Görüş Bildir
Haberler
Fatih Altaylı'dan Alpay Özalan'a Dava: 'Kalemimi Sattığımı Kanıtlasın Televoleci'

Fatih Altaylı'dan Alpay Özalan'a Dava: 'Kalemimi Sattığımı Kanıtlasın Televoleci'

Fatih Altaylı, karlı yollarla ilgili attığı tweet silince AK Partili Alpay Özalan 'satılık kalem' dedi. Altaylı, Özalan'a dava açacağını söyledi ve 'Kanıtla bakalım televoleci' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazeteci Fatih Altaylı, kendisine 'kalemi satılık' diyen AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'a dava açacağını duyurdu. Bilgiyi Habertürk'teki köşesinden veren Altaylı, Özalan'a 'televoleci' dedi ve 'Hadi gelsin kalemimi sattığım kanıtlasın bakalım' ifadelerini kullandı.

Altaylı dün akşam kar yağışı sırasında İstanbul Beşiktaş'taki Barbaros Bulvarı için “Buraya tuzlama yapılmalı” diye bir tweet attı. Daha sonra tweeti silen Altaylı 'Maksadım yetkilileri uyarmaktı. Sonra aşağıda tuzlama aracını görünce tweet'i sildim' dedi.

AK Partili Özalan, Altaylı tweetini silince 'Yaptığı paylaşımla farkında olmadan CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun beceriksizliğini ifşa eden Fatih Altaylı, korkup paylaşımını sildi. Sonra da kendisini eleştirenlere hakaret etti. Kalemi satılık olanın, paylaşımları da satılık olur! 'Yaz' derler yazar, 'sil' derler siler!' paylaşımını yaptı.

'Bir troll var ki mahkemede hesaplaşacağız. Adı Alpay. Soyadı Özalan.'

'Bir troll var ki mahkemede hesaplaşacağız. Adı Alpay. Soyadı Özalan.'

Bugünkü köşesinde Özalan'a yanıt veren Altaylı, tweeti silince tepki gördüğünü ve 'troll saldırısına' maruz kaldığını ifade etti. Daha önce pek çok tweetini sildiğini hatırlatan Altaylı, Özalan'a şöyle seslendi:

'Ancak bir troll var ki, onunla mahkemede hesaplaşacağız. Adı Alpay. Soyadı Özalan. Televolelerden hatırlarsınız kendisini. Şimdi vekil yapılmış. Bana “Kalemini satan” demiş. Kendisini hemen dava etmelerini söyledim avukatıma. Hadi gelsin kalemimi sattığım kanıtlasın bakalım.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
20
11
5
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Koray

Alpay önce leş bir sporcuydu sonra da leş bir vekil oldu. Sanırım genel hali..

Mert Demir

adam ruhunu badem biyiga satmış hala vir vir yapiyr

Trjoker

Ak çomar havlamış.