Görüş Bildir
Haberler
Şebnem Şirin'in Katil Zanlısı Suç Makinesi Çıktı

etiket Şebnem Şirin'in Katil Zanlısı Suç Makinesi Çıktı

Denizli'de kendisinden ayrılmak isteyen Şebnem Şirin'i katleden Furkan Zıbıncı suç makinesi çıktı. Zıbıncı'nın istismar ve gasp dahil 6 suçtan kaydı çıktı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, saat 06.00 sıralarında Kınıklı Mahallesi 6071 Sokak'taki bir apartmanın birinci katında meydana geldi. Şebnem Şirin ile erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Furkan Zıbıncı, mutfaktan aldığı bıçakla Şirin'in boğazını kesti. Bağrışmaları duyan komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine adrese giden ekipler, daireye girdiklerinde Şirin’i salonda kanlar içinde yerde yatarken buldu. Yapılan kontrolde Şebnem Şirin’in yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Savcının incelemesinin ardından Şebnem Şirin'in cansız bedeni, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Otomobiliyle kaçtı

Otomobiliyle kaçtı

Polis olay sonrası kaçan Furkan Zıbıncı'yı yakalamak için çalışma başlattı. Furkan Zıbıncı’nın otomobilinin Saltak Caddesi'nde durduran polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı.

Sorgulanmak üzere emniyete götürülen Furkan Zıbıncı’nın işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Ayrılmak istemiş

Ayrılmak istemiş
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şebnem Şirin'in, ayrılmak istediği için çıkan tartışma sonrası hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Saat 06.00 sıralarında yaşanan olay sonrası Zıbıncı'nın çağırdığı ağabeyinin apart daireye gelip, polise ihbarda bulunduğu öğrenildi. Dairede polisin yaptığı incelemede iki ayrı kanlı meyve bıçağının bulunduğu belirtildi. Elinden hafif şekilde yaralanan Zıbıncı'nın kavga sırasında Şirin'i önce yüzünden ardından da boğazından bıçakladığı öne sürüldü. Kaleiçi Çarşısı'nda bir altın toptancısında işçi olarak çalışan Furkan Zıbıncı'nın Şebnem Şirin'in evine aralıklarla gidip kaldığı, olayın ardından kaçarken polis ekipleri tarafından yakalandığı ve emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi. 

Şebnem Şirin'in Denizli'de bir şarapçılık şirketinin ortağı Fevzi Tokat'ın torunu olduğu öğrenildi.

6 suçtan kaydı var

6 suçtan kaydı var

Katil zanlısı Furkan Zıbıncı hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Zanlı Furkan Zıbıncı'nın cinsel istismar, gasp ve 6 suçtan emniyette kaydının olduğu öğrenildi.

Şebnem Şirin'in, erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı ile ilgili bugüne kadar hiçbir şikayette veya başvuruda bulunmadığı öğrenildi.

DHA ve Sabah

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
54
21
12
7
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

dışarıda kim bilir kaç tane suç makinesi elini kolunu sallayarak dolaşıyor !

Pasif Kullanıcı

ve aynı zaman da ,gencecik kızlar bunlara aşık olup ,birliktelik yaşıyor

Sonütücü99

bizim kel ile fotografi vardir kesin bir bakin

Malum Şahıs

puhahaha 😂💯

Hasan Uyduruk

arkadaş hep bu kadınlar. bizim kûltürümüzde "beraber yaşamak" soytarılığı ne zaman başladı o zaman bu saçma sapan olaylar arttı. ne işin var senin bu herifle... Devamını Gör

Sonütücü99

neyin soytarilik olduguna sen mi karar veriyorsun? Insanlar beraber olmadan önce gbt mi bakmali? mal herif!