Görüş Bildir
Haberler
Gençliğini Erkan Kolçak Köstendil Canlandıracak İddiasına Bülent Ersoy’dan Şaşırtan Yanıt...

Gençliğini Erkan Kolçak Köstendil Canlandıracak İddiasına Bülent Ersoy’dan Şaşırtan Yanıt...

Hacer Tonay
18.12.2021 - 22:32

Bülent Ersoy’un hayatının anlatılacağı bir belgesel çekimi için dijital bir platform kolları sıvamıştı. Bülent Ersoy’un gençliğini Çukur'un yıldızı Erkan Kolçak Köstendil'in canlandıracağı iddia edilmişti. Jolly Joker Private adlı mekanda sahne aldıktan sonra belgesel hakkında sorulan soruları yanıtladı. İşte Ersoy’un Köstengil için yanıtı…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un hayatının belgesel olacağı ve gençliğini Çukur'un yıldızı Erkan Kolçak Köstendil'in canlandıracağı iddia edilmişti. Bülent Ersoy, o iddia ile ilgili sorulara yanıt verdi.

Ünlü modacı Pınar Kerimoğlu'nun üç günde hazırladığı özel tasarım siyah payet elbise ile mekana gelen Bülent Ersoy, konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Snob Magazin'in haberine göre; global bir dijital platform, Bülent Ersoy'un hayatını belgesel yapmak için kolları sıvamıştı.

Belgesel ile ilgili düşüncelerini ifade eden Ersoy, gençliğini Erkan Kolçak Köstendil'in canlandıracağı yönünde çıkan iddialara ilişkin açıklamada bulundu.

"O Günleri Yeniden Yaşamış Olacağım"

"O Günleri Yeniden Yaşamış Olacağım"

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, yaptığı açıklamada, 'Bu belgeseli kaldırabilecek miyim bilmiyorum. Çünkü o günleri yeniden yaşamış olacağım.' ifadelerini kullandı.

"Proje Henüz Netleşmedi"

"Proje Henüz Netleşmedi"

Henüz bu belgeselin çekilmesine onay vermediğini de belirten sanatçı, 'Proje henüz netleşmedi. Beni kimin oynayabileceğini de düşünmedim.' şeklinde konuştu.

"Erkan’ı Beğeniyorum Ama...''

"Erkan’ı Beğeniyorum Ama...''

Ersoy, 'Gençliğinizi Erkan Kolçak Köstendil'in oynamasını ister misiniz?' sorusuna 'Erkan'ı çok beğeniyorum ama o yaşlı. Çocukluğum ve gençliğimi canlandırması zor, sırıtabilir.' şeklinde cevap verdi.

Ersoy'un bu sorular karşısında gözlerinin dolması ise dikkatli gözlerden kaçmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın