Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İşte Fenerbahçe Beşiktaş Muhtemel 11'leri...

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İşte Fenerbahçe Beşiktaş Muhtemel 11'leri...

Müge Kakşi
19.12.2021 - 18:00

Bu akşam iki büyük takım arasında oynanacak büyük derbi için nefesler tutuldu. Süper Lig'in köklü futbol kulüpleriFenerbahçe ve Beşiktaş, bu akşam 354. kez karşı karşıya gelecek. Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında oynanacak Fenerbahçe Beşiktaş maçının detayları ise futbol severler tarafından merak ediliyor. Peki Fener Beşiktaş maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta, ne zaman? Fenerbahçe Beşiktaş ilk 11'ler belli oldu mu? İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçına dair tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Fenerbahçe-Beşiktaş Maçı, 19 Aralık Pazar günü (bugün) Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak. Derbi mücadelesinde hakem Fırat Aydınus düdük çalacak.

FB-BJK maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Şifreli olarak yayınlanacak maçı izlemek isteyenlerin üye olması gerekecek.

Fenerbahçe Beşiktaş Muhtemel 11'leri

Fenerbahçe Beşiktaş Muhtemel 11'leri

Fenerbahçe: Berke, Serdar, Kim, Szalai, Nazım, Sosa, Crespo, Samuel, İrfan Can, Mesut, Berisha

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Josef, Pjanic, Ghezzal, Oğuzhan, Larin, Batshuayi

Rakamlarla Fenerbahçe Beşiktaş Derbisi

Rakamlarla Fenerbahçe Beşiktaş Derbisi
  • Fenerbahçe ile Beşiktaş, tarihlerinde 352. defa karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 351 derbi nin 133’ünde Sarı- Lacivertliler, 124’ünde ise Beşi ktaş kazandı. 94 karşılaşma berabere sonuçlandı. Fenerbahçe 497, Beşiktaş ise 442 ke z gol sevinci yaşadı.

  • Sarı-Lacivertliler bu sezon Kadıköy’de oynadığı 7 lig maçında 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

  • Beşiktaş, bu sezon deplasmanda oynadığı 7 lig maçında sadece 1 kez kazanırken, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı.

  • Fenerbahçe, ligde en çok maçların son 15 dakikasında tehlikeli oluyor. Kanarya, 26 golün 9’unu bu süre çte kaydetti. 76. dakika ve sonrası aynı zamanda Sarı-Lacivertliler’in en fazla gol yediği bölüm: 5 gol.

  • Siyah-Beyazlılar, ligde ikinci yarıların ilk 15 ve son 15 dakikasında 6’şar kez ağları sarstı. Kara Kartal, maçların son 15 dakikasında ise kalesinde tam 9 gol gördü.

  • Fırat Aydınus’un iki takım arasında yönettiği 12 maçta 4 Fenerbahçe, 4 Beşiktaş galibiyeti çıktı, 4 karşılaşmada kazanan olmadı. Sarı-Lacive rtli oyunculara 29 sarı ve 5 kırmızı, Siyah-Beyazlılar’a ise 28 sarı ve 5 kırmızı kart çıktı. Aydınus ayrıca Fenerbahçe lehine 2 penaltı verdi.

  • Türk futbol unun iki devi, aralık ayında 32 kez karşı karşıya geldi: Fenerbahçe 12, Beşiktaş 9 galibiyet aldı, 11 maç berabere tamamlandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın