Görüş Bildir
Haberler
Geçirdikleri Estetik Ameliyatlara Servet Harcayarak Tüm Dünyanın Gündemine Oturan İnsanlar

Geçirdikleri Estetik Ameliyatlara Servet Harcayarak Tüm Dünyanın Gündemine Oturan İnsanlar

esma çetin
03.10.2018 - 07:41

Geçirdikleri estetik ameliyatlarla gündemde kalmayı başarmış 9 kişiyi sizler için derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Kaynak: https://twentytwowords.com/the-barbie...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Valeria Lukyanova

1. Valeria Lukyanova

Ukraynalı model Valeria Lukyanova 2013 yılında 1 milyon dolar harcayıp estetikle kendini Barbie bebeklere benzetmeye çalıştı. Verdiği paranın karşılığını gördü diyebiliriz. Facebook sayfasının 1 milyondan fazla takipçisi var ve GQ, In Style gibi önemli dergilerin kapağında yer aldı. Ama her Barbie'ye dönüşme hikayesi Valeria kadar başarılı değil... Amanda Ahola adındaki bir kadın 'Barbie bebeğe dönüşeyim derken neredeyse ölüyordum' isimdeki videosunda geçirdiği göğüs ameliyatının yüzünden ölümden döndüğünü anlatıyor. Ama yine de Barbie bebek olma hayalinden vazgeçmemiş ve 2017 yılında tekrar denemiş.

2. Rodrigo Alves

2. Rodrigo Alves

Barbie'nin sevgilisi Ken'e dönüşebilmek için servet harcayan Rodrigo Alves, 100'den fazla estetik yaptırdığını söylüyor. Rodrigo, Cosmopolitan'a verdiği röportajda 'Ken olmak için 4 kaburgamı aldırdım ve belim 50 cm oldu. Ama tabii ki riskli bir operasyondu' diyor.

Rodrigo, Ken bebeğe benzemek isteyen tek kişi değil. 300'den fazla operasyon geçirerek Ken bebeğe benzemeye çalışan Justin Jedlica, doktorlar ameliyatların hayati risk taşıdığını söylese bile Ken olmaktan vazgeçmemiş.

3. Joan Rivers

3. Joan Rivers

Joan Rivers da birçok estetik geçiren bir komedyen. Bir şovunda 'Keşke ikizim olsaydı da estetiksiz neye benzediğimi görebilseydim' diye şaka yaptı ve ekledi 'O kadar çok estetik geçirdim ki öldüğümde bedenimi Tupperware'e bağışlayacağım.'  Estetik ameliyatları yüzünden öldüğü söylenen Joan Rivers, 2014 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu 81 yaşındayken öldü.

4. Jocelyn Wildenstein

4. Jocelyn Wildenstein

Valeria Lukyanova nasıl Barbie bebek olarak biliniyorsa, Jocelyn Wildenstein da kedi kadın olarak dünyaya ismini duyurdu. Söylentilere göre Jocelyn geçirdiği ameliyatlara 4 milyon dolar vermiş. 

Australian Woman’s Weekly dergisi Jocelyn için 'Jocelyn aynaya baktığında gördüğü kişiyi çok seviyor. Olmak istediği kişi oldu ve güzel hissediyor' diyor.

5. Carrot Top

5. Carrot Top

Gerçek adı Scott Thompson olan komedyen Carrot Top, lakabını turuncu ve kıvırcık saçlarına borçlu. Oprah'nın programında 'İnsanlar estetik ameliyat olduğumu sanıyorlar ama olmadım, yüzümde sadece makyaj var' diyerek estetik ameliyat geçirmediğini söyledi. 

Ancak 'estetik faciaları' listelerinde ismi sürekli geçiyor ve Youtube videolarında kendisinin 'öncesi/sonrası' fotoğrafları dolaşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lara Flynn Boyle

6. Lara Flynn Boyle

Oyuncu olan Lara, mesleğinden çok geçirdiği estetiklerle gündeme gelen isimlerden. 2014 yılında ise oyunculuğu tamamen bıraktı.

2017 yılında verdiği bir röportajda, geçirdiği operasyonlardan bahsetmeden 'Eğer bana uygun bir rol gelirse oyunculuğa geri dönerim' dedi.

7. Cher

7. Cher

Konu estetik ameliyat olunca Cher de bu listede tabii ki! Geçen ay verdiği röportajda 'Evet, yüz germe işlemi yaptırdım. Kim yaptırmıyor ki?' dedi. Ayrıca genç görüntüsünü yediklerine borçlu olduğunu söyledi. Cher, sadece geçirdiği estetik operasyonlarla değil, yaptığı iş ile de gündemde.

8. Dolly Parton

8. Dolly Parton

Aynı Cher gibi, Dolly Parton da geçirdiği operasyonları itiraf eden isimler arasında. Konserlerinde playback yaptığı iddia edilen Dolly Parton, The Sun'a verdiği röportajda 'Göğüslerim estetik, saçlarım kendi saçım değil. Gerçek olan şey sesim ve kalbim' dedi.

9. Meg Ryan

9. Meg Ryan

Başarılı bir oyuncu olan Meg Ryan, şöhretinin zirvesinde estetik operasyonlara başvuran kişilerden. Hollywood dünyasında estetikleriyle dile gelmesinin ardından 2016 yılında Cosmopolitan dergisi 'Neden hala Meg Ryan'ın yüzünü konuşuyoruz? İnsanlar yaşlanır ve bazıları yaşlandıkça görüntülerini değiştirmek isterler. Eğer ünlü bir insansan görünüşüne dikkat etmek durumundasın. İnsanlar sosyal medya üzerinden sizin görünüşünüzü eleştirdiğinde 'haber' oluyor' dedi.

Düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın ❣️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
139
21
11
10
9
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?