Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'da Muslera Krizi

Galatasaray'da Muslera Krizi

Enver K.
09.09.2015 - 16:08
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray bir türlü tam kadro çalışma ortamı bulamıyor. 

Avrupa'da oynayan futbolcularıyla ilk kez antrenman yapma şansı bulan sarı kırmızılı takımda şimdi de Muslera krizi yaşanıyor. 

Uruguay milli takımıyla kampta bulunan tecrübeli kalecinin İstanbul'a geç gelmesinden endişe duyan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yeni transfer cenk gönen'i her olasılığa karşı hazır tuttuğu öğrenildi

Teknik direktör hamza hamzaoğlu'nun birlikte yapılan ilk antrenman öncesi futbolcularıyla bir toplantı gercekleştirdiği belirtildi. 

Hamzaoğlu'nun ülkenin yaşadığı ortamdan etkilenen futbolcularını futbola konsantre etmeye çalıştığı ve 'hepimiz yaşananlardan etkileniyoruz. üzülüyoruz. ülkemiz zor günlerden geçiyor. bizim işimizi yaparak, üstümüze düşeni yapmamız lazım' dediği öğrenildi. 

Öte yandan Galatasaray ile ilk antrenmanına hafta başında çıkan Kevin Gorsskreutz, alman basınına konuştu. 

Almanya'nın Bild gazetesine açıklamalarda bulunan ve boğazı gezen Gorsskreutz, Almanya'nın İskoçya'yı 3-2 mağlup ettiği maçı da takip etti.

Almanya'nın euro 2016 bileti aldığını vurgulayan Grosskreutz, 'Hala milli takıma çağrılabilirim. Bunun için hala genç sayılırım. Elbette geri dönmek için önümde uzun bir yol var. Ama hayalim tekrar üzerinde kartal bulunan o formayı giyebilmek. Bunun için elimden geleni yapacağım' şeklinde konuştu. 

Alman futbolcu, röportajda Türkiye'de mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

LİG TV

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın