Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Takım Otobüsüne Taşlı Saldırı

Galatasaray Takım Otobüsüne Taşlı Saldırı

ATKN
08.08.2015 - 20:26

Galatasaray kafilesini taşıyan takım otobüsüne Ankara Osmanlı Stadı’na girişi sırasında Bursaspor taraftarları tarafından taşlı saldırıda bulunuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

TFF Süper Kupa finalinde Galatasaray ile Bursaspor saat 20.45’de Ankara Osmanlı Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Final mücadelesi öncesi Galatasaray kafilesini taşıyan takım otobüsüne stadyuma girişi sırasında Bursasporlu taraftarlar tarafından taşlı saldırıda bulunuldu. Çift cam korumalı olan otobüsün dış camlarının iki farklı yerde patladığı gözlendi. Sarı-kırmızılı futbolcular, kısa süreli panik yaşarken, herhangi bir yaralanma olayının meydana gelmediği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı kafilenin mücadele öncesi belirlenen geliş güzergahı olan Yenikent ilçesi yönünden getirilmesi gerekilirken, yanlışlıkla Bursasporlu taraftarların bulunduğu güzergahtan stadyuma gelişinin sağlandığı bildirildi.

Galatasaray'dan açıklama

Galatasaray'dan açıklama

Galatasaray Spor Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 'Galatasaraylı futbolcuların yara almadan atlattığı olayı gerçekleştiren kişileri kınarken, bu olayın Bursaspor ve Galatasaray Camiaları arasındaki dostluğa gölge düşürmeyeceğinin de altını çizmek isteriz' denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'TFF Süper Kupa Finali'ne saatler kala Ankara'da Galatasaray Futbol Takımı’nın otobüsüne çirkin bir saldırıda bulunuldu. 

Sportmenlik ile bağdaşmayan görüntülerin ortaya çıkmasına sebep olan olay, Galatasaray takım otobüsünün güvenlik güçleri tarafından Bursaspor taraftarlarının arasından Osmanlı Stadı'na getirildiği anlarda yaşandı.

Galatasaray otobüsünün stada giriş yaptığını gören Bursasporlu taraftarlar, sarı kırmızılı futbolcuları taşıyan otobüse yabancı madde yağdırdı. Galatasaray takım otobüsünün camları iki farklı yerden patlarken,olaylar Bursasporlu yöneticilerin de gayretleri sonunda büyümeden önlendi.

Galatasaraylı futbolcuların yara almadan atlattığı olayı gerçekleştiren kişileri kınarken, bu olayın Bursaspor ve Galatasaray Camiaları arasındaki dostluğa gölge düşürmeyeceğinin de altını çizmek isteriz.'

İHA ve Galatasaray.org

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

amk ibneleri