Görüş Bildir
Haberler
Fırıldak Ailesi'nin Sinema Filmi Geliyor

Fırıldak Ailesi'nin Sinema Filmi Geliyor

Hakan Çetinkaya
09.02.2015 - 20:06 Son Güncelleme: 09.02.2015 - 20:46

Fırıldak Ailesi'nin Sinema Filmi Geliyor

Yetişkinlere yönelik ilk yerli çizgi dizi ‘Fırıldak Ailesi‘nin nisan da sinema izleyicisiyle buluşacağı ‘Orta Dünya‘ macerasının tanıtım videosu yayınlandı. Murat Boz, Yılmaz Vural, Mahmut Tuncer, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın gerek seslendirmeleri gerekse animasyonlarıyla yer aldığı, orta sınıf bir Türk ailesinin maceralarının anlatıldığı ‘Fırıldak Ailesi Orta Dünya‘nın yapımcılığını BKM ve Grafi2000 Prodüksiyon üstleniyor. […]

Yetişkinlere yönelik ilk yerli çizgi dizi ‘ Fırıldak Ailesi ‘nin nisan da sinema izleyicisiyle buluşacağı ‘ Orta Dünya ‘ macerasının tanıtım videosu yayınlandı.

Murat Boz, Yılmaz Vural, Mahmut Tuncer, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın gerek seslendirmeleri gerekse animasyonlarıyla yer aldığı, orta sınıf bir Türk ailesinin maceralarının anlatıldığı ‘ Fırıldak Ailesi Orta Dünya ‘nın yapımcılığını BKM ve Grafi2000 Prodüksiyon üstleniyor.

Varol Yaşaroğlu ‘nun yaratıcısı ‘Fırıldak Ailesi’nde ‘Baba Sabri’ye Bülent Kayabaş, ‘Anne Yıldız’a Gülen Karaman, ‘Anneanne Dürdane’ye Tülay Bursa, evin kızı ‘Afet’e Tülay Köneçoğlu, evin oğlu ‘Zeki’ye Keremcan Köse, ‘Orhan’a Ömer Akgülgil ve ‘Gültekin Hoca’ya Barış Özgenç sesleriyle hayat verdi.

Varol Yaşaroğlu ve Türkiye’de animasyon

Bir önceki yazımız olan Balon balığına çok şaşıracaksınız! başlıklı makalemizde balon balığı, balon balığı videosu ve kendini şişiren balık hakkında bilgiler verilmektedir.

Kaynak: http://www.netgazetesi.net/firildak-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın