Görüş Bildir
Haberler
Game of Thrones’un Yaratıcısı George R. R. Martin Serinin Son Kitabını Bitirememiş...

Game of Thrones’un Yaratıcısı George R. R. Martin Serinin Son Kitabını Bitirememiş...

Ulaş
04.01.2016 - 20:03 Son Güncelleme: 05.01.2016 - 12:19

George R.R. Martin, The Song of Ice and Fire’ın merakla beklenen altıncı kitabı Winds of Winter’ı son teslim tarihi olan 31 Aralık’a kadar yetiştiremedi. Kitaptan uyarlanan HBO dizisi Game of Thrones, 6. sezonuna kitap olmadan başlamış olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Martin, kişisel blogundan “Bu hoşunuza gitmeyecek” başlığıyla yaptığı açıklamada şu cümleleri kullandı: “Bu kelimeleri yazmaktan hiç zevk almıyorum. Hayal kırıklığına uğradınız, editörlerim, yayıncılarım, HBO, ajansım, yabancı yayıncılarım, çevirmenler, herkes hayal kırıklığına uğradı. Fakat kimse benden daha çok hayal kırıklığına uğramış olamaz. En çok istediğim şey 2015’in son günlerinde Winds of Winter’ı bitirebilmekti ama olmadı. Yarın bitmesi mümkün olmadığı gibi ne gelecek hafta ne de gelecek ay bitecek. Daha yazılacak çok şey var.'

Game of Thrones’un 6. sezonu Nisan 2016 ayında başlayacak. Kitabı Winds of Winter’ın ne zaman biteceği ve yayımlanacağı ise şimdilik belirsiz. Hayranlarından özür dileyen Martin, kitabın bu gecikmeye değeceğini söylüyor. Bekleyip göreceğiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
28
18
10
5
5
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
beyaz dalga

herkesi öldürürsen bitiremezsin tabi oç

Heisenberg

En büyük korkum, adamın kitabı yazarken ölmesi. Sonrasında boktan senaristlerin, boktan senaryoları ile güzelim dizi boktan bi hal alacak.

Ayna Efendi

onun tedbirini almış finalini bir iki kişiye açıklamış diye okumuştum