Görüş Bildir
Haberler
Gelin Gelin Nostaljik Gıybet Yapıyoruz! Televole Zamanında Gündeme Bomba Gibi Düşen 14 Olay

etiket Gelin Gelin Nostaljik Gıybet Yapıyoruz! Televole Zamanında Gündeme Bomba Gibi Düşen 14 Olay

Magazin gündemi eskiden de en az şimdi olduğu kadar ilginç haberlerle dolu. Şüphesiz ki bu konuda zamanın bomba programı Televole'nin katkısı oldukça fazla. Biz de Televole zamanında gündem olmuş ilginç konuları sizler için derledik. Bazıları gerçekten şok edici!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Demet Şener ve Erdal Acar'ın birbirlerine olan aşklarını kameralar karşısında ilan etmesi (1998)

Evet, oldukça enteresan bir röportajdı. Çünkü o dönem Erdal Acar, Emel Yıldırım ile birlikteydi ve bir çocukları vardı ancak çift geçici bir süre ayrılmıştı. Sonrasında Televole kameraları karşısında böyle bir an yaşandı.

2. İbrahim Tatlıses'in Bülent Ersoy'a kuliste zehir gibi çiğ köfte yedirmesi (1997)

İbo'nun çiğ köfte ve mangal partileri, Televole'nin önemli bir kısmını oluşturuyordu. Yine böyle bir zamanda İbo, bütün parmaklarını kullanarak Diva Bülent Ersoy'a zehir gibi bir çiğ köfte yediriyor ve kulisten feryat sesleri yükseliyor...

3. Demet Akalın'ın, İbrahim Kutluay'dan ayrılma sebebini dobra dobra açıklaması (2001)

İbrahim Kutluay ve Demet Akalın aşkı tam 4 yıl sürdü ve bir yılan hikayesine dönmüşken bitti. Demet Akalın'ın söylediğine göre tüm düğün hazırlıkları bitmişken ve tarih belliyken İbrahim Kutluay 'Transferim var, şimdi evlenemeyiz' demiş ve bunu en az 3 kere yapmış. Sunucu 'Peki İbrahim Kutluay'ın hayatında birisi olabilir mi?' diye soruyor, Demet Akalın da 'Yakında duyarsınız zaten' şeklinde cevap veriyor.

4. Acun Ilıcalı'nın Tarkan'a "Hepsi senin mi diye laf attın mı hiç?" diye sorması (1999)

Bu kısa sorunun cevabı Tarkan tarafından şöyle: 'Evet, tabii. Özellikle Amerika'da yaptım'.

5. Özcan Deniz'in eski eşiyle ayrıldıktan 8 yıl sonra Televole tarafından buluşturulması (2001)

Herhalde prodüksiyon gibi tasarlanmış bir karşılaşma. Handan Hanım, Almanya'da yaşıyor. Özcan Deniz, daha ünlü değil ve hatta geçimini sağlamakta zorlanan bir şarkıcı. Bir gece kulübünde şarkı söylerken Handan Hanım ve Özcan Deniz birbirlerine vuruluyorlar ve anlaşmalı olarak evleniyorlar. Bu evlilik, Özcan Deniz Türkiye'ye taşınınca son buluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Kuşum Aydın VJ'lere kuşunu gösterdi" haber başlığı (2000)

O dönem bir kanalda gündüz programı yapan Aydın'a, KRAL TV'nin VJ'leri katılıyor. Kuliste bulunan hınzır bir Televole muhabiri de yapıştırıyor bu haberi. Haberin devamında 'Kuşum Aydın'ın kuşu ötüyor' başlığı da var.

7. İlhan Mansız'ın yeni taşındığı evden komşuları tarafından istenmemesi (2002)

Futbolcu Mansız, çok lüks yeni bir siteye taşınmış ama taşındığından beri geleni gideni eksik olmamış. Üstüne bir de müziğin sesini sonuna kadar açıp dinlemiş. Bu yüzden site sakinleri, sürekli İlhan Mansız evden çıksın diye imza topluyormuş.

8. İdo Tatlıses'in ilkokul 2. sınıfa başladığı gün annesi Derya Tuna tarafından okula götürülmesi (1999)

Gör de inanma diye buna derler herhalde. Şimdi gördüğümüz İdo ile o zamanki bıcırık arasında dağlar kadar fark var. Annesi ile okula gittikten sonra babası İbrahim Tatlıses'de okula geliyor. Resmen sevimliymiş yalnız!

9. Hande Yener'in "Sen Yoluna" şarkısının patlaması (2002)

Şarkı o dönem her yerde çalındı ve resmen piyasayı alt üst etti. Ancak Hande Yener gördüğünüz gibi o zamanlar şimdikinden daha yaşlı görünüyor resmen. Yıllar ona gerçekten iyi gelmiş...

10. Çağla Şikel'in Gökhan Özen ile kısa bir aşk yaşaması (2002)

Bunu biz de arşivleri karıştırırken fark ettik, gerçekten bilmiyorduk. O dönem ikili kısa süre birbirlerini tanımaya çalışmış ama olmamış. Daha sonra 'Gökhan, Çağla'yı unutamadı' diye dedikodu çıkmış. Gökhan Özen de 'Bu dedikoduları Çağla'nın kendisi çıkartıyor' demiş. İlginç valla...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ümit Davala'nın Demet Akalın ile olan birlikteliğini "Duygusal bir şey yok" diye açıklaması (2002)

Aslında hiç tasvip edilecek bir yanı yok bu açıklamanın ama bu olay da zamanında epey bir gündem olmuştu. Ve işin ilginç yanı Ümit Davala bu açıklamayı, Demet Akalın az ötedeyken yapmıştı.

12. Asena'nın İbrahim Tatlıses ile fırtınalı bir aşk yaşarken çeşitli yasaklara maruz kalması (2001)

Haber 'İbrahim Tatlıses, Asena'nın denize girmesini bile yasakladı' diye başlıyor. Çünkü o dönem ikili Bodrum'da sahneye çıkıyor ve gizlice orada yaşıyorlar. Ancak Asena 'İbrahim Bey istediği için değil, ben kendim istemediğim için sokağa çıkmıyor ve denize girmiyorum' diye açıklama yaptı.

13. Okan Bayülgen'in aşırı yoğun aşk trafiği (2002)

O dönem Deniz Seki ile birlikte olan Okan Bayülgen, bir yandan da eski sevgilisi Cansu Dere ile sık sık bir araya gelmiş, hatta kameralara yakalanmış. Zaten söylentilere göre Deniz Seki, Okan Bayülgen ile ilişkisinden sonra hayatını bir türlü toparlayamamış.

14. Cem Yılmaz'ın iflah olmayan çapkın bir adam olması (2002)

Bir güzellik yarışmasında üçüncü olan Deniz Barut ile ilişkisi bittikten sonra aynı yarışmada birinci olan Çağla Kubat ile birlikteliğe yelken açmış Cem Yılmaz. Televole'nin dediğine göre eski sevgilisi terk ettiği için böyle bir misilleme yapmış Yılmaz. Diyenlerin yalancısıyız...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
468
151
107
67
34
25
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burçin

Bu içeriğin devamı gelsin lütfennnn😁

Gizem Yenikler

kaç sene öncesi ))) komikmiş

Jefferson Starships

Bugünün saçmalıkları bize yetiyordu oysaki...