Görüş Bildir
Haberler
Gamze Kaçar'ın Babası: 'İntihardan Kızım Caydırmıştı, Meğer Celladını Kurtarmış'

Gamze Kaçar'ın Babası: 'İntihardan Kızım Caydırmıştı, Meğer Celladını Kurtarmış'

Antalya’da, doktor eşi tarafından öldürülen Gamze Kaçar Bozkurt’un babası Harun Kaçar, 'Damadım intihara kalkıştığında kızım vazgeçirmişti. Meğer kızım celladını kurtarmış' dedi. 

Antalya'da, doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt'un (58), diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt'u (38) öldürüp intihar etmesiyle ilgili soruşturma sürüyor. Diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt'un (38) babası Harun Kaçar, Sabah gazetesine konuştu.

"Böyle bir şey yapacağı aklıma gelmezdi"

"Böyle bir şey yapacağı aklıma gelmezdi"

Damadının psikolojik sorunları olduğunu ve aralarındaki yaş farkını takıntı yaptığını söyleyen Kaçar, 'Boşanacaklardı. Araya girdik, kızım boşanmaktan vazgeçti. Damadım, geçtiğimiz günlerde silahla intihara teşebbüs etti. Polislerin çağırmasıyla olay yerinde kızım intihardan vazgeçirdi. Meğer celladını kurtarmış. Olaydan bir gün önce, eşimin doğum günü için tüm aile bir araya gelmiştik. Çok mutluydular. Böyle bir şey yapacağı aklıma gelmezdi. Kızım uyurken başına 2 el ateş etmiş. Sonra da intihar etmiş' ifadelerini kullandı.

Boşanma aşamasına gelince ailesinin yanına dönmüştü

Boşanma aşamasına gelince ailesinin yanına dönmüştü

Çiftin daha önce İzmir'de yaşadığı, boşanma aşamasına gelince, Gamze Kaçar Bozkurt'un 4 ay önce ailesinin yaşadığı Antalya'ya döndüğü, İzmir'de özel muayenehanesi bulunan Yusuf Onur Kaan Bozkurt'un da bir ay önce eşinin peşinden geldiği belirlendi.

İlgili haberlerimiz 👇

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hellow

Bu yüzdendir ki, bazen boşanmak ve hayatlara ayrı devam etmek en iyisi. Lütfen kimseye boşanmayın baskısı yapmayın, bazen boşanmak tek çare, ve en doğrusu.

Filter

Keşke zamanında müdahale etmeseymis geberseymis tek başına. Bu manyaklar sonra gelip başa bela oluyor

Bluessy

Dün akşam haberde gördüm.Bu pislik herif yüzünden gece uykumdan uyandım. Küçücük bir çocuğu ortada nasıl bıraktığını düşünmekten minicik çocuk anası babası o... Devamını Gör