Görüş Bildir
Haberler
Gençlerbirliği 3-1 Akhisar Belediyespor

Gençlerbirliği 3-1 Akhisar Belediyespor

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Gençlerbirliği ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi. Ev sahibi takım maçı 3-1 kazanarak son haftalardaki iyi gidişini sürdürdü. Maçın ardından Gençlerbirliği puanını 28'e çıkartırken Akhisar Belediyespor 37 puanda kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İbrahim Üzülmez maçı değerlendirdi

İbrahim Üzülmez maçı değerlendirdi

Gençlerbirliği’nin kendi sahasından Akhisar Belediyespor’u 3-1 mağlup ettiği Süper Lig’in 23. hafta karşılaşması sonrası düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör İbrahim Üzülmez maçla ilgili değerlendirmede bulundu. İlk dört hafta takımın sahada mücadele veren bir görüntüde olduğunu vurgulayarak, “Sonrasından Beşiktaş’a karşı iyi mücadele eden bir Gençlerbirliği ve bugün önemli bir takıma karşı alınan 3 puan var.” diyen Üzülmez, şöyle devam etti:

“Gerçekten mutluyum. Ben ve oyuncularım bu takıma geldiğimizde kısa sürede çok önemli işler başardı. Bugün ilk yarıda istediklerimiz ortaya koyamadık. Rakip daha baskılı bir görüntü içerisindeydi ve bizi hataya zorladılar. Bize ilk yarıda zafiyet yaşatan bir Akhisar takımı vardı. Devre arasında oyuncularıma şunu söyledim. Biz bu değiliz. Gençlerbirliği takımı bu değil. Bu kadar silik bir oyun ortaya koymamamız gerektiğini söyledim oyuncularıma. Maça bakınca ikinci 45 dakikada istediklerini yapan ve hücumda etkili olan ve 3 tane gol bulup maçı lehine çeviren bir takım vardı.”

Gençlerbirliği’nin başına gelmesinin ardından yaşadıkları başarılı gidişatla ilgili spekülasyonlar yapıldığını vurgulayan genç teknik adam, işin sırrını monta, giydiği eldivene ve kıyafete bağlayanlar olduğunu söyledi. Bu işlerin montla eldivenle olmayacağını vurgulayan Üzülmez, “Bu işlere, emek lazım, mücadele lazım, azim lazım, oyunculara öz güven aşılamak lazım. Herkes mont giyer, eldiven giyer, ayakkabı giyer. Bu işin sırrı çalışmak ve istemektir. Çalışmaz ve üretmezseniz sahada başarılı olamazsınız.” şeklinde konuştu.

Cihat Arslan'ın Açıklamaları

Karşılaşmanın ardından maçı değerlendiren Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan, 'İlk yarıyı biz oynadık, golü bulduk. Öne geçtik ve maçı koparacak pozisyonlarımız oldu ama kopartamadık. İkinci yarı Gençlerbirliği daha iyi ve istekli oynadı. Rakip pozisyonlara girdi. Maçı onlar kopardı. Onların yaptığı hataları biz değerlendiremedik. Onlar bizim yaptığımız hataları değerlendirdi. Gençlerbirliğini tebrik ediyorum' diye konuştu.

Gençlerbirliği 3-1 Akhisar Belediyespor

Gençlerbirliği 3-1 Akhisar Belediyespor

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Gençlerbirliği ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi. Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 3-1 kazandı.

Dört haftalık galibiyet serisine Beşiktaş maçında ara veren Gençlerbirliği, Akhisar Belediyespor karşısında 23. dakikada geriye düştü. Onur Ayık’ın ceza sahasında yaptığı kafa vuruşu sonrasında Akhisar Belediyespor ilk yarıyı 1-0 üstün tamamladı.

59. dakikada penaltı kazanan ev sahibi takım, Stancu ile 1-1’lik beraberliği yakaladı. Dakikalar 67’i gösterdiğinde Campos’tan pas alan Rumen golcü, ceza sahasına girer girmez köşeye topu göndererek Gençlerbirliği’ni 2-1 öne geçirdi.

Bu golden iki dakika sonra ise görevler değişti! Bu kez Stancu, Campos’a ara pasını gönderdi. Angolalı futbolcu şutunu köşeye göndererek Lukac’ı mağlup edip, durumu 3-1’e getirdi.

Geride kalan dakikalarda Akhisar Belediyespor umutlanacak golü bulamayınca sahadan puansız ayrıldı.

Son 6 haftada 15 puan kazanan Gençlerbirliği 28 puana yükselirken, Akhisar Belediyespor 3. sıra yarışında yara alarak 37 puanla 6. sırada kaldı.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın