Görüş Bildir
Haberler
Gelmiş Geçmiş En İyi 10 Erkek Stil İkonu

etiket Gelmiş Geçmiş En İyi 10 Erkek Stil İkonu

Sude Taşkın
04.11.2014 - 10:58 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 12:43

Kendileri sadece başarılı değil ayrıca tüm dünyanın takip ettiği en başarılı stil ikonları oldu. İşte tarihin siyah beyaz sayfalarından renkli sayfalarına yayılan en yakışıklı, en başarılı 10 erkek ve kendilerine özendiren stilleri!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jack Kerouac

Jack Kerouac

1922 doğumlu Amerikalı Yazar Jack Kerouac, hem kitaplarıyla hemde tarzıyla bir döneme damgasını vurmuş başarılı 10 erkekten birisi.

James Dean

James Dean

ABD'li sinema oyuncusu James Dean, ve henüz 24 yaşındayken gelen ölümünün ardından efsaneleşmiştir. Yaşadığı süre boyunca kendine has tarzıyla moda ikonu haline gelmiştir.

Johnny Cash

Johnny Cash

ABD'li rock ve country müziğini önemli ölçüde etkilemiş bir gitarist, söz ve müzik yazarı Johnny Cash ''Siyah giyen idol'' olarak tanınıyordu.

Michael Caine

Michael Caine

İki Oscar sahibi, İngiliz aktör Michael Caine tarzıyla kadınları olduğu kadar erkekleri de kendisine hayran bırakıyordu.

Muhammed Ali

Muhammed Ali

Tüm zamanların en iyi ağır siklet boks şampiyonu Muhammed Ali, sporda olduğu kadar kıyafet seçimleriyle de göz dolduruyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Paul Newman

Paul Newman

Akademi ödülü, Golden Globe ödülü, Cannes ödülü, ve Emmy ödülü sahibi sanatçı Paul Newman tarzıyla kitleleri peşinden koşturmuştur.

Woody Allen

Woody Allen

ABD'li film yönetmeni, senaryo yazarı, aktör, stand-upçı, oyun yazarı, öykücü ve müzisyen Woody Allen hem film teknikleriyle hemde giyim tarzıyla hala moda ikonları arasındadır.

Bruce Lee

Bruce Lee

Çin kökenli aktör ve Jeet Kune Do savunma sanatı ustası Bruce Lee, fit vücuduna yakışan kıyafetleriyle hep özenilen insanlardan olmuştur.

Marvin Gaye

Marvin Gaye

Ünlü ABD'li bir R&B ve soul sanatçısı Marvin Gaye, 44 yaşında yaşama veda edene kadar tarzıyla örnek olmuştur.

Steve McQueen

Steve McQueen

1980 yılında vefat eden ABD'li sinema oyuncusu Steve McQueen, gerçekten fazlasıyla tarzmış.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın