Görüş Bildir
Haberler
Gezi Davasından Çıkan Karar Taksim'de Protesto Ediliyor

Gezi Davasından Çıkan Karar Taksim'de Protesto Ediliyor

Gezi Davası'nda alınan kararlar Taksim Dayanışması'nın çağrısıyla protesto ediliyor. Taksim Dayanışması'nın çağrısının ardından vatandaşlar Taksim'de TMMOB Makina Mühendisleri Odası önünde toplanmaya başladı. Bir araya gelen yurttaşlar, 'Her yer Taksim, her yer direniş!', 'Bu daha başlangıç, mücadeleye devam' sloganları attı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gezi Davası'nda hapis cezası kararlarının ardından Çağlayan Adliyesi önünde adalet nöbeti başlatan Taksim Dayanışması, bugün saat 19.00'da Beyoğlu'da yapılacak protestoya çağrı yapmıştı.

Ülkenin pek çok kentinde de bugün eylem çağrıları yapıldı.

Taksim Dayanışması'nın çağrısının ardından vatandaşlar Taksim'de TMMOB Makina Mühendisleri Odası önünde toplanmaya başladı.

Bir araya gelen yurttaşlar, 'Her yer Taksim, her yer direniş!', 'Bu daha başlangıç, mücadeleye devam' sloganları attı.

Sendikalar ve emek örgütleri, Ankara’da; 'Gezi Davası' kararlarına karşı ortak tepki gösterdi. DİSK, KESK, TMMOB, Ankara Tabip Odası, Ankara Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nın yaptığı ortak açıklamada, 'Arkadaşlarımızı asla yalnız bırakmayacağız. Gezi direnişini, bu ülkenin geleceğine sahip çıkan demokrasi ve özgürlük çığlığını susturamayacaksınız” denildi. 

DİSK, KESK, TMMOB Ankara İl Koordinasyon Kurulu, Ankara Tabip Odası, Ankara Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, Gezi Parkı Davası’nda dün verilen kararları, Ankara Ulus’ta protesto etti. Açıklamaya; CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ve HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül de katıldı.

Protestodan gelen ilk görüntüler ise şöyle👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
43
16
12
10
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aykut şimşek

ellerinde ekmek posterleri olsa katılırdım benim ekonomik geçimsizliğimi anlatan hiç bir şey yok. çavbella ne yeniyor mu? yine birine haklı sebep verecekler

Olur Öyle

Al eline ekmek posteri git o zaman tutan mı var?

oluröylebazen

millet acından ölüyor be ne gezisi ne adaleti ne mahkemesi ne dayanışması kardeşim.. açım diye bağırın gelelim ekmek diye haykırın gelelim zamları geri alın ... Devamını Gör

oluröylebazen

fitilide ben ateşliceksem bu muhalefet ne sikime yarıyor

Orçun

Aynen aynen ''onurumuzdur,gururumuzdur,dırırımdırırım'' diye slogan ata ata yürüyün. İt ürür kervan yürür diye boşuna dememişler. Ne samimiyetinize inanıyoru... Devamını Gör