Galatasaray Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu'ndan Fenerbahçe'ye Kepenk Göndermesi
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Geçtiğimiz sezon oynanan derbide Fenerbahçe maçın ardından galibiyeti saha ortasında kutlamış, soyunma odasında çıkması ve Ali Koç'un ve yöneticilerin sahada zafer pozu vermesi eleştirilmişti. Bugün ise Fenerbahçe yönetimi benzer bir tablo yaşanmasın diye maç sonunda kepenkleri indirdi.
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu'nun maç sonunda gündeminde "kepenk" vardı.
Hatipoğlu, "Fenerbahçe sevinmeyelim, sahaya çıkmayalım diye kepenkleri indirdi" diye konuyu anlatırken, rakiplerini kızdıracak bir göndermede bulundu.
Hatipoğlu, Galatasaray YouTube kanalının takım otobüsünden yaptığı canlı yayında durumu "Fenerbahçe'ye kepenk indirttik" diye açıkladı.
Hatipoğlu'nun açıklamaları:
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Sosyoloji bölümünden mezun olarak uzun yıllar medya alanında çalıştım. 11 yıl spor kulüplerinde medya yöneticiliği yaptım. Ankara' da yerel gazetelerdeki editörlük deneyiminin ardından Onedio'da Gündem, Spor ve Ekonomi alanında içerikler üretiyorum.
Aynı zamanda Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih, Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünde Yazarlık eğitimi alıyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın