Görüş Bildir
Haberler
Formasını giydiği takımdan daha fazla takipçisi olan yıldızlar

Formasını giydiği takımdan daha fazla takipçisi olan yıldızlar

BEŞİKTAŞ- PEPE

Beşiktaş'ın yıldız Futbolcusu Pepe, Beşiktaş'ın Resmi hesabından fazla takipçisi olan yıldızlardan birisi

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. JUVENTUS- RONALDO

1. JUVENTUS- RONALDO

Dünya yıldızı geçtiğimiz sezon Real Madrid forması terletirken bu sezon başında İtalya'nın Juventus ekibine çok tartışılan yüksek bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Ronaldo Transfer olduğu Juventus kulübünden daha fazla takipçisi olan yıldızlardan birisi.

2. BARCELONA- MESSİ

2. BARCELONA- MESSİ

Lionel Andrés 'Leo' Messi, Yıllardır Barcelona Forması giyen Dünya Yıldızı Messi'de Barcelona kulübünden daha fazla takipçisi olan yıldızlardan birisi.

3. P.S.G - NEYMAR

3. P.S.G - NEYMAR

Paris St-Germain (PSG), Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar'ı 222 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer etti. Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en pahalı transferinin de Formasını giydiği kulübünden daha fazla takipçisi var.

4.

4.

Muhammed Salah Hamid Gali 

Liverpool'da başarılı form grafiği ile dikkat çeken salah takipçilerini artırmaya başladı. Yıldız oyuncu da formasını giydiği kulübünden daha fazla takipçiye ulaştı.

Manchester City- AGUERO

Sergio Leonel 'Kún' Agüero del Castillo, Manchester City FC'de forma giyen Arjantinli futbolcu 10.4 milyon takipçisiyle formasını giydiği City kulübünü geçmiştir

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Los Angeles- ZLATAN IBRAHIMOCIC

5. Los Angeles- ZLATAN IBRAHIMOCIC

Los Angeles Galaxy Forması giyen efsane Forvet özellikle attığı gollerle dikkat çeken yıldız futbolcu 2016 yıldında milli takımı bırakmıştı. Milli formayı bıraktıktan sonra Los Angeles takımında forma giymeye başlayan yıldız oyuncu da formasını giydiği kulüpten daha fazla takipçisi olan futbolculardan birisi.

6. ARSENAL- MESUT ÖZİL

6. ARSENAL- MESUT ÖZİL

Mesut Özil, Türk asıllı Alman millî futbolcudur. Premier League takımlarından Arsenal'de forma giymektedir. Formasını giydiği kulüpten fazla takipçisi olan yıldızlardan birisi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın