Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Aşkınla Nerede Tanışacağını Tahmin Ediyoruz!

etiket Gerçek Aşkınla Nerede Tanışacağını Tahmin Ediyoruz!

Begüm
30.05.2022 - 23:46

Bakalım hayatının aşkıyla nerede karşılaşacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lütfen cinsiyet kimliğinizi belirtiniz.

2. Hiç sıkılmadan müzik mi dinlersin kitap mı okursun?

3. Peki bunlardan hangisi ilişkide senin için çok önemli?

4. Hiç tanımadığın birine aşık olur musun?

5. Senin için aşk hangi mevsimde en güzel yaşanır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İçmekten asla vazgeçmeyeceğin içecek hangisi?

7. Senin için hangisi daha romantik bir ortam?

8. Son olarak ruh eşinle yaşamak isteyeceğin evi seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin için doğru yer parti!

Evet sen hayatının aşkı ile bir partide tanışacaksın. Senin gibi eğlenceye ve sosyalliğe düşkün biri için en doğru yer parti mekanları olabilir. Senin için doğru kişi de tıpkı senin gibi eğlenceye düşkün biri olmalı. Bu yüzden gece kulübü olur ev olur her türlü parti mekanında hayatının aşkını bulmaya hazırlan! Şimdi eğlence ve aşk zamanı!

Kesinlikle bir kitapçı!

Evet sen ruh eşin ile bir kitapçıda veya okul kütüphanesinde karşılaşabilirsin. Sizin buluşmanız gerçekten çok romantik ve duygular üzerine kurulu olacak bu yüzden kendini şimdiden hazırla. Senin gibi duygulara ve fikirlere önem veren birinin zaten başka bir yerde doğru kişiyi bulmasını bekleyemezdik. Artık bundan sonra kitapçılara giderken özel hazırlanmayı unutma çünkü seni orada bir yerlerde biri bekliyor!

Romantik bir kafe!

Kabul edelim sen yemek yemeye ve sohbet etmeye çok önem veriyorsun. Bir de tüm bunların yanı sıra kahve veya bir çay olsa hayatının sonuna kadar kafede yaşayabilirsin! Senin gibi arkadaş canlısı ve konuşkan biri kesinlikle ruh eşi ile bir kafede tanışabilir, ki zaten senin de öyle olacak. Bir gün otururken bir anda karşı masandaki kişi ile tanışabilir ve çok romantik bir hikayeye yelken açabilirsiniz.

Kesinlikle eğlenceli bir bar!

Kabul edelim alkol senin için vazgeçilmez şeylerden bir içecek ama sen öyle çok parti insanı da değilsin. Hem eğlenmeye hem de duygusallığa önem veriyorsun. Bu yüzden de sen ruh eşinle kesinlikle bir barda tanışacaksın. Güzel bir içki eşliğinde uzun bir sohbete hazırsan çok yakında tanışacağını söyleyelim!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
29
21
15
12
9
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Kesinlikle bir kitapçı! Evet sen ruh eşin ile bir kitapçıda veya okul kütüphanesinde karşılaşabilirsin. Sizin buluşmanız gerçekten çok romantik ve duygular ü... Devamını Gör

Necla Kaplan

Romantik bir kafe! Kabul edelim sen yemek yemeye ve sohbet etmeye çok önem veriyorsun. Bir de tüm bunların yanı sıra kahve veya bir çay olsa hayatının sonuna... Devamını Gör

joannemillais

aynen karşim alkol benim için vazgeçilmez -_-