Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Tarihindeki İkinci Japon Futbolcu: Yuto Nagatomo..!

Galatasaray Tarihindeki İkinci Japon Futbolcu: Yuto Nagatomo..!

Tekil
04.02.2018 - 21:40

Galataray sol bek için çareyi Nagatomo'da buldu

Galatasaray, sol bek konusunda yaşadığı sıkıntıya çareyi İtalya'da buldu. Japon futbolcu, Yuto Nagatomo, sezon sonuna kadar artık İstanbul'da.

Yabancı sınırının kaldırılmasıyla beraber Türkiye Süper Ligi'nde her milletten futbolcu görmek mümkün hale geldi.Hatta bu sporun ruhuyla bağdaşan bir durum olarak da ele alınabilir.Ne var ki uzak doğunun çekik gözlü, ufk tefek adamlarını yeşil sahalarımızda pek fazla göremiyoruz.

Futbolda, teknoloji konusunda olduğu kadar ileri gidebilmiş değiller henüz. Buna rağmen Japon futboluyla ve Japonya ile ilgili Dünya üçüncülüğümüzden kalma iyi anılarımız mevcut.Bildiğiniz gibi 2002 Dünya Kupası Japonya ve Kore'de düzenlenmişti.

Japonlar uzak doğuda kendi halinde yaşayan bir ulus olmasına karşın endüstriyel futbol oradaki bazı oyuncuların Avrupa'ya getirilmesini zorunlu kılıyor.

Bunlardan biri İnamoto idi. Galatasaray'ın ilk Japon oyuncusu. İngiltere Premiere Lig'den transfer edilmişti.Ve şimdi de yaklaşık 7-8 senedir futbol hayatını İtalya'da sürdüren Nagatomo Galatasaray'a transfer oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın