

Yengeç ve Yükselen Yengeç ♋

Bazen birilerine sormak yerine kendi iç sesini dinlemelisin çünkü bugüne kadar ne hissettiysen gerçek olmadı mı? Para konularında 'ben demiştim' demekten sıkıldıysan, biraz da kendini dinle. Bu hafta başlangıçlar seni bekliyor, kapıyı gör yeter. Zaten bu yıl aşkla para arasında seçim yaparken 'E) Hepsi' seçeceksin.

Aslan ve Yükselen Aslan♌

Aslan ve Yükselen Aslan♌

Dikkat çekicisin, en güzel hep sen oldun, çeyreği bozdun fiyakayı bozmadın ama sevgili aslan enflasyon diye de bir şey var en azından kart limitlerini zorlamasan mı? Sen bu aralar unuttuğun işleri tekrar bir gözden geçir belki yarım kalan bir paralar sana gelmeyi bekliyordur. Bir de unutma ki sana hiçbir şey olmaz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak ve Yükselen Başak ♍

Başak ve Yükselen Başak ♍

İyisin hoşsun ama harcananları bu kadar kafana takma! Kazanıyorsan gidecek de sadece fiyatlar yükseldiği için daha az para kenara atsan da, piyasalar ters gitse de, negatif faizler üstümüze gelse de bankalara tekrar bir göz atabilirsin. Bir de önümüzdeki 19 Şubat'a kadar Venüs'ün Balık burcunda olmasıyla gelen fırsatları kaçırma, karlı işler kapını çalacak.

Terazi ve Yükselen Terazi ♎

Terazi ve Yükselen Terazi ♎

En çok sen kazanamazsın hırsını törpüler misin? Lüksü aslan kadar sevebilirsin ama sen para kazanmayı da iyi bilirsin. Zam ya da terfi kapıda, kendi işini yapanlar ve yapmak isteyenler yeni atılımlar için de kronometre çalışmaya başladı.

Akrep ve Yükselen Akrep ♏

Akrep ve Yükselen Akrep ♏

Sen doğuştan yatırımcısın. Sen yok musun sen illa ki kenarda köşede vardır bir şeyler sende, olmadı o unutamadığın alacağının vakti gelmiştir. Tüm yumurtalar aynı sepette değilken daha rahat etmekte ne kadar haklı olduğunu gördün. O vakit, yeniliklere de açık olma vakti geldi. Çünkü Venüs sana da göz kırpıyor.

Yay ve Yükselen Yay♐

Yay ve Yükselen Yay♐

Gezme demiyoruz, biraz daha az gez diyoruz. Ulaşım enflasyonu malum sonra da evden çıkmıyorsun. Her söylenileni de dinleyip parayı saçmayı bırakırsan o çok istediğin büyük yatırımlara küçük küçük başlayabilirsin. Bu hafta sana iyi gelecek, artık daha emin adımlar atacaksın.

Oğlak ve Yükselen Oğlak♑

Oğlak ve Yükselen Oğlak♑

Seni doğuştan ekonomist seni! Kaybetmemek için kazanmayı unuttun ama artık kazançların çoğalıyor. Belki de tek bir yatırım aracı yoktur ve bazen teknoloji de bize yardım eder. Sen zaten ne yapman gerektiğini biliyorsun da seni cesaretlendirsinler istiyorsun. Bu kadar gerileme yetmedi mi? Dik yamaçların dağcısı içinde gücün de sevgin de var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova ve Yükselen Kova ♒

Kova ve Yükselen Kova ♒

Hem parayı sevmem hem de kazanmayı çok iyi bilirim ama çok çalışmam. Teknoloji senin bir uzvun sen de hep yardımını gördün şimdi vakit kendine daha büyük iyilikler yapmakta. Venüs Balık sana yeni kazançlar getirecek ama sen de artık çevrenle uğraşmayı bırak da kazanmaya bak.

Balık ve Yükselen Balık ♓

Balık ve Yükselen Balık ♓

Ağlama artık kazanç kapıları senin için açılıyor. Yeter ki fırsatları iyi değerlendir. Sen sevdiği işte dünya markası olabilecek kadar yetenekliyken, kimse önünde duramaz. Pullarının parlaklığı göz kamaştıracak ama dinlenmeyi de unutma.

Haftaya görüşmek üzere! Bize olanları yazmayı unutmayın👋

Tüm yıl için uzman yorumları burada👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın