Görüş Bildir
Haberler
Antalya'da Eşini Katleden Doktor İntihar Etti!

Antalya'da Eşini Katleden Doktor İntihar Etti!

Antalya’da yaşayan doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt (58) eşi diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt'u (38) tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Çiftin cansız bedenlerini, kreşten gelen kızları ile anneanne buldu. Dr. Bozkurt’un, diyetisyen eşi ile aralarındaki yaş farkından dolayı kıskançlık nedeniyle sürekli tartıştığı ortaya çıktı.

Olay saat 17.00 sıralarında Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi 3043 Sokak'ta bulunan apartmanın 3'üncü katındaki dairede meydana geldi. 

İddiaya göre Doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt ile diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt'un, aralarındaki yaş farkından dolayı kıskançlık nedeniyle sürekli tartışıyordu. Yusuf Onur Kaan Bozkurt ile Gamze Kaçar Bozkurt, öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yeniden tartıştı. Eşini tabancayla vuran Kaan Bozkurt, aynı silahla kendi yaşamına da son verdi.

Kapıyı açan olmayınca akrabasına gitti

Kapıyı açan olmayınca akrabasına gitti

Olay, çiftin akşam saatlerinde kızlarının kreşten eve girememesiyle ortaya çıktı. Kapıyı çalan küçük kız açılmayınca karşı dairedeki akrabasının yanına gitti. 

Gamze Kaçar Bozkurt'un annesi Nurdan Kaçar, yedek anahtarla eve girdiğinde çiftin kanlar içerisinde yerde yattıklarını görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Bozkurt çiftinin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Adi Tıp morguna kaldırıldılar

Adi Tıp morguna kaldırıldılar

Olay yeri ekipleri ve savcılık incelemesinin ardından Yusuf Onur Kaan Bozkurt ve Gamze Kaçar Bozkurt'un cansız bedenleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Çiftin yakınları ise gözyaşlarını tutamadı. Küçük kız ise yakınları tarafından götürüldü.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halit Demir

İnsanlar bu silahları nerden buluyor anlamış değilim. Hayatımda belki gerçek silahı bir kere elime almışımdır. Birçok ölümlü olaylar silahlarla oluyor. Herke... Devamını Gör

Orçun Saraç

can almayı kafasına koymuş biri için tabanca ya da başka bir suç aletinin farkı yoktur bana göre. silahı olmasaydı da bir yolunu bulup kadını öldürecekti muh... Devamını Gör

panda-slothful

20 yaş aşırı fazla

Pickle Rick

Keşke önce intihar etseymiş.