Görüş Bildir
Haberler
Filmi Yapılsa En Az Dahmer Kadar Tüyler Ürpertecek 15 Seri Katilin Hikayesi

Filmi Yapılsa En Az Dahmer Kadar Tüyler Ürpertecek 15 Seri Katilin Hikayesi

Beyza
15.10.2022 - 19:33

Dahmer'in hikayesinden birçoğumuz haberdarız. Bu hikayenin çok ürkütücü olduğunu düşünüyorsanız bir de birazdan anlatacaklarımızı dinleyin. En az Dahmer kadar ürkütücü ve ilginç hikayelere sahip olan seri katilleri sizler için derledik. Buyurun efendim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aileen Wuornos

Aileen Wuornos

Wournos, işlediği tüm cinayetleri 1991 yılında itiraf etti. Cinayetlerin işlenme nedenini ise şu şekilde açıkladı: Wournos, ona tecavüz etmeye çalışan erkekleri kendisini koruyabilmek için öldürmüştü. Wournos'un mahkemeleri 10 yıldan fazla sürdü ve en sonunda 9 Ekim 2002 tarihinde zehirli iğne ile infaz edildi. 

Wournos, çoğu kişiye göre masum insanları öldüren bir canavar olarak görülüyordu. Ancak bir başka tarafta ise Wournos'un bu cinayetleri işleme sebebinin hayatı boyunca zorluklar yaşaması ve o zorlukların onu böyle bir insana dönüştürmesi olduğu söyleniyordu.

Alexander Pichushkin

Alexander Pichushkin

Bu katil aynı zamanda satranç tahtası katili ve bitsevski manyağı olarak da biliniyor. Pichushkin, votka ikram ederek evine evsiz insanları çağırıyor ve onları öldürüyordu. Bu Rus seri katil, 49 kişinin cinayetinden sorumluydu. Buraya kadar bile ürkütücü olan bu hikayenin devamı tüyler ürpertici. 

Çünkü Pichushkin, kurbanlarının kafalarını çekiçle vurarak yarıyor ve açtığı yarıklardan içeriye votka şişesi sokuyordu. Bu katil, başta bir satranç tahtasındaki kare sayısını tamamlamak için 64 kişiyi öldürmek istediğini de açıklamış.

Andrei Chikatilo

Andrei Chikatilo

Rostov Kasabı olarak da bilinen Andrei, bıçağını her kullandığında psikolojik olarak bir rahatlama yaşadığını ve bıçağının yok edilmesi gerektiğini söylemiş. Andrei, kendisini doğanın bir hatası olarak adlandırıyormuş. Andrei, 1978 ve 1990 yılları arasında 53 kadına ve çocuğa saldırıp daha sonra o kişileri sakat bırakarak öldürmüş. 1992'de yakalanan Andrei daha sonra 1994'te idam mangası tarafından öldürülmüştür.

John George Haigh

John George Haigh

Haigh, 1940'lı yıllarda İngiltere'de cinayetler işlemiştir. 9 kişiyi öldürdüğü söylenen katil, işlediği cinayetlerin yalnızca 6 tanesinden suçlu bulunmuştur. Haigh, zengin insanları kolayca kendine çekerek bir depoya götürür ve onları orada vurarak öldürürdü. Öldürdüğü kişilerin cesetlerini ise sülfürik asit içinde eriterek mallarını sahte belgeler ise satmıştır. Haigh, 1949 yılında ise idam edilerek öldürülmüştür.

Dennis Rader

Dennis Rader

Rader, 1974 ile 1991 yılları arasında Kansas'ta 10 kişiyi öldürmüş ve kullandığı BTK ismi ile polislere mektuplar göndermiştir. BTK'nın anlamı ise bağla, işkence yap ve öldürdür. Kurbanlarını bir süre boyunca takip eden Rader, takip ettikten sonra onların evlerine girip onları bağlayıp boğuyordu. 1988 yılında ortadan kaybolan Rader, 2005 yılında yetkililere bir disk yollamış ve bu disk sayesinde yakalanmıştır. Suçlarını itiraf eden Rader art arda 10 müebbet hapis cezası almıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Paul Knowles

Paul Knowles

Knowles, gözle görülür bir cazibeye sahiptir ve bu cazibesini insanları kendine çekmek için kullanıyordu. Knowles, toplamda 18 kişiyi öldürdüğünü itiraf etse de gerçek sayısının çok daha fazla olduğu düşünülüyor. Bu katilin kurbanları ise kadınlar, erkekler ve çocuklardan oluşuyor. Knowles, 1974 senesinde kaçmaya çalışırken bir FBI ajanı tarafından öldürülmüş ve bu nedenle herhangi bir ceza alamamıştır.

Patrick Wayne Kearney

Patrick Wayne Kearney

Kearney'in bilinen bir diğer ismi de çöp poşeti katiliydi. Kearney, 1975 - 1977 yılları arasında aktif olan bir seri katildi. Yüksek bir IQ'ya sahip olan bu seri katil, 32 homoseksüel erkeği öldürdüğünü itiraf etmiş ve kurbanlarının cesetlerini çöp poşetlerine sararak Kaliforniya otobanına atmıştı. 21 cinayetten suçlu bulunan Kearney, itirafından dolayı ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı.

Donald Henry Gaskins

Donald Henry Gaskins

Gaskins, 80 - 90 kişiye önce işkence yapmış daha sonra ise sakat bırakarak öldürmüştür. Daha sonra bu katil 1969 yılında Güney Amerika'nın sahil yollarındaki otostopçuları öldürmeye başladı. Suç ortağı olan birisi Gaskin'in 2 genci öldürdüğünü görünce polise giderek Gaskisn'i şikayet etti. Gaskins, ölüm cezasına çarptırıldı ancak daha sonra cezası müebbet hapse çevrildi. Hapisteyken cinayetlerine bir yenisini ekleyen Gaskins, hapiste bir kişinin daha ölümüne neden oldu.

Karındeşen Jack - Whitechapel Cinayetleri

Karındeşen Jack - Whitechapel Cinayetleri

Bu cinayetler de gerçek katiller asla bulunamasa da katilin ismi tüm dünyada bilinir hale gelmişti. Karındeşen Jack, kurbanlarını öldürdükten sonra onların organlarını çıkarıyordu. Araştırmalar sonucunda ise tek kişi olduğu düşünülen katilin cerrahi bilgiye sahip olduğu düşünülüyordu.

Luis Garavito

Luis Garavito

Medya tarafından canavar olarak adlandırılan Kolombiyalı katil Garavito, 147 tane çocuğa işkence ve tecavüz etmiş daha sonra ise onları öldürmüştü. Tüm cinayetlerini itiraf eden katilin gerçek cinayetlerinin sayısının ise 300'ün üzerinde olduğuna inanılıyor. Garavito, 1999 yılında hapse girmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tsutomu Miyazaki

Tsutomu Miyazaki

Otaku katili olarak bilinen Miyazaki'nin bilinen bir diğer ismi ise küçük kız katilidir. Bu katilin bu kadar çok isme sahip olmasının nedeni ise küçük kızları kaçırıp öldürdükten sonra onlara tecavüz etmesiydi. Hatta bir kurbanının elini yiyip kanını bile içmişti Miyazaki. Miyazaki, öldürdüğü insanların vücut parçalarını koruyarak kurbanların ailelerine cinayetini anlatan kartpostallar göndermişti. Bu yaşananlardan sonra Miyazaka'nin babası intihar etti ve Miyazaki ise 45 yaşındayken asıldı.

William Bonin

William Bonin

Otoban katili olarak bilinen Bonin, en az 21 genç erkeğe işkence ve tecavüz ederek onları öldürmüştür. Bonin, öldürdüğü cesetleri ise Güney Kaliforniya'daki otobanlara atmıştır. Lakabını ise bu şekilde alan Bonin, 14 kişiyi öldürdüğünü itiraf etmiş ve zehirli iğne ile infaz edilmiştir.

Charles Edmund Cullen

Charles Edmund Cullen

Cullen, birçok hastanede hemşire olarak çalışmış ve sergilediği garip davranışlar sebebi ile çalıştığı tüm yerlerden kovulmuştu. Daha sonra ise 40 tane yaşlı hastayı reçetesiz ilaçlar ile zehirleyerek öldürdüğünü itiraf etti. Açıklamasında ise bir meleğin yapacağı gibi hastaları çektiği acılardan kurtarmak istediğini söyledi. Daha sonra ise Cullen ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Pedro Rodrigues Filho

Pedro Rodrigues Filho

Pedro, 2003 yılında en az 71 insanı öldürmekten suçlu bulunmuş ve 128 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. İlk cinayetini daha 14 yaşında işleyen Filho, hapishanedeyken kız arkadaşının ölümünün intikamını almak için yerel uyuşturucu satıcılarına ciddi zararlar vermişti. 

Pedro, hapiste babası da dahil olmak üzere en az 47 tane mahkumu öldürmüştü. Devam eden cinayetleri yüzünden ise hapis cezası 400 yıla kadar çıkmıştı.

Ted Bundy

Ted Bundy

Ted Bundy, tecavüzcü ve nekrofili bir insandı. Amerika'nın birden çok eyaletinde aktif olarak inayetler işledi ve 30'dan fazla kadının ölümüne neden oldu. Kurbanlarını öldürdükten sonra suç mahaline geri dönen Bundy, cesetler ile ilişkiye girerek onlara tecavüz ediyordu. En az 12 kurbanının kafasını kesen Bundy, kafalı evinde ganimet olarak saklıyordu. Bundy, 1989 yılında elektrikli sandalyede idam edildi.

Bu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın