Görüş Bildir
Haberler
Gel Vatandaş Gel! 'İzleyecek Dizim Bitti' Diyenlere Hali Hazırda Devam Eden Yabancı Diziler

Gel Vatandaş Gel! 'İzleyecek Dizim Bitti' Diyenlere Hali Hazırda Devam Eden Yabancı Diziler

Özellikle Netflix'in ülkemize gelmesiyle beraber yabancı dizi ağımız epey genişledi ve neredeyse izleyecek dizi bulamaz olduk! Eğer siz de dijital platformlardaki tüm dizi içeriklerini tükettiyseniz, bu dizi önerileri çok hoşunuza gidecek!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Obi-Wan Kenobi (2022)

1. Obi-Wan Kenobi (2022)

Özet: Jedi Ustası Obi-Wan Kenobi en büyük yenilgisinin sonuçlarıyla mücadele ediyor. O da bir zamanlar arkadaşı ve çırağı olan ve kötü Sith Lordu Darth Vader olarak karanlık tarafa dönen Anakin Skywalker'ın ta kendisi!

Oyuncular: Ewan McGregor, Vivien Lyra Blair

Yönetmen: Deborah Chow

2. Night Sky (2022)

2. Night Sky (2022)

Özet: Irene ve Franklin York, ıssız bir gezegene açılan gizemli bir oada keşfederler ve bu odayı herkesten gizlerler. Ancak esrarengiz bir genç adamın gelişi sessiz varlıklarını alt üst eder.

Oyuncular: J. K. Simmons, Sissy Spacek

Yönetmen: Holden Miller

3. Stranger Things (2016)

3. Stranger Things (2016)

Özet: Dizi 1980'lerde küçük bir Ortabatı kasabasında doğaüstü güçler, gizli deneyler ve garip bir kızın ortaya çıkışı ile başlıyor. Dışarıdan son derece normal gözüken Hawkins kasabası, aslında çok daha farklı olaylara ev sahipliği yapıyor.

Oyuncular: Winona Ryder, David Harbour

Yönetmen: Ross Duffer, Matt Duffer

4. Better Call Saul (2015)

4. Better Call Saul (2015)

Özet: Albuquerque'nin en kötü şöhretli suçlusunu temsil etmeye başlamadan altı yıl önce Goodman, adını duyurmak için uğraşan küçük çaplı bir avukat olan Jimmy McGill'dir. Düşük gelirli müşterileri için güçlü bir avukat olan Jimmy, eski bir Philadelphia polisi ve yakın zamanda Güneybatı'ya nakil olan özel dedektif Mike Ehrmantraut ile çalışıyor. 

Oyuncular:

Yönetmen:

5. Love, Death + Robots (2019)

5. Love, Death + Robots (2019)

Özet: Kısa öykülerden oluşan bu koleksiyon dizi, bilim kurgu, fantezi, korku ve komedi gibi çeşitli türleri kapsayan bir animasyon serisi. Birinci sınıf animasyon yaratıcıları, benzersiz ve içgüdüsel bir izleme deneyimi biçiminde büyüleyici hikayelere hayat veriyor. Animasyonlu antoloji serisi, alternatif tarihleri, kıyamet sonrası bir şehirde robotların hayatını ve süper akıllı yoğurdun dünyaya hükmetme planını araştıran hikayeler içeriyor. 

Oyuncular: Fred Tatasciore, Scott Whyte

Yönetmen: David Fincher, Tim Miller

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Lincoln Lawyer (2022)

6. The Lincoln Lawyer (2022)

Özet: İdealist avukat Mickey Haller, Los Angeles'ta büyük ve küçük davaları üstlenerek Lincoln Town Car'ın arkasında pratik yapmaya başlar. Tabii bu kariyerindeki büyümenin ilk ayağı olacaktır.

Oyuncular: Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell

Yönetmen: Ted Humphrey, David E. Kelly

7. Heartstopper (2022)

7. Heartstopper (2022)

Özet: İki genç olan Charlie ve Nick'in sıradan okul arkadaşlığı, zamanla bir tık üst seviyeye çıkar ve aralarındaki bağın arkadaşlıktan ziyade aşka doğru evrimleştiğini fark ederler.

Oyuncular: Joe Locke, Kit Connor

Yönetmen: Euros Lyn

8. Moon Knight (2022)

8. Moon Knight (2022)

Özet: Steven Grant adlı bir adam ve paralı asker Marc Spector, aynı bedenin içinde hapsolarak, Mısır tanrılarının gizemlerini araştırmaya başlar.

Oyuncular: Oscar Isaac, Ethan Hawke

Yönetmen: Mohamed Diab

9. We Own This City (2022)

9. We Own This City (2022)

Özet: Baltimore Sun muhabiri Justin Fenton'ın 'We Own This City: A True Story of Crime, Cops and Corruption' adlı kitabına dayanan bu cesur drama, Baltimore Polis Departmanı'nın yükselişini ve düşüşünü anlatıyor. 'The Wire'ın yaratıcısı David Simon ve George Pelecanos tarafından yaratılıp yazılan filmin prodüksiyonu Baltimore'da gerçekleşti.

Oyuncular: Jon Bernthal, Wunmi Mosaku

Yönetmen: George Pelecanos

10. The Flight Attendant (2020)

10. The Flight Attendant (2020)

Özet: Bir otel odasında ölü bir adamla uyanan bir uçuş görevlisi, bir türlü neler olduğunu hatırlayamaz. Şimdi tüm hayatı alt üst olur ve bir an önce neler olduğunu öğrenmesi gereklidir.

Oyuncular: Kaley Cuoco, Zosia Mamet

Yönetmen: Steve Yockey

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Outer Range (2022)

11. Outer Range (2022)

Özet: Outer Range, arazisi ve ailesi için savaşan ve Wyoming'in vahşi doğasının kenarında anlaşılmaz bir gizemi keşfeden bir çiftlik sahibi olan Royal Abbott'u (Josh Brolin) merkezine alıyor. Alaycı mizah ve doğaüstü gizemin ipuçlarıyla heyecan verici bir Batılı aile destanı olan Outer Range, bilinmeyenle nasıl boğuştuğumuzu inceliyor.

Oyuncular: Josh Brolin, Lili Taylor

Yönetmen: Brian Watkins

12. Barry (2018)

12. Barry (2018)

Özet: Depresif ve düşük seviyeli tetikçi Barry Berkman, bir gangsterin karısıyla yatmakta olan bir aktörü öldürmek için isteksizce Los Angeles'a gittiğinde, Melekler Şehri'nin onun sığınağı olabileceğinin farkında değildir. Hedefini takip ederken kendini adamış öğrenci Sally'ye aşık olan Barry bir aktör olarak yeni bir hayata başlamak isterken, amiri Fuches'in başka fikirleri vardır.

Oyuncular: Bill Hader, Stephen Root

Yönetmen: Alec Berg, Bill Hader

13. Severance (2022)

13. Severance (2022)

Özet: Mark, anıları iş ve özel yaşamları arasında cerrahi olarak bölünmüş bir ofis çalışanı ekibine liderlik ediyor; Gizemli bir iş arkadaşı iş dışında göründüğünde, işleri hakkındaki gerçeği keşfetmek için bir yolculuğa başlar.

Oyuncular: Adam Scott, Zach Cherry

Yönetmen: Dan Erickson

14. Shining Girls (2022)

14. Shining Girls (2022)

Özet: Gazete arşivcisi Kirby Mazrachi'nin gazeteci olma hayalleri, onu sürekli değişen bir gerçeklikte bırakan acımasız bir saldırıdan sağ çıktıktan sonra askıya alınır. Yakın zamanda gerçekleşen bir cinayetin saldırısıyla bağlantılı olduğunu öğrenen Mazrachi, şimdi bu olayı çözmek zorundadır.

Oyuncular: Elisabeth Moss, Wagner Moura

Yönetmen: Michelle MacLaren

15. Under the Banner of Heaven (2022)

15. Under the Banner of Heaven (2022)

Özet: Dedektif Jeb Pyre, Brenda Wright Lafferty ve bebeğinin Salt Lake Valley, Utah, banliyöde öldürülmesini araştırırken, LDS dininin kökenleri ve boyun eğmez inancın şiddetli sonuçları hakkında gömülü gerçekleri ortaya çıkarır.

Oyuncular: Andrew Garfield, Daisy Egdar-Jones

Yönetmen: Dustin Lance Black

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın