Görüş Bildir
Haberler
Futbolun Zirvesi İstanbul'da Buluşacak

Futbolun Zirvesi İstanbul'da Buluşacak

Batuhan
27.01.2016 - 14:51

Spor Toto Süper Lig'de yer alan ekiplerin oluşturduğu Kulüpler Birligi Vakfı, Futbol Zirvesi adı altında yarın İstanbul'da önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ta bulunan The Shangri La Bosphorus Otel'de gerçekleştirilecek etkinlikte, birçok önemli isim konuşmacı olarak yer alırken, 4 ayrı oturum düzenlenecek.

Programa göre, zirvenin açılışında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç,FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim katılımcılara hitap edecek.

Organizasyonun ilk oturumu, 'Liglerin Bakış Açısı' konu başlığı altında planlanırken, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, İngiltere Premier Lig Yönetim Kurulu Üyesi Nic Coward, İspanya La Liga Görsel ve İşitsel Alan Direktörü Melcior Soler ve uluslararası spor hukuk uzmanı Juan de Dios Crespo Perez bu bölümde konuşmacı olarak yer alacak.

Dünya futbolunun önemli isimleri katılıyor

Dünya futbolunun önemli isimleri katılıyor

'Kulüplerin Bakış Açısı' konulu ikinci oturumda, Chelsea ve Manchester United kulüplerinin eski üst yöneticisi (CEO) Peter Kenyon, Atletico Madrid Üst Yöneticisi Miguel Angel Gil, Chelsea Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Bruce Buck ve Borussia Mönchengladbach Kulübü Başkanı Rolf Königs katılımcılara görüşlerini aktaracak.

Etkinliğin üçüncü oturumu, 'Yeni Nesil Medya Tüketimi, Futbolun Marka Değeri ve Sponsorluk Yönetimi' başlığı altında gerçekleştirilecek. Bu oturumda, Barcelona Kulübünün eski pazarlama ve ticari ilişkiler direktörü Esteve Calzada, Turkcell Üst Yöneticisi Kaan Terzioğlu ve Youtube Avrupa, Orta Asya, Afrika Direktörü Steve Nutall konuşmacı olarak bulunacak.

Zirvenin dördüncü ve son oturumu ise 'Yayıncı İlişkileri, Yayın Hakları ve Kaliteli Prodüksiyonlar' konu başlığıyla düzenlenecek. Oturumda, İngiltere Premier Lig'in eski uluslararası yayın ve medya direktörü Phil Lines, Fox Sports Avrupa-Afrika Başkan Yardımcısı Frank Rutten ve Manchester City Kulübü Medya Direktörü Joe Binding konuşacak.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın