Görüş Bildir
Haberler
Hafta Sonu Yapacak Bir Şeyi Olmayanlar İçin Bir Oturuşta İzlemelik Çerez Tadında 14 Dizi

Hafta Sonu Yapacak Bir Şeyi Olmayanlar İçin Bir Oturuşta İzlemelik Çerez Tadında 14 Dizi

Sheida
28.02.2020 - 10:30

Hafta sonuna plan yapmayıp evde geçirmek isteyenler için bir oturuşta izlemelik dizi listesi hazırladık! 

Not: Film açıklamaları beyazperde.com'dan alınmıştır. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Maniac (2018)

1. Maniac (2018)

IMDb: 7,8

Emma Stone ve Jonah Hill'i bir araya getiren dizi, yaşadığı psikolojik sorunlardan dolayı akıl hastanesinde kalan bir adamın gerçeklikten kaçmak için kendi hayalinde yarattığı bir dünyada yaşaması konu ediliyor.

2. Wayne (2019)

2. Wayne (2019)

IMDb: 8,4

Wayne, 15 yaşındaki Wayne’in babasının anısına çıktığı yolculuğun hikayesini ele alıyor. Wayne, babasının ölümünün ardından yıkıma uğrayan genç bir delikanlıdır. 15 yaşındaki genç adam babasının ölümünden önce ondan çalınan 1978 model arabayı bulmak için yola koyulur. Ona bu macera dolu yolculuğunda aşık olduğu Del eşlik eder. Deadpool serisinin senarist ve yapımcıları Rhett Reese ve Paul Wernick, yapımcılığını üstlendikleri Wayne dizisinin başrolünü Mark McKenna ve Ciara Bravo üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Iain B. MacDonald’ın oturduğu dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Reese, Wernick, Greg Coolidge ve Kirk Ward yer alıyor.

3. II Mirocolo (2018)

3. II Mirocolo (2018)

IMDb: 7,5

Yaşam, ölüm, güç, bilim ve inanç temalarını işleyen polisiye dizi IL Miracolo’da mafya patronu Molocco’nun baskını sırasında polisler, gözlerinden kan gelen bir Meryem Ana heykelciği bulurlar. Bu gizemli olayı kontrol altına alma çabasıyla Başbakan, Gizli Hizmetler Başkanı, bir hematolog ve bir rahip işe koyulsa da hayatlarını sonsuza dek değiştirme gücüne sahip bu gizeme bir cevap bulamazlar.

4. Watchmen (2019)

4. Watchmen (2019)

IMDb: 8,1

Alan Moore‘un 1986’da yayımlanan aynı isimli çizgi romanından uyarlanan Watchmen, bir grup polisin, şehrin süper kahramanlarını hedef aldığı alternatif bir evrende geçiyor. Maskeli kahramanların suçlu olarak nitelendiği alternatif bir tarihte geçen Watchmen, gizemli bir cinayet davasına atılan karakterlerin büyük bir komployla karşılaşmalarını işliyor.

5. Homecoming (2018)

5. Homecoming (2018)

IMDb: 7,5

Gizli bir devlet tesisinde çalışan insanların hayatının ve tesiste yaşananların anlatılacağı Homecoming dizisinde; Julia Roberts sosyal hizmet görevlisi Heidi’yi, Bobby Cannavale hırslı patron Colin Belfast’i, Stephan James ise sivil hayata dönmeye çalışan bir asker olan Walter Cruz karakterini canlandıracak.

Mr. Robot dizisinin yaratıcısı Sam Esmail'in hazırladığı psikolojik gerilim türündeki yapımın senaryosunu podcast’in yaratıcıları Eli Horowitz ve Micah Bloomberg kaleme alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sons of Liberty (2015)

6. Sons of Liberty (2015)

IMDb: 7,5

Amerikan Bağımsızlık Savaşı’nı ve savaşın önde gelen isimlerini anlatacak Sons of Liberty, devrimin en etkili liderlerini seyirci ile buluşturacak. Üç bölüm halinde yayınlanacak yapım, Amerika kıtasına bir ülke kurmak ve tarihi değiştirmek isteyen bir grup adamı ekranlara getirecek. İsyanın önde gelen isimlerinden Sam Adams, John Adams, John Hancock ve Paul Revere’in yanı sıra; ülkenin simge politikacılarından Benjamin Franklin ve George Washington da mini dizide karşımıza çıkacak.

7. Fleabag (2019)

7. Fleabag (2019)

IMDb: 8,7

Fleabag, Londra'da tek başına ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. Dizide, 30'lu yaşlarındaki kadının aşk, aile ve iş hayatında yaşadığı gündelik olaylar ele alınıyor.

8. Undone (2019)

8. Undone (2019)

IMDb: 8,3

Undone, neredeyse ölümüne neden olabilecek bir trafik kazasının arından zamanla bir fark bir bağlantısının olduğunu fark eden bir kadının hikayesini konu ediyor. Alma adındaki kadın, geçirdiği kazanın ardından kendisi ile ilgili bir şey keşfeder. Zamanla arasında farklı bir bağ olduğunu anlayan Alma, bu yeteneğini babasının ölümündeki gizemi ortaya çıkarmak için kullanmaya karar verir.

9. Kidding (2018)

9. Kidding (2018)

IMDb: 8,0

Jeff, namı diğer Mr. Pickles çocukların en sevdiği televizyon yüzlerinden biridir. Bir neslin birlikte büyüğü bir ekran karakteri olan Jeff, aynı zamanda milyarlarla oynayan bir şirketin sahibidir. Jeff’in eşi, iki oğlu, kız kardeşi ve babasından oluşan ailesiyle mutlu bir yaşantısı vardır. Fakat ailesinde patlak veren kriz herkesin hayatını alt üst eder. Bu zorlu süreci atlatmaya çalışan Jeff hiç tanımadığı bir dünya ile karşı karşıya kalır.

10. After Life (2019)

10. After Life (2019)

IMDb: 8,4

Mükemmel bir hayata sahip olan Tony, eşinin ani ölümünün ardından depresyona girer ve radikal bir karar alır. Tony artık insanlara ve kendisine, içinden geldiği şekilde davranmaya başlar. Kendisi de dahil hiçkimseyi umursamayan Tony’nin bu hali çevresindekileri endişelendirir. Tony bu yanını “süper güç” gibi kullanmaya devam ederken diğer tarafta arkadaşları onu eski haline çevirmeye çalışacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Miracle Workers (2019)

11. Miracle Workers (2019)

IMDb: 6,9

Düşük seviyede bir melek olan Craig, tüm dünyada dua edenlerden sorumludur. Onun patronu olan tanrı ise pratikte çalışmaz daha çok hobilerine zaman ayırır. Dünyayı yıkımdan kurtarmaya çalışan Craig, imkansız olan mucizesini yapmak zorundadır.

12. Unbelievable (2019)

12. Unbelievable (2019)

IMDb: 8,5

Unbelievable, gerçek bir hikayeden uyarlanıyor. Genç bir kız olan Marie, tecavüze uğradığını söyleyerek şikayette bulunur. Fakat iddiasının asılsız olduğu gerekçesi ile suçlanır. İki kadın dedektif tecavüze uğradığı konusunda yalan söylemekle suçlanan Marie’nin davasının peşine düşer. Marie gerçekten bir suçlu mu yoksa bir mağdur mudur? Pulitzer Ödüllü bir haberden uyarlan Unbelievable’ın başrolünü son dönemde Ayin filmindeki performansı ile ses getiren Toni Collette üstleniyor. Dizinin kadrosuna Collette'in yanı sıra Merritt Wever ve Kaitlyn Dever yer alıyor. Collette ve Wever'ın Marie’nin davasını inceleyen iki dedektife hayat verdiği dizinin senaryosunu Susannah Grant kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Lisa Cholodenko oturuyor.

13. Alias Grace (2017)

13. Alias Grace (2017)

IMDb: 7,8

Grace Marks, aylarca süren yorucu bil yolculukla İrlanda’dan Kanada’ya göç etmiştir. Thomas Kinnear’ın yanında hizmetçi olarak çalışmaya başlar. Bir süre sonra kendisine yardım eden bir adamla birlikte çalıştığı evin sahibini ve kahyasını vahşice katletmek suçundan hüküm giyer. Birlikte hareket ettiği adam asılırken Grace 16 yaşında olduğu için ömür boyu hapse mahkum edilir. Fakat Grace cinayet gününe dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. Tüm ülke bu olayı konuşmaktadır ve halk ikiye bölünmüştür. Bir grup Grace’in masumiyetine inanırken diğerleri ise asılması gerektiğini düşünür. Grace’in masumiyetinin ortaya çıkması için Amerika’nın en başarılı psikologlarından Dr. Simon Jordan ile anlaşılır. Dr. Simon genç kadının hafızasını geri getirmek için elinden geleni yapacaktır.

14. And Then There Were None (2015)

14. And Then There Were None (2015)

IMDb: 8,0

1939 yılı İngiltere'sinde on yabancı gözlerden uzak İndian Adası'na ev sahipleri Bay ve Bayan U.N. Owen tarafından davet edilirler.Anakaradan çok uzak olmak ve zengin ev sahiplerinin evde olmayışının yanında her biri çok ciddi suçlarla itham edilirler.Bir Agatha Christie romanı olan '10 Küçük Zenci' romanının BBC tarafından televizyon uyarlaması.

BONUS: Hala izlemeyenler için neredeyse mini dizi ayarında bir film 'The Irishman'

BONUS: Hala izlemeyenler için neredeyse mini dizi ayarında bir film 'The Irishman'

IMDb: 8,0

The Irishman, bir mafya tetikçisi olan Frank Sheeran’ın hayatına odaklanıyor. II. Dünya Savaşı'nda görev almış eski bir asker olan Frank Sheeran, yıllar boyu Bufalino suç örgütü için çalışmıştır. Birçok ünlü isim için dolandırıcılık, tetikçilik yapan ve ‘İrlandalı’ lakabı ile anılan Sheeran, aynı zamanda işçi sendikası memurudur. Frank Sheeran’ın hayatından kesitlerin sunulduğu filmde, Amerikan tarihinin en gizemli suç olaylarından biri olan işçi lideri Jimmy Hoffa'nın ortadan kayboluşuna da değiniliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
10
4
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ebru Tasci

hepsi çok sıkıcı duruyor

İlayda

#10 After Life büyük tavsiye.Zaten bölümler bayağı kısa olduğundan hemen bitiveriyor,1 günde de biter. Çok hoş,insanın içini ısıtan ve birçok şeyi sorgulatıp... Devamını Gör

Gizem Yenikler

The İrishman beğenmiştim.